Yarım saatim var.Acil lütfen :)

Kedimi7_m

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
851
0
0
Diğer
Mrblar :) .umarım güzel fikirlerinizi alırımm hemen. Yılbaşında sevgilime hediyenin yanında bi şiir veya güzel bi mektupşeklinde bişey vermek istiyorum..En güzeli kendi duygularım tabiki de ama değişik bişeyler olsun istiyorum zaman da kısıtlı olunca böyle oluyo maalesef. Tavsiye şiir veya yazı olarak ne önerirsiniz acaba? Link olarak da atabilirsiniz. Ama evde net yok yarım saatliğine ödünç pc aldım :) inşallah yardımcı olursunuz.Şimdiden teşekkürler :)

Dediğiniz gibi en güzeli, kendi duygularınızdır.
Ben sizin yerinizde olsaydım, onu ilk tanıdığımda, ilk kalbime düştüğünde, ilk sevgi sözcükleri söylendiğinde, ilk el tutuşmada vs gibi anlarda neler düşündüm, aklımda neler dolandıysa onları yazardım.
Özellikle daha adı konmadan, insanın içinde yaşadığı gel-git evresi, tek bir hareketinden anlam çıkarmalar ya da yakınında durunca aklının uçup gitmesi gibi olayları bolca kaleme alırdım.
Herkesin aşkı bambaşkadır, bu yüzden siz de kendinizinkini, yaşadığınız hislerle tanımlayın ve kimseninkine benzemeyen bir mektup oluşturun.

Dediğiniz gibi en güzeli, kendi duygularınızdır.
Ben sizin yerinizde olsaydım, onu ilk tanıdığımda, ilk kalbime düştüğünde, ilk sevgi sözcükleri söylendiğinde, ilk el tutuşmada vs gibi anlarda neler düşündüm, aklımda neler dolandıysa onları yazardım.
Özellikle daha adı konmadan, insanın içinde yaşadığı gel-git evresi, tek bir hareketinden anlam çıkarmalar ya da yakınında durunca aklının uçup gitmesi gibi olayları bolca kaleme alırdım.
Herkesin aşkı bambaşkadır, bu yüzden siz de kendinizinkini, yaşadığınız hislerle tanımlayın ve kimseninkine benzemeyen bir mektup oluşturun.

Çok sağolun öncelikle :) Evet çok güzel olur ama az kaldı öss ye hazırlandığım için de uğraşmak istemiyorum, o da çok kızar uğraştım desem :18: 10 günlük bi süre olsa yazardım ama az kaldığı için acele edicem ve güzel olmicak die korkuorum :) o yüzden hazıra konmak istedim

Back