• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yarın amelıyat oluyorumm

canım cok arastırdım.dr lar kayan gözden amelıyat yapmayı teklıf ettıler.ama bu dr farklı bı teknıkle dıger gozden gırıp o sekılde yapıcakmıs.yarın oglen bandaj acılacak öncesı sonrasını atııcam bakam nasl olcak

Doktor adını internette araştırdınız mı? Bir gözden girip diğer gözden çıkmak ne demek? Gözler iki ayrı organ, şakaya gelmez göz, dikkatli ol lütfen.

İnşallah herşey istediğiniz gibi gelişir, Rabbim yardımcınız olsun...

dr u cok arastırdım.yaptıgı amelıyatların cogunu gördum kısılerle bırebır konustum.cok basarılı profların hatalarını bıe duzelten bı dr .ıns bneım ıcınde aynı seyler olr :)
Insallah canim o zaman moralini yuksek tutma zamani :) hersey guzel olacak Allah buyuk seni de sevindiricektir mutlaka

bende ameliyat oldum kaymadan benimki basit işlemdi de senin ki riskliyse çok iyi arastır ya doktorun o dediği tekniği bir yerden okumuştum sağlam gözdeki kaslara da müdahale edip düzelte biliyorlarmış , ben bile tırstım senin adına doktorumu önermek isterim kendisine çok güvenirim dr. Nurcan Gürkaynak istersen ona da görün.

Sana acil şifa doktoruna da muvaffakiyet dilerim.Umarım yolunda gider herşey.Bende de miyop var bu bile hayatı etkiliyor seninki daha zordur eminim.

bende ameliyat oldum kaymadan benimki basit işlemdi de senin ki riskliyse çok iyi arastır ya doktorun o dediği tekniği bir yerden okumuştum sağlam gözdeki kaslara da müdahale edip düzelte biliyorlarmış , ben bile tırstım senin adına doktorumu önermek isterim kendisine çok güvenirim dr. Nurcan Gürkaynak istersen ona da görün.
bıkac muayne ettı bi çok alete baktı ben bundan cook daha zorlarını bıle yaptım dedi.bende cok guvendm canım bakalm artık hayırlısı.sanada cook gecmıs olsn

Sana acil şifa doktoruna da muvaffakiyet dilerim.Umarım yolunda gider herşey.Bende de miyop var bu bile hayatı etkiliyor seninki daha zordur eminim.
zor tbı canım ya olmazmı genc kızsın mılletın gözlerıne bakamıyosn hep kaçırıyosn gözerını sevdıgın adama bıle rahatca bakamıyosn..bundan sonra bır sanıye ayırmam gözlerıne doya doya bakarım ınsallah :D

bıkac muayne ettı bi çok alete baktı ben bundan cook daha zorlarını bıle yaptım dedi.bende cok guvendm canım bakalm artık hayırlısı.sanada cook gecmıs olsn
sağol cnm ben küçükken olmuştum şimdi daha da gelişmiştir teknoloji inşAllah başarılı geçer ameliyatın , Allah yardımcın olsun .

kzlar mrb.ben 23 yasııdayım göz kayması var bende.12 yasında amelıyat oldum fakat duzelmedı daha sonrada gıttıgım tum dr lar amelıyat edemeyız cok zor bır goz dedıler.ben gızlı gızlı hep agladım cok uzulurdum.ınsanlarla göz teması kuramazdım ve bugun cok onerıler uzerıne bır dr a gıttım benı amelıyat edebılecegını ve duzelecegını soyledı.cocuk gıbı dr odasında hungur hungur agladım sevıncten.aslında suan dunyanın en mutlu ınsanı benım ama korkuyorm ya daha kötu olursam bugunlerımı ararsam dıye.acaba suan nankorlukmu yapıyorm gören gözlerım var sukur etmek yerıne rısk alıyorm..lutfen benım ıcın dua edın kızlar
geçmiş olsun

Back