- 13 Mayıs 2015
- 700
- 333
- 42
- Konu Sahibi mutluluk1982
Tamam nikahı vermemeye takmışsın onu anladık da sen sanıyor musun ki kocan o kadına nikah yapsa da onu da aldatacak yani kendi başınızdaki musibeti kadına vermiş olacaksınız nikah ile beraber. Bırakın istediği olsun bu kadar kasmayın. Boşanın, evlatlarınızı alın gül gibi yaşayın. Malınız mülkünüz de varmış valla daha iyi koca da bulur mutlu da olursunuz ilerde ne var? Ömür mü bitti? Niye bu adamı çekiyorsunuz ki? Niye inat ediyorsunuz?
artık bitti. Her hareketinde daha çok nefret etmeye başladım.Hatta nefrette etmiyorum.O kanserli hücre idi.Kurtuldum. Kadını sevdğini zannedip içim yanıyordu. Ama kadınlar gününde bana çiçek gönderdi. Af diledi. Bizi hakedeceği gün bize layık olduğu gün evine dönecekmiş güya..Ya bunları birde kadının evinde kalıyor.o kadın çamaşırlarını yıkıyor ütülüyor.Yemeğini yapıoyr.Kocasını boşadı bunun için.. ama buda bir aldatma.. Şimdide bana yazıyor. Heryerde engelli.Şirket mail adresinden bile... Şirkete çiçek göndermişti.. Önceden olsa aklım giderdi sevinirdim.. Önceden kadınlara giderdi gitme diye yalvarırdım.Ben seni bekleyeceğim derdim. Şimdi istemiyroum.Çocuklarımla çok mutluyuz. O adamı istemiyoruz. Kendi istedği kdar mahkemeye gelmesin.Boşanmak istemesin. Artık beni kandıramaz.Artık yeter yaptıkları.Sevgi bittiiiii... Ve çocuklarımın kocaman sevgisis yeter bana.....inşallah 30 martta kurtulurum ek seferde.