yarın doğuma gidiyorum

nurgunhan

2. melegini bekliyor :)
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
1.342
31
158
43
Merhaba arkadaşlar;

9 aylık maratonun yarın sonuna geliyorum 1-3-5 derken 9 ay ne çabuk geçti anlayamadım.Daha dün gibi yaşadığım herşey..sizlerle bir solukta yaşadım hamileliğimi yeri geldi beraber üzüldük beraber düşündük ve güldük..insanın etrafında aynı şeyleri yaşayan onlarca insanın olması çok büyük nimet ..Sizlerden benim ve oğlum için dua etmenizi istiyorum yarın SAAT 17:30 DA SEZERYANLA BEBEĞİME EMİRHANIMA KAVUŞUCAM İNŞALLAH.Hepiniz için dua edicem Rabbim bu yolda kimseyi koymasın Allah hepimizin bütün melek annelerin yar ve yardımcısı olsun..Çok heyecanlıyım çok korkuyorum ama diğer yandan yavrumuza kavuşacağım için çok mutluyum ..Bu gece son gecemiz içimde uyuyacak yavrum,,Herkese Emirhanımla kucak dolusu sevgiler..Doğum hikayemi bekleyin mutlaka yazıcam..

canımcım ,bitanemiallahın izniyle bu günleri gülümseyerek hatırlıycaz :)
nurtopu gibi meleklerimizle beraber
dularımız seninle canım.
şimdiden allah analı babalı büyütsün a.s.

nurgüncüm inşallah sağ salim kavuşursun bebeğine dualarımız seninle emin ol korkacak
bişey yok canım benim ben de sezeryan oldum biliyosun sakın korkma dualarla git
bebeğine kavuş bu arada nerede yapmaya karar verdin hastane olarak seninle biraz
fazla incelemiştik hastaneleri inşallah sağlıkla gelirsiniz

allah yardimcin olsun..
bebisine saglikli bir sekilde kavusmani diliyorum
umarim hersey yolunda gider..

canım hamileliğimizin ilk zamanlarında seninle hastane konusunda az yazışmadık hastaneler yüzünden ne sorunlar yaşamıştık ne kadar çok bunalmıştık şimdi gülerek hatırlıyorum o günleri kelimenin tam anlamıyla bayan panik haline gelmiştim, en sonunda son 4 ay dır gittiğim Özel Lokman Hekim Hastanesinde yapıcam doğumumu ( en son tarlada organik doğum yapma fikrinden vazgeçtim) çok sistemli ve iyi bir hastane inşallah herşey sorunsuz ve iyi geçer korkmamak için elimden geleni yapıyorum ama heyecandan kitlenmiş durumdayım avazım çıktığı kadar susuyorum şu saatlerde ..aynı hastaneye gittiğim diğer ay annelerinden mailler alıyorum korkacak hiç bişiy yok diyorlar..umarım bende en az sizler kadar rahat bir ameliyat geçiririm:Saruboceq:

canım korkma allah yardımcın olacaktır hastane konusunda karar vermişsin iyi bari

ayy nurgun çok heyecanlı.. valla uyuyamazdım ben senin yerinde olsaydım.. pek heyecan verici.. inşallah sağlıkla alırsın bebegini kucağına.. korkma, bizim de dualarımız seninle, tüm kalbimle sana dua edicem canım.. Allah sağsalim bebeğine kavuşmayı nasip etsin..

allah yardımcınız olsun,
sağlıkla gelin inşallah
darısı başımıza:Saruboceq:

nurgüncüm demek bu gece son kez ağırlayacaksın misafirini sevgili yavrunu tadını cıkar son kıpırtılarının içindeki senden bir sen daha olduğunun bunları yazarken bile gözlerim doldu inan... sezeryana gelince hiç korkma ben olalı 5 gün oldu ve inan hiç pişmanlık duymadım sende cok rahatmış diyeceksin eminim allah yar ve yardımcın olsun sağlıkla kucaklarsın bebeğini inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…