Test yaptın mı 1 gün varmış belki çıkar var iseKızlar öncelikle hepinize iyi akşamlar. Yarın adet olmam lazım hiç ağrım yok fakat beyaz akıntım var 3 gündür. Meme uçlarım dimdik ve semsert tabisi caizse ve dün gece bir rüya gördüm gelen geçen karnımı sevip gülümsüyordu ve hamile bir arkadaşım var onu da gördüm rüyamda sarıldık ama uzak bir arkadaşım yani iletişim vs yok. Ben de ota boka işaret arayan biri olduğum için heyecanlandım. Sizlerle paylaşmak istedim. Ne diyorsunuz adetten 1 gün önce gelen beyaz akıntıya?
Teşekkürler. Etiketlemeyi unutmuşum yorumuma bakabilir misin :)Canım zaten adet günü gelmeden önce beyaz akıntı başlıyor hamilelik varsa. Benim vardı ve hala devam ediyor 11 haftalık oldukAllah kucağınızı boş bırakmasın inşallah
Hangi marka test
yaptım paylaştım :)Test yaptın mı 1 gün varmış belki çıkar var ise
Attım kağıdını ama artimed değilHangi marka test
Silik çizgi gördüm ben canım :) inşallah vardırrr
Ya biliyorum baya silik ama gözle görülüyor ya. Umarım vardır cumartesi test yapmaya çalışcam. Annemin yanındayım şu an.Silik çizgi gördüm ben canım :) inşallah vardırrr
5-6 dk daValla canım çok çok hafif görünüyor ama önemli olan onu kaçıncı dkda gördün
Hmm anladım canım bence adetin bi geciksin 2 3 gün sonra bi daha yap belki değerin daha çok düşük5-6 dk da
Olabilir. Cumartesi yine yapıcam. adet 1 gün geçmiş olacak o zamanHmm anladım canım bence adetin bi geciksin 2 3 gün sonra bi daha yap belki değerin daha çok düşük
Ve goguslerimde falan ağrı sızı yok normalde reglden 5 6 gün önce baslardı sızlamaları sol kasığımda kramp oluyor o da geçiyor ve basım catlayacakmiş gibi oluyorMerhaba hanımlar benim de reglim 4 gün geçti 3. Gün test yaptım tek çizgi ama yumurtlama akıntısı gibi uzayan akıntım oluyor sizce bu normal mi?
Test yapsana bakalım bi inşallah vardırVe goguslerimde falan ağrı sızı yok normalde reglden 5 6 gün önce baslardı sızlamaları sol kasığımda kramp oluyor o da geçiyor ve basım catlayacakmiş gibi oluyor