merhaba arkadaşlar ben yarın sabah 8 de ameliyat oluyorum.
benimki meme asimetrisi ve rekonstrüksiyonu ile ilgili. benim iki göğsümden biri gelişmemişti o yüzden küçüktü daha önceden de ameliyat oldum ama istediğim sonucu alamadım çünkü doktor yanlış protez takmış. damla protez yerine top şeklinde yuvarlak protez koymuş ve ikisi birbirinden çok farklı duruyor.((
lütfen dua edin inşallah bu sefer memnun kalırım ya ameliyattan korkmuyorum da sonucunun iyi olmasını çok istiyorum nolur yaaaaaaaaa tek isteğim normal göğüslere sahip olmak.
Merhabalar canım :) Senin için hayırlısı olsun, şimdiden çok çok geçmiş olsun. İnşallah seni mutlu edecek güzel sonuca ulaşırsın. Bu arada doktorun kim? hangi ildesin? Tüm kalbimle iyi dileklerimi gönderiyorum sana, olumlu iyi şeyler düşün ki iyi olsun. Sevgiler
merhaba:)
çok teşekkür ederim olumlu düşünmeye çalışıyorum ama işte bilmiyorum üzülüyorum hep
doktorum erdem güven istanbuldayım ben canım.
öyle reklam yapan sosyetik ünlü doktorlardan değil ama onların hepsinden çok daha iyi bir doktor işinin ehli. zaten internet sitesi yapıp da kendi reklamını yapan doktorlara asla güvenmiyorum
Simdiden geçmiş olsuninşallah cok güzel sonuc alirsin..ilk ameliyatinda tek memeye mi protez konulmuştu?
Canım çok çok geçmiş olsun en kısa zamanda istedipin görüntüye ulaşırsın inşallah. Drenleri çıkarırkarken acımak demiyimde içi bi acayip oluyor insanın. Göğsümden lıkır kıkır biley çekilir gibi. Drenler çıkarken acıycak diye öyle bi dişlerimle dudaklarımı sıktımki dudaklarıma kan oturdu dişlerimin izi :)) ama çok acımıyor tatlım 5 saatlik ameliyattan çıkmışsın o sana sinek ısırığı gibi gelir.
kızlar ben bu konuda o kadar çok çektim ki
ergenlik çağımda göğüs kanseri olmuş kadınların aldığı silikon protezlerden alıp sütyenimin içine koyardık. kıyafetlerimin üzerinden eşit görünsün diye.
bikini giyemezdim, göğüs kanserli kadınlar için özel üretilmiş kocaman kadın mayoları giyerdim. boğazıma kadar kapalı olurdu çünkü bir tarafta meme şişkinliği var diğeri bomboştu.
sonra 18 yaşımda doku genişletici konularak ilk ameliyatımı oldum
o aylarca şişirildi yeni protez kondu. yeni konan protez hiç güzel değildi tabak gibi bir görüntü, sadece hafif şişkinlik oluşmuştu. bu arada doğal göğsüm aşırı gelişmişti, onu da küçülttük.
geçtiğimiz sene aynı doktora yine ameliyat oldum, ilk konana göre biraz daha iyiydi ama yukarda anlattığım top gibi görüntüden kurtulamadım. ayrıca doktor keserken gizli dikiş falan değil, kocaman siyah iplikli dikişlerden atmış, eski izlerimin üzerine değil yeni yeri keserek iz açmış. bu adam da plastik cerrah. o kadar çok para aldı ki , ben normal çalışan bir insanım bunu biliyordu. niye ona gittin derseniz 18 yaşımda ilk ona gittğim için ona devam ettim doktr da bundan daha iyi olamayacağını söylüyordu. bizde inandık işte.
sonra ben bu görüntümden çok mutsuz olucna başka doktorlar araştırmaya başladım. tesadüfen Erdem Güven'le bir şekilde tanıştırıldım. internette yaptığım araştırmalardaki doktorlardan bin kat daha iyi bir doktor. Allah insanın karşısına çıkarıyor. hem mütevazi hem de ilgili ve titiz bir doktor. yani onu tanıdık aracılığı ile bulmasaydım hayatta bulabileceğim bir kanal yoktu çünkü hiçbir yerde reklamı falan yok sadece hakkında birkaç haber var.
daha önceden 3 ameliyat dha olduğum için bu 4. ameliyatım olduğu için biraz ağır geçti çünkü yaralarım çok fazlaymış. doktor hala drenimi çıkarmadı
dren çıkarırken acıyor mu kızlar bildiğiniz var mı?
senin drenin ne zaman çıkmıştı? bugün doktor arayıp kanama durumunu sordu bende 2 günde 200 cc dedim, o zaman çıkaramayız ctesiye kadar bekleyelim dedi. bence cumartesi bile çıkarmaz çünkü damla damla değil baya çok akıyor. onun da sebebi daha önceden ameliyatlı olduğum için oralar da yara dokusu çok fazlaymış.
Öncelikle çok geçmiş olsun çok üzüldüminş çektiğin bütün sıkıntılara değer çok mutlu olursun yeni haliyle. bak önümüz yaz istediğin gibi bikini giyersin :) drenler konusuna gelirsek hiç merak etme bnde çok korkuyordum hiç korktuğum gbi olmadı. saniyelik bir olay hiç kasma kendini ağrılarının bir çoğu drenle birlikte gidecek. bunu düşünüp kendini iyi hisset :) tekrar geçmiş olsunnnn
Canım benim ameliyatın ertesi günü çıkartıldı ama kanama devam ettiği sürece takılı duruyor malesefen kısa zamanda onlardanda kurtuldunmu çok daha rahat edeceksin inşallAh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?