yarın amelıyat oluyorumm

Canim sanada cok gecmis olsun.operasyonun tam adini bilmiyorm.benim goz kaslarım kisaymis.ilk ameliyatimi yapan dr soyledi.o siralar biraz duzelmisti ama son 3 4 yildir yine kotu durumda.sasiliklar genelde tekrarliyormus bende bu yuzden korkuyorm ya yine olmazsa diye

Canim Amin insalllah.cok tesekkur ederm.panik atak mi var o yuzden mi vazgectn

Yok panik atak değil, gözümdeki iltihap alevlendiği için, gözüm atak geçirdiği için ameliyatı erteledi doktor. En sakin dönemde olması lazımmış ameliyat için. Bence sen artık buralarda gezip kafanı bulandırma. Yarın inşallah gözün düzelecek. Yerinde olsam yatar uyurdum

Gozde atak mi geciriyormus ay ilk defa duydm cok gecmis olsun canim insallah sende olursun hersey iyi olur.heycan dan uyuyamiyorm :)

Anliyorum canim cok zor.. Ama o yaptiracagin ameliyatin riskleri var mi? Eger oyleyse cok iyi arastir derim. Ben Hollanda'da yasiyorum istersen bende goz doktoruma sorabilirim. Belki burda farkli yontemler vardir.

Tedbiri al taktir Allah tan umarim hersey normale doner neden nankorluk olsunki

Canim
Anliyorum canim cok zor.. Ama o yaptiracagin ameliyatin riskleri var mi? Eger oyleyse cok iyi arastir derim. Ben Hollanda'da yasiyorum istersen bende goz doktoruma sorabilirim. Belki burda farkli yontemler vardir.
Canim ilgin icin cok tesekkr ederim artk 20 dk kaldi ameliyata.her operasyonda oldugu gibi ufak riskleri var onun disinda hersey yolunda dedi

çok geçmiş olsun inşallah bir çırpıda geçer ameliyatın istediğin gibi olur gözün

Kizlarr ameliyat oldum cok sukur basarili gecti.gozumde bandaj yok .ama krem suruyorm hala yapisik ameliyat olan gozum cok acamiyorm.gozle gorulur duzelmede var.oncesi sonrasini atiyorm smdi.

Eklentiler

• 20170117_205053.jpg
    20,7 KB · Görüntüleme: 265
  • IMG-20170118-WA0002.jpg
    31,6 KB · Görüntüleme: 270
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…