• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yarın amelıyat oluyorumm

Sagol cnm bilgi verdigin icin...estetige girmiyo degil mi bu ameliyat...estetik olsun olmasın verilen raporları devlet kabul etmek zorunda degil mi...cok soru sordum yaa kusura bakma:KK33:
Neticede operasyon ama..bu kadın süsünden ameliyat olmuş, gelsin çalışsın illa mı diyecekler:) ben de devlet memuruyum. Sıkıntı etmeyin, tabi ki kabul ederler

Canim benim coook guzel oldun☺️. Herkesin gozlerine bakmak ve gozlerini kacirmamak ne guzel bir duygudur senin icin simdi:)) Doktorlar bazen tam duzeltemiyor ve cok az bir saslik oluyor ama sende oyle olmamis, gozlerin 100% duz duruyor simdi. Senin adina cok sevindim umarim ayni sorunu yasiyan herkes bu ameliyati yaptirabilir.

Demek ki böyle mucize doktorlar gercekten varmis.Cok güzel olmus.Doktorunuzu da tebrik ediyorum.Sizi de cesaretinizden dolayi tebrik etmeli.Sizin adiniza gercekten cok sevindim.

Canim benim coook guzel oldun☺️. Herkesin gozlerine bakmak ve gozlerini kacirmamak ne guzel bir duygudur senin icin simdi:)) Doktorlar bazen tam duzeltemiyor ve cok az bir saslik oluyor ama sende oyle olmamis, gozlerin 100% duz duruyor simdi. Senin adina cok sevindim umarim ayni sorunu yasiyan herkes bu ameliyati yaptirabilir.
Canimm cook tesekkr ederim vallahi dunyaya yeniden gelmis gibi oldumm.daha tam acamasam bile surekli elimde aynayla dolasiyorm :D

kzlar mrb.ben 23 yasııdayım göz kayması var bende.12 yasında amelıyat oldum fakat duzelmedı daha sonrada gıttıgım tum dr lar amelıyat edemeyız cok zor bır goz dedıler.ben gızlı gızlı hep agladım cok uzulurdum.ınsanlarla göz teması kuramazdım ve bugun cok onerıler uzerıne bır dr a gıttım benı amelıyat edebılecegını ve duzelecegını soyledı.cocuk gıbı dr odasında hungur hungur agladım sevıncten.aslında suan dunyanın en mutlu ınsanı benım ama korkuyorm ya daha kötu olursam bugunlerımı ararsam dıye.acaba suan nankorlukmu yapıyorm gören gözlerım var sukur etmek yerıne rısk alıyorm..lutfen benım ıcın dua edın kızlar

Son düzenleme:
Allah yardimcin olsun korkma insallah ameliyattan sonra hersey daha iyi olacak. Simdiden gecmis olsun.

Back