Yarın ameliyat oluyorum tavsiyeleriniz..

Babylisss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2015
89
18
Motiva 400 CC de karar kılındı. Yarın sabah ameliyat olacağım. Yanımda ne götürmeliyim neler yapmalıyım çok korkuyorum

Motiva 400 CC de karar kılındı. Yarın sabah ameliyat olacağım. Yanımda ne götürmeliyim neler yapmalıyım çok korkuyorum
Korkma yanında önden fermuarlı üst götür muhakkak. Islak mendil rahat eşofman yedek iç çamaşırı . Bu arada kas altı mı kas üstümü kas zarı altımı olacak ?

Dün sabah itibariyle oldum. Bu kadar kötü olacagimi beklemiyordum. Dün inanılmaz ağrım vardı hiç kalkamadim. Çok fazla kustum ve sürekli tansiyonum dustu. Bugün ağrı kesicilerle daha iyiyim ama sol gogsumde sağa göre ağrı var. Özellikle nefes alırken çok batıyor. Doktor gelip bandaji açtı inanın ağrıdan göğüslerime bakmadım bile. Yataktan kalkarken ve tekrar yatarken çok zorlanıyorum. Lavaboya gitmek bile işkence oluyor

Zamanla hafifleyecek inşallah,sonuçta bir ameliyat geçirdiniz,kendinize vakit tanıyin bende 3-4 gün göğüslerimi görmedim

Tekrar merhaba bugün ameliyatımın 6.gunu çok şükür ağrılarım kalmadı hala eğilip rahat hareket edemiyorum ama dayanılmaz acılarım bitti. Bugune kadar acılardan göğüslerime bile bakmamistim hatta küçük oldu diyip üzülüyordum bugün baktım büyüklük olarak tam istediğim gibi olmus aşırı büyük değil ama dolgun ve kendini belli eder bir durumda. Doktorum o kadar iyi ve anlayışlı biri ki her gün 2 defa gelip pansumanlarimi bile kendisi yaptı. İnşallah tam yerine oturup iki göğüs birleşince daha da mutlu olacağım :)

Tekrar merhaba ameliyatımın üzerinden çok uzun zaman geçti. O kadar çok ağrı çektim ki ilk 2 hafta çok pişman oldum ama şuan çok mutluyum. Eşitsizlik ağrı sızı hiçbir şey yok. Doktorumdan Allah bin kere razı olsun. Kimse silikon olduğunu bile anlamıyor. Keşke daha önce olsaymışım istediğim kıyafeti giyebiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…