Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkma yanında önden fermuarlı üst götür muhakkak. Islak mendil rahat eşofman yedek iç çamaşırı . Bu arada kas altı mı kas üstümü kas zarı altımı olacak ?Motiva 400 CC de karar kılındı. Yarın sabah ameliyat olacağım. Yanımda ne götürmeliyim neler yapmalıyım çok korkuyorum
Kas altı olacağım :)Korkma yanında önden fermuarlı üst götür muhakkak. Islak mendil rahat eşofman yedek iç çamaşırı . Bu arada kas altı mı kas üstümü kas zarı altımı olacak ?
Ameliyatınızı oldunuz muKas altı olacağım :)
Geçmiş olsun nasıl geçti ameliyatınızMotiva 400 CC de karar kılındı. Yarın sabah ameliyat olacağım. Yanımda ne götürmeliyim neler yapmalıyım çok korkuyorum
Zamanla hafifleyecek inşallah,sonuçta bir ameliyat geçirdiniz,kendinize vakit tanıyin bende 3-4 gün göğüslerimi görmedimDün sabah itibariyle oldum. Bu kadar kötü olacagimi beklemiyordum. Dün inanılmaz ağrım vardı hiç kalkamadim. Çok fazla kustum ve sürekli tansiyonum dustu. Bugün ağrı kesicilerle daha iyiyim ama sol gogsumde sağa göre ağrı var. Özellikle nefes alırken çok batıyor. Doktor gelip bandaji açtı inanın ağrıdan göğüslerime bakmadım bile. Yataktan kalkarken ve tekrar yatarken çok zorlanıyorum. Lavaboya gitmek bile işkence oluyor
Ağrım geçmiyor malesef. Motiva 375 CC kullanildi ama bana küçük gözüküyorZamanla hafifleyecek inşallah,sonuçta bir ameliyat geçirdiniz,kendinize vakit tanıyin bende 3-4 gün göğüslerimi görmedim
Tamamen normale dönmek 5-6 haftayı buluyor benim sizden çok daha küçük ama beklenti sanırım ,hantal bir meme değil doğal görünümlü bir meme olmuştur sizinki deAğrım geçmiyor malesef. Motiva 375 CC kullanildi ama bana küçük gözüküyor