Sandviç - Kanepeler Yarım Saatte Yaptığım Kanepelerim(Kızlarımın Sponsorluğunda)

Nevreste

Yeniden ☀
Yönetici
Editor
16 Ağustos 2010
296.669
612.651
1.098
43
Malatya
Merhaba öncelikle katılmayı hiç düşünmüyordum ama 4 kişi olunca katılmaya karar verdimTek amacım yarışma iptal olmasınAcele ettiğim için bazı hatalrım olabilir şimdiden çok özür dilerim
KANEPELERİM
MALZEMELER
Kepek ekmek(evde o vardı)
Domates
Salatalık
Biber
Havuç
Krem peynir
Zeytin
Beyaz peynir
Salça

YAPILIŞI
Ekmekler çay bardağı yardımıyla yuvarlak kesilir ve sonra vereceğimiz şekle göre kesilir...Üzeri malzemeler ile süslenir....
TAVVŞAN KANEPELERİM

KEDİ KANEPELERİM

KELEBEK KANEPELERİM

TATLI KANEPELER
istenilen kadar kremalı bisküvi
Çikolata kreması
Çilek
YAPILIŞI
Bisküvilerin üzerine çikolata kreması sürülür ve doğranmış çileklerle süslenir....

Hatalarım için tekrar özür dilerim

Son düzenleme:
Sen var ya sen

Ne diyeyim bilemedim yahu , kategori kapanmasın diye can siparane mutfağa koşan yemek editörü

Ellerine sağlık , özellikle de gece vakti harcadığın emeğine sağlık

Kendi adıma da teşekkürler

ellerine saglik nevosum cok tatli görünüyorlar insan yemege kiyamaz bunlari basarilar dilerim

Canım teşekkür ederimSizin harcadığınız emeğin yanında hiçbirşey değil Dediğin gibi koştum mutfağa ne varsa sürdüm sürüştürdüm ekledim
Yarışmada başarılar dilerim hayırlı olur inşaallah

Nevreste, ellerine ve yüreğine sağlık. Tatlı olanlar pastanelerdekilere benzemiş bayağı bayağı. ya da sabah sabah şekerim düştü benim ama çok güzel duruyorlar :)

Nevreste, ellerine ve yüreğine sağlık. Tatlı olanlar pastanelerdekilere benzemiş bayağı bayağı. ya da sabah sabah şekerim düştü benim ama çok güzel duruyorlar :)
Teşekkürler canımSende sağolAcele ve malzeme eksikliğinden ancak bu kadar oldu teşekkürler
ne kadar düşüncelisiniz sizler yaa....yarışmada değilim ama teşekkürler yine de

Ben teşekkür ederim canım

Kateğori iptal olmasın diye mutfaga girmişsin hemen sen ve prenseslerin valla tebrik ediyorum sizi Ellerinize,emeklerinize sağlık...Çok güzel görünüyor,kahvaltıda olsaydı şimdi yerdik valla güzel güzel

Nevoşum ellerine sağlık

Ellerine saglik hemsomBu yarismanin devamliligini en cok isteyenlerden biriydim.5. olarak katilip yarisi kurtardigin ve bizede devamlilik sagladigin icin cok cok tesekkur ederimsansin bol olsun.

bu arada mesaj panosu eskiye donmus

Teşekkürler canım
Öyle mi

Ellerine sağlık Nevrestee son anda yarışmaya katılıp yarışmanın devamını sağladığın vee o kadar kısa sürede böyle güzel sandviçler hazırlayabildiğin için tebrikler ve teşekkürler
yarışmanın devam etmesine katkıların çok büyük...oylamada başarılar dilerimm

Teşekkür ederim canım

mmmmm olsada yesek..harıka gozukuyorlar....

bende kreple yapıcan sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…