- 23 Kasım 2007
- 997
- 31
- 623
- 46
- Konu Sahibi SariKanarya
-
evett
artık zamanı geldi arkadaşlarım
yarın sabah 7.45 de hastaneye yatışım yapılacak ve 8.30 gibi sanırım ameliyata alınacağım
zaman su gibi akıp geçti işte
hamile olabilmek için onca çaba ve sabırsız bekleyişten sonra Allahım bana da nasip etti çok şükür önce bebeğimin rahme düştüğünü öğrendik,sonra sağlığına dua ettik, şimdide vuslat zamanı işte
bir tarafım çok korkuyor
bir tarafım çok heyecanlanıyor
bebeğim için korkularımın yanına birde ölüm korkusu geldi çöreklendi kalbime nedense..
hepinizin dualarını bekliyoruz kızımla canlarım
ben hepinize dua edicem,Allahım her isteyene tattırsın inşallah diye hepinizi içimden geçiricem yarın sabah
Hakkınızı helal edin
hayırlı olsun cnm dediğin gibi Allah nekadar kutsal bişeyi bizler nasip ediyo heyecan korku tabi normal ama mutluluğumuzun önüne gecmesin cnm ya-Allah yrdımcın olsun hayırlısıyla kavuş bebegine inşallah
zeliha da yarın doğum yapacak dualarımız sizinlee
bebegini sag salim kucagına alırsın isallah rabbim yardimcin olsuna.s.
cnm inşallah sağ salim kavuşup büyütürsün bebeğini.ölüm korkusu da lohusayken bile devam ediyo zaman zaman ama takılma canım annelik işte.sen gönlünü ferah tut Allahın izniyle bişecik olmaz
Allah yardımcın olsun canım.her şey gönlüne göre versin
darısı başımıza:)
aminn canımmm
darısı başınıza inşallah
tüm isteyenlere,tüm bekleyenlere inşallahhh
canım öncelikle allah yardımcın olsun. aklına güzel şeyler getir.
hayatının bundan sonrasında artık bebeğinle olacaksın inşallah... yeni bir yaşama adım atıyorsun... güzelliklerle dolu bir yaşam inşallah... bebeğini sağlıkla kucağına aldığın anda bütün herşey önemini yitirecektir mutlaka.
bende bebiş istiyorum 3 aydır. doğuma giderken bizlerede dua et canım.
inşallah şansı bahtı açık, sağlıklı, çok tatlı bi bebişin olur canım...
evett
artık zamanı geldi arkadaşlarım
yarın sabah 7.45 de hastaneye yatışım yapılacak ve 8.30 gibi sanırım ameliyata alınacağım
zaman su gibi akıp geçti işte
hamile olabilmek için onca çaba ve sabırsız bekleyişten sonra Allahım bana da nasip etti çok şükür önce bebeğimin rahme düştüğünü öğrendik,sonra sağlığına dua ettik, şimdide vuslat zamanı işte
bir tarafım çok korkuyor
bir tarafım çok heyecanlanıyor
bebeğim için korkularımın yanına birde ölüm korkusu geldi çöreklendi kalbime nedense..
hepinizin dualarını bekliyoruz kızımla canlarım
ben hepinize dua edicem,Allahım her isteyene tattırsın inşallah diye hepinizi içimden geçiricem yarın sabah
Hakkınızı helal edin
Canım benim yasadıgın duuyguları cok iyi anlıyabiliyorum heyecan ve korkunun yanında banada ölüm korkusu eklenmişti fakat doğuma girene kadar ondan sonrasında aklında böyle bir korku kalmıyor.Olumlu düşün bol bol dua et Allah yardımcın olacaktır....Dualarımız seninle...HAYIRLI DOGUMLAR....:1rolleyes:
Elifcim Allah yardımcın olsun bitanem,merak etme yarın minik prensesin kollarında olucak inşallah,hayırlısıyla yavrunu kucağına almanı dilerim,darısı bizlerin başına,seninle dualarım sende bizler için dua et:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?