• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yarın amelıyat oluyorumm

Konunuza yazmamıştım ama takip ediyordum. süper olmuş gerçekten ciddi bir şekilde düzelme görülüyor.
Çok geçmiş olsun en kısa zamanda tamamen iyileşirsiniz inşallah.

Canim cok gecmis olsun konunu takip ediyordum. Cok sukur basarili bi operasyon olmus cok sevindim senin adina
Benimde 4,5 yasinda oglum var. 2 aydir kaymadan dolayi gozluk kullaniyoruz 1 ay sonra kontrolu var doktor o Zmn detayli konusuruz demisti. Gozluk kullanirken kayma yok ama cikardigi anda tekrar basliyor. Gozlukle duzelmezse ameliyat olabilir demisti doktor. Sen gozluk kullaniyormuydun ameliyat oncesinde ? Bakalim bizi nasil bi surec bekliyor..

Canim cok gecmis olsun konunu takip ediyordum. Cok sukur basarili bi operasyon olmus cok sevindim senin adina
Benimde 4,5 yasinda oglum var. 2 aydir kaymadan dolayi gozluk kullaniyoruz 1 ay sonra kontrolu var doktor o Zmn detayli konusuruz demisti. Gozluk kullanirken kayma yok ama cikardigi anda tekrar basliyor. Gozlukle duzelmezse ameliyat olabilir demisti doktor. Sen gozluk kullaniyormuydun ameliyat oncesinde ? Bakalim bizi nasil bi surec bekliyor..
ayy kıyamam sızede cok gecmıs olsun ben de 4 yasından berı kullanıyorm gozluk.göz trmbellıgıde vardı göz kapatma tedavısıyle gectı.şaşılıklarda gözluk kullanmazsan bır sonuc alamazsınız dıye bılıyorm.yası kucuk kayma olsa bıle bıcok tedavısı vardır.en kısa zamanda sızde kurtulursunuz ınsallah bu durumdan

Back