Yarım saat sonra çıkan 2.çizgi

bsrts

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2023
4
0
1
0E7FEE83-85E7-4B40-A57A-21645C7B5D68.jpeg
herkese merhaba, cevaplayan üyelere şimdiden teşekkür ediyorum. Bugün adet gecikmemin 25.günündeyim. Çok fazla uykuya meyilliyim sürekli uyumak istiyorum, ayakta çok kalınca ağrılarım oluyor, dün dışarı çıkmıştım akşam lavaboda şeffaf akıntı içerisinde kırmızı-kahverengimsi bi renk gördüm. dün gece test yaptım fakat sadece hayali çizgiyi gördüm, sabah ilk idrarla yaptığım testten yarım saat sonra bu çizgiyi gördüm, randevum ayın 8ine, kuruma çizgisi olup olmadığını anlamak için teste su tutuluyomuş tuttum fakat değişim olmadı. Sizde gebelik olabilir mi?

Yarım saat belkide bir saat sonra gördüm bu çizgiyi, ilk anda telefon flaşıyla baktım hayali olarak görmüş olabilirim testi unutup sonradan baltığımda bu çizgiyi görünce çok şaşırdım ilk kez bu kadar netti

Yarım saat sonraki çizgi çok güvenilir olmayabilir. Adet gecikmesinin 25.günü ise çizginin bayağı belirgin olması lazım.

Belirtileriniz hamilelik olmak zorunda değil. Hafif kanamanız da olmuş. Yerleşme kanaması gecikmenin 25.gününde olmaz. Muhtemelen bugün yarın adet olursunuz.
Gidin sağlık ocağına, yarın çıkar sonuç. Isterseniz özel hastane aciline de gidebilirsiniz.
25 gün nasıl dayandınız? Hamileyseniz neredeyse 2 aylık olmuş. Kontrollerin yapılması lazım. En fazla 1 hafta bekleyin test yapmak için. Dış gebelik vs olabilir, sağlığınızı riske atmayın.

Eki Görüntüle 3327615 herkese merhaba, cevaplayan üyelere şimdiden teşekkür ediyorum. Bugün adet gecikmemin 25.günündeyim. Çok fazla uykuya meyilliyim sürekli uyumak istiyorum, ayakta çok kalınca ağrılarım oluyor, dün dışarı çıkmıştım akşam lavaboda şeffaf akıntı içerisinde kırmızı-kahverengimsi bi renk gördüm. dün gece test yaptım fakat sadece hayali çizgiyi gördüm, sabah ilk idrarla yaptığım testten yarım saat sonra bu çizgiyi gördüm, randevum ayın 8ine, kuruma çizgisi olup olmadığını anlamak için teste su tutuluyomuş tuttum fakat değişim olmadı. Sizde gebelik olabilir mi?
Merhabalar. Durum nedir netleşti mi acaba? Gölge çizgi ilk dakikalarda çıktıysa ve kuruduktan sonra da böyle olduysa olma ihtimali var. Ama yinede kan vermeniz daha doğru olur

Eki Görüntüle 3327615 herkese merhaba, cevaplayan üyelere şimdiden teşekkür ediyorum. Bugün adet gecikmemin 25.günündeyim. Çok fazla uykuya meyilliyim sürekli uyumak istiyorum, ayakta çok kalınca ağrılarım oluyor, dün dışarı çıkmıştım akşam lavaboda şeffaf akıntı içerisinde kırmızı-kahverengimsi bi renk gördüm. dün gece test yaptım fakat sadece hayali çizgiyi gördüm, sabah ilk idrarla yaptığım testten yarım saat sonra bu çizgiyi gördüm, randevum ayın 8ine, kuruma çizgisi olup olmadığını anlamak için teste su tutuluyomuş tuttum fakat değişim olmadı. Sizde gebelik olabilir mi?
Sonucunuz ne oldu

Back