- 20 Ocak 2015
- 9.347
- 13.276
- 448
- 40
- Konu Sahibi nanemolla3593
Geçmiş olsun evet baya bir fark var inşallah çabucak iyileşir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlarr ameliyat oldum cok sukur basarili gecti.gozumde bandaj yok .ama krem suruyorm hala yapisik ameliyat olan gozum cok acamiyorm.gozle gorulur duzelmede var.oncesi sonrasini atiyorm smdi.
Hepinize ayrı ayri tesekkr ederm kızlar. Doktorum izmir ekol goz hastanesinde opr dr Erhan YAKUT bey .
Geçmiş olsun. Düzelmiş benceKizlarr ameliyat oldum cok sukur basarili gecti.gozumde bandaj yok .ama krem suruyorm hala yapisik ameliyat olan gozum cok acamiyorm.gozle gorulur duzelmede var.oncesi sonrasini atiyorm smdi.
Tesekkr ederm canim.agri hic olmadi ilac kullanmadm bile.sadece damla ve krem kullaniyorm.onlarda yapisiklik yapiyor gozumu pek acamiyorm tek sorun buÇok başarılı olmuş geçmiş olsun
ağrı sızı var mı?
Sagol canim.ben calismiyorm o konuda bet bi hilgim yok ama bence rapor olur cunku bu sekilde ise gitmek mumkn deglCnm gecmis olsun ...calışıyosan eger rapor veriolar mı bu gibi ameliyatlar icin...
Tabi ki verirler rapor. Ben de gözümden ameliyat olmuştum. Rapor kullandım bir süreliğine mecburenCnm gecmis olsun ...calışıyosan eger rapor veriolar mı bu gibi ameliyatlar icin...
ayy kıyamam sızede cok gecmıs olsun ben de 4 yasından berı kullanıyorm gozluk.göz trmbellıgıde vardı göz kapatma tedavısıyle gectı.şaşılıklarda gözluk kullanmazsan bır sonuc alamazsınız dıye bılıyorm.yası kucuk kayma olsa bıle bıcok tedavısı vardır.en kısa zamanda sızde kurtulursunuz ınsallah bu durumdanCanim cok gecmis olsun konunu takip ediyordum. Cok sukur basarili bi operasyon olmus cok sevindim senin adina
Benimde 4,5 yasinda oglum var. 2 aydir kaymadan dolayi gozluk kullaniyoruz 1 ay sonra kontrolu var doktor o Zmn detayli konusuruz demisti. Gozluk kullanirken kayma yok ama cikardigi anda tekrar basliyor. Gozlukle duzelmezse ameliyat olabilir demisti doktor. Sen gozluk kullaniyormuydun ameliyat oncesinde ? Bakalim bizi nasil bi surec bekliyor..