Yarın boşanma davam var…

evrem0634

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2022
107
34
28
28
Ama ben sanki yaşadıklarımı unutmuş gibiyim mutsuzum sabahtan beri sanki kalbimin orta yerinde alev topu var gibi. Eşimle 1 yıldır ayrı yaşıyoruz boşanma kararın yeni değil. Boşanma sebebimiz ise benim ilgisizlikle suçlayıp sürekli sosyal medyadan sahte hesaplar açıp aldatmasıydı. Üstüne 10 yıldır evli olmamıza rağmen hala bir çöp bile yoktu sorumsuzdu. Ve her kavga da beni kolumdan tutup dışarı atmak isterdi seni istemiyorum git diye küfürler hakaretler.. artık beni sinir hastası etmişti. Az çok diğer konularım da var yaşadıklarım. Bunlar sadece bazı kısmı. 1 yıldır ayrı olmamıza rağmen ne ailesi ne kendisi bir kez bile bir ihtiyacın var mı nasılsın demediler. Eşim çocuğuna bile kırk nazla para gönderirdi. Ben çalışıyorum hemde açıktan okuyorum şuan hayatımı az da olsa düzene koydum birikim yapıyorum kendime ev kurmak için neyse. 1 hafta önce annesi dilekçe verdiğimizi öğrenince annesi ta 3 saatlik yoldan geldi yanına sözde hocaya gitmiş ve bize büyü yapılmış su hazırlamış büyü bozulsun diye getirdi sarıldı bana ağladı seni çok sevdim diye. İçmedim suyu tabi. Eşimde bazı eşyalarım vardı onları getirmişti ve içine böyle not yazmış. Kayınvalidem 2 kez aradı içtin mi diye böyle samimiyetsiz.

Tam artık bitsin kurtulayım derken şimdi de içimde anlamsız bir boşluk hissi var yanlış mı yapıyorum diye halbuki boşanmak için dua eden de bendim. Biraz duygusal ve herşeyi kafama takma gibi bir huyum var bu hissi nasıl yenebilirim?

Eklentiler

• IMG_6509.webp
    IMG_6509.webp
    68,4 KB · Görüntüleme: 1.008
Yazdığı not helallik isteme notu gibi bir şey olmuş. Yanındakiyle yaşar aklındakiyle ölürsünmüş tabi canım sen yanındayken gözü devamlı dışarıdaymış. Aklınca duygu sömürüsü yapmış, hep aklımda kalacaksın seni hep seveceğim diyor ki ona kin tutmayasın muhtemelen hakkını helal edesin diye. Ayrılık sürecini de zamanla atlatacaksın henüz çok yeni

Size yaptığı korkunç şeyleri, insan ve kadın yerine koymayışını , size saygısızlığını , sövmesini, dövmesini ayrıntılı olarak bir deftere yazın. Kafanız karıştığında açın okuyun.
Sizin o kadar zamandır , toksik bir ilşki içindeydiniz ki, Artık normal sevmek, saygı duyulan evlilik nedir , tüm ayarlarınız karışmış. Kendiniz ve en çok da çocuğunuz için güçlü olun. Çocuğunuz böyle kötü bir evlilik içinde büyürse geleceği kararacak. Annesinin aşağılandığı, küçük düşürüldüğü görerek büyümesin.

Beni aldatan ,hakaretler eden, evden atmaya çalışan birinden kurtuldum diye yarın kutlama yapın bence üzülmek yerine😅 ne zaman üzülecek olsan seni aldattığı ve diğer yaptıkları kötülükler gelsin aklına.
Bir müvekkil adliye önünde davul zurna çaldırmıştı 😂😂

Bu kadar seviyorsa birlikteyken burnundan getirmezdi. Hele ki aldatma olayı kabul edilebilir bir sey değil, boşanma davasında fazla bir şey istememen için bile olabilir bu gönül almaya çalışması.
Yarın hakkını işte altınların varsa geri al bir kuruşunu bırakma, sana yaptıklarını kendine hatırlat sürekli.
Geri kalan hayatın çok daha güzel olacak bu kişiden uzakta 🌸bir de mümkünse adresini vs bilmesin o ve onun akrabaları

Benim ayrılsınlar diye 40 büyü yaptıran babaannem de boşanma davasına yakın annemin ayağına gitmişti.
Oğluşunun dağıldığını, başına kaldığını fark ediyorlar o esnada ondan o.
Bugün oğluşu ev işini yapan, eve para getiren, her salaklığını çeken bir eşek bulsa seni anmayacak bile.

Önüne bak, ne hali varsa görsün hayat uzun.

İnsan diş bile çektirince, aylarca boşluğuna dili gidiyor. Alışamıyosun. Ama niye çektirdiğini unutmazsan, iyii ki çektirdim kurtuldum dersin. Sonuçta sağlam dişlerin hala ağzında, sen çürüğü çektirdin. İyileşince boşluğu bile aklına gelmeyecek…kendine zaman ver, bu arada konu diş değil ☺️
Ay ne muhteşem yorum hayat dersi gibi 🫶✨✨✨

Yazdiklarinizin hepsi ayri ayri ayrilik sebebi zaten. Alisirsiniz insan neye alismiyor ki bir sene gecmis zaten aslinda ayrilali bosanmanin gerceklesmesi onunuzu daha rahat gorebilmenizi saglicak.

Merhaba soru sahibi, öncelikle hakkında hayırlısı olsun. Uzun bir süre berabermişsiniz şuan kafan karışıyor, duygusal bir boşluk yaşıyorsun, kafanı karıştırmaya çalışıyorlar izin verme. Bu konuda kindar olmanı tavsiye ederim sana yaptıklarını ve yaşattıklarını unutma. Yarın en sevdiğin arkadaşlarınla buluş bir pasta kes prangalarından kurtulmanı kutla :)

Ama ben sanki yaşadıklarımı unutmuş gibiyim mutsuzum sabahtan beri sanki kalbimin orta yerinde alev topu var gibi. Eşimle 1 yıldır ayrı yaşıyoruz boşanma kararın yeni değil. Boşanma sebebimiz ise benim ilgisizlikle suçlayıp sürekli sosyal medyadan sahte hesaplar açıp aldatmasıydı. Üstüne 10 yıldır evli olmamıza rağmen hala bir çöp bile yoktu sorumsuzdu. Ve her kavga da beni kolumdan tutup dışarı atmak isterdi seni istemiyorum git diye küfürler hakaretler.. artık beni sinir hastası etmişti. Az çok diğer konularım da var yaşadıklarım. Bunlar sadece bazı kısmı. 1 yıldır ayrı olmamıza rağmen ne ailesi ne kendisi bir kez bile bir ihtiyacın var mı nasılsın demediler. Eşim çocuğuna bile kırk nazla para gönderirdi. Ben çalışıyorum hemde açıktan okuyorum şuan hayatımı az da olsa düzene koydum birikim yapıyorum kendime ev kurmak için neyse. 1 hafta önce annesi dilekçe verdiğimizi öğrenince annesi ta 3 saatlik yoldan geldi yanına sözde hocaya gitmiş ve bize büyü yapılmış su hazırlamış büyü bozulsun diye getirdi sarıldı bana ağladı seni çok sevdim diye. İçmedim suyu tabi. Eşimde bazı eşyalarım vardı onları getirmişti ve içine böyle not yazmış. Kayınvalidem 2 kez aradı içtin mi diye böyle samimiyetsiz.

Tam artık bitsin kurtulayım derken şimdi de içimde anlamsız bir boşluk hissi var yanlış mı yapıyorum diye halbuki boşanmak için dua eden de bendim. Biraz duygusal ve herşeyi kafama takma gibi bir huyum var bu hissi nasıl yenebilirim?
Kolay değil boşanmak elbette özellikle böyle belli bir süre geçirmiş senelerini vermiş bir evliliklerde bır kadın için bazı kadınlar duygusal olarak baktığı için o an halen bitiremiyor. Taaki iş ciddiye girene kadar senin durum da bu olmuş.Bende bu evrenden gectigim için bilirim.Zor oluyor kolay değil.Ama ben şöyle yaptim bana yaşattığı olumsuz durumlari dusunerek kendimi toparladım.Sizde emin adimlarla kendinizi toparlayin.Duygusal bakmayın.Ne yaşatıgina bakın. Karşı tarafın.🌹sevgiler.

Son düzenleme:
Kaynananın kafasına ipsiz sapsız oğlu başına kaldığı dank etmiş. Eski eşinin de bu notu tazminat nafaka vb istemeyesin diye duygu sömürüsü yapmak için yazdığını düşünüyorum
Tazminat değil anlaşmalı boşanıyoruz. Bana da duygu sömürgesi gibi geldi. Hiç konusunu bile açmadım bana böyle yazmışsın diye.

Kolay değil boşanmak elbette özellikle böyle belli bir süre geçirmiş senelerini vermiş bir evliliklerde bır kadın için bazı kadınlar duygusal olarak baktığı için o an halen bitiremiyor. Taaki iş ciddiye girene kadar senin durum da bu olmuş.Bende bu evrenden gectigim için bilirim.Zor oluyor kolay değil.Ama ben şöyle yaptim bana yaşattığı olumsuz durumlari dusunerek kendimi toparladım.Sizde emin adimlarla kendinizi toparlayin.Duygusal bakmayın.Ne yaşatıgina bakın. Karşı tarafın.🌹sevgiler.
Teşekkür ederim 💕

Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah yarında yarından sonrada mutlu mesut bir hayatınız olur. Yazdığı mektuptakileri bile yüzünüze söylemeye cesareti yok olarak anladım. Hepsi mi aynı olur ya ben hayret ediyorum sanki bir anneden çıkma gibi bazı erkeklerin benzerliğine. O alev topu gibi duygunda geçiyor sadece üzüntüne izin vermen lazım. Daha 2 ay önce ben bu tarz konular açıyordum zaman ne çabuk geçiyor.:kahve:

Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah yarında yarından sonrada mutlu mesut bir hayatınız olur. Yazdığı mektuptakileri bile yüzünüze söylemeye cesareti yok olarak anladım. Hepsi mi aynı olur ya ben hayret ediyorum sanki bir anneden çıkma gibi bazı erkeklerin benzerliğine. O alev topu gibi duygunda geçiyor sadece üzüntüne izin vermen lazım. Daha 2 ay önce ben bu tarz konular açıyordum zaman ne çabuk geçiyor.:kahve:

İnşallah hep dua ediyorum bunun için. Birde ben boşanma konusu ortada yokken bile bir rüya görmüştüm. Rüyamda eşimi beni aldatırken gördüm bir kadınla ve kadının yüzünü çok net hatırlıyorum. Sonra boşanma davası açıyoruz ve boşanırken ben ağlıyorum üzülüyorum. Eve geliyorum ama evde hep köpekler geziyor dışarı bakıyorum o kadar çok yağmur yapmış ki bizim ev batıyor. Daha sonra rüyada yıllar geçiyor ve ben başkasıyla evleniyorum o kişiyle bir konuşma geçiyor ve ben keşke boşanmasaydım deyip çok pişman oluyorum neyse uyandım sonra.

Daha sonra bir kadın bana instagramdan mesaj attı. Şu kişiyi tanıyor musun diye (eşimin adı soyadını verdi) bende evet dedim ama aslında eşimin kuzenini arıyormuş bu kadını dolandırmış sözde. İnstagramdan da ailesine ulaşmaya çalışmış. Ben kadını rüyamda gördüğüm kadına çok benzettim eşime de söyledim ben böyle rüya gördüm bu kadın aynısı diye oda bu kadın bana da yazdı dedi ben değilim dedim konu kapandı dedi ama mesajları göstermedi tabi ben şüphelendim telefonunu karıştırdım derken sahte hesap açtığını öğrenince evden çıktım geldim. Rüyalara anlam yükleyen biri değilim ama bu rüya öyle gerçekçiydi ki gerçekte oldu başkasıyla evlenmem dışında. Bilemiyorum bunu da neden anlattım ..

Back
X