Kendi doktorunuza danışın ona göre çalışırsınız.Merhabalar. Ben de aynı durumdayım. Yarım rahim ile hamile olanlar işe devam ettiler mi? Doktorunuz bu konuda ne dedi? Ben öğretmenim çalışmalı mıyım bilmiyorum..
Tüp bebekle mi kaldınız hamile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi doktorunuza danışın ona göre çalışırsınız.Merhabalar. Ben de aynı durumdayım. Yarım rahim ile hamile olanlar işe devam ettiler mi? Doktorunuz bu konuda ne dedi? Ben öğretmenim çalışmalı mıyım bilmiyorum..
Ben yarim rahimli olduğumu bilmiyordum ama hamilelik sürecinde baska bir şehire taşındım, uzun yolculuk yaptım, gezdim tozdum dolaştım. Rahime dikiş atıldığı, sürekli uzanmak gerektiğini duymadım. Riskli bir gebelik olmadığı sürece olmaz öyle şeyler galiba. Hamilelik sürecinde doktorunuz daha net bilgi verir.Merhabalar. Ben de aynı durumdayım. Yarım rahim ile hamile olanlar işe devam ettiler mi? Doktorunuz bu konuda ne dedi? Ben öğretmenim çalışmalı mıyım bilmiyorum..
İnşallah canım Allah isteyen herkeze nasip ederMerhaba arkadaşlar ben de yarım rahimli ve tek tüplü olduğumu 35 yaşında evlenince öğrendim. Sol tarafı doğuştan yok, tek boynuzlu rahmim. Şubat ayında Ankara Centrum Clinicte Prof. Dr. Recai Pabuççu hoca histeroskopi yöntemiyle rahmimi 2 cm kadar genişletti. Devamında femara kullanmamı söyledi 4 ay kullandım sonuç alamadım. Yumurta rezervim ve kan değerlerim normal. Meğer sorun rahim duvarı incelmesiymiş genişletme kaynaklı mı bilmiyorum. Yoğun bir estrofem tedavisinden sonra rahim duvarım normale döndü. Urfada öğretmenim ve burdaki doktorum ile Ankaradaki doktorum senkronize takip ediyor. Bu ay 6 gün 75 doz gonal f kullandım 2 adet 19mm ve 20mm yumurtam gelişti. Geçtiğimiz Cumartesi çatlatma iğnesi olup aşılama yaptıracaktım ki cumartesi kontrolümde doktorum yumurtamın kendi kendine çatladığını önceki gece ilişki olmasının da denk geldiğini söyledi. Şimdi doktorun tavsiye ettiği günleri değerlendirip normal yolla gebelik bekliyorum. Bu ay her aydan farklı olarak çatlama gününden beri bel ve kasık ağrım geçmedi. Döllenme ve yerleşme ağrısıdır umarım. Bat 30 Ekim. İnşallah güzel haberlerle gelirim.
Hamilesin büyük ihtimal silik çıkmış... hamile olmasan hiç çıkmaz o silik çizgi 1 veya 2 gün sonra tekrar yap test olmadı kan verİlk 5 dkda çıktı gebelik midir? Bugün kahverengi akıntımın 3. Günü adet günümde 30 ekimde kahverengi akıntı başladı kırmızı olmadı hiç. Dün rahmimde kalp atışı gibi seyirme hissedince sabah test yaptım bundan daha az belliydi. Okulda bir sürü çay kahve içtim eve geldim test yaptım hemen silük çizgi çıktı![]()
Gittim verdim kan 1 saat sonra çıkacak inşallah pozitiftirHamilesin büyük ihtimal silik çıkmış... hamile olmasan hiç çıkmaz o silik çizgi 1 veya 2 gün sonra tekrar yap test olmadı kan ver
İnşallah canımGittim verdim kan 1 saat sonra çıkacak inşallah pozitiftir![]()
Sonuç çıkınca haber ver merak ettimGittim verdim kan 1 saat sonra çıkacak inşallah pozitiftir![]()
Evet ben de yarım rahimliyim histeroskopi oldum. Az kaldı sonuç alınca yazacağım. Kahverengi akıntı oldu mu sende adet günü?İnşallah canım
Sende yarım rahimliydin galiba bende öyleyim ve sadece tüp bebekle hamile kalabilirsin demişlerdi doktorlar ve şuan kendiliğimden hamile kalmışım 2 aylık oldu ama kalp atışını duyamadık 1 hafta beklicez bakalım![]()
Hayır bende hiç akıntı olmadı canım ben zaten rahim filmi çekildi 3 ay sonra kaldım birde haberim yoktu aşı oldum ondan sonra kalmışımEvet ben de yarım rahimliyim histeroskopi oldum. Az kaldı sonuç alınca yazacağım. Kahverengi akıntı oldu mu sende adet günü?
Ama sende yine çıkmış hafif çizgi vardır büyük ihtimalEvet ben de yarım rahimliyim histeroskopi oldum. Az kaldı sonuç alınca yazacağım. Kahverengi akıntı oldu mu sende adet günü?
Çok mutlu oldum canım hadi hayırlısı olsunPozitif 8.9 çıktı çok yeni 2 gün sonra tekrar test![]()
Kacinci hafta da sezeryan oldunuz acaba ?Merhaba, ümidimizi kaybetmeyin insallah hayırlısı ile hamile kalırsınız. Bu sekilde hamile kalan cok var. Bende onlardan biriyim. hamile kaldıktan sonra bebeğim makat gelişti sezeryan olmak zorunda kaldim o zaman öğrendim ki unicornuat uterus muşum. Rahimimin sağ tarafı yok. O zamana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım. Çocuğum kendiliginden doğal yollarla oldu. Hamilelikte sadece doğuma kadar mide bulantısı kusma yaşadım. Bebeğim biraz minikti gelişimi yavaş oldu. Hepsinin sebebi rahimden kaynakliymis. Doktorumda bana tup bebek mi yaptın daha önce düşük yaptın mu diş gebelik oldu mu diye sordu. Ama hiç birsey yaşamadım. Çok düzenli, ağrı sancı çekmeden adet dönemleri geçirdim. Rahim yapimla ilgili kafama takilacak bir durum da yaşamamıştım. Rabbim nasip etti sorunsuz oldu. Tabi bir daha hamile kalmak istediğimde neler olur bilemiyorum. Tum tedavilerinizi olun, insallah en kısa zamanda hamile kalır sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
40 haftama kadar bekledik. Belki bebek döner normal geliş olur diye. Ama artık suyum azalıp nst riskli cikinca sezeryan oldum.Kacinci hafta da sezeryan oldunuz acaba ?
Anladim bende 9+3, ucum Allah saglikla nasip eder inşallah bende o zamanlara gelmeyi isterim40 haftama kadar bekledik. Belki bebek döner normal geliş olur diye. Ama artık suyum azalıp nst riskli cikinca sezeryan oldum.
Amin caanim insallah, dua et bol bol. Hayirlsiiyla icabına al bebeginiAnladim bende 9+3, ucum Allah saglikla nasip eder inşallah bende o zamanlara gelmeyi isterim