- 21 Kasım 2012
- 333
- 2
mrb kızlar.ne olur aranızda benim durumda olupta bebek sahibi olanlar varsa lütfen birşeyler yazsın delirmek üzereyim.25 yaşında 3,5 yıllık evliyim.1 yılın sonunda geçtiğimiz eylül aynında klomen le hamile kaldım fakat uzun sürmedi sevindim kanamam olunca hastaneye kaldırıldım sonuç olarak dış gebelik olduğu anlaşıldı 1 ay hastanede kaldım 2 doz iğne yaptılar sürekli hcg takibi ve gebelik sonlandırıldı.üstünden 3 ay geçti drum hsg çektirmem gerektiğini söyledi 10 gün önce çektirdim sonuç sol tüpüm açık fakat sağ tarafım doğuştan hiç yok yani yarım rahimliymişim.1 yıl içerinde sayısızca ulturasonla bakıldı bir ay hastanede kaldım ama hiç kimse anlamadı hsg olmadan anlaşılması mümkün değilmiş.10 gündür deli gibi araştırıyorum 10 tane farklı dr gittim.kimisi tekrar dış gebelik olabileceğini söyledi kimisi direk tüp bebek yapman gerekli dedi kimisi tüp bebek yapman birşeyi değiştiremez yarım rahim olduğundan bebek düşecektir dedi.ve en acısı diyelimki dış gebelik değil ve düşlmedi 9 ay taşıyamazmışım rahim yarım olduğundan erken doğum olurmuş bebek gelişmeyebilirmiş.yazarken bile nefesim kesiliyor sanki.beni kahreden tıp bu kadar ilerlemişken bu kadar çeresizlikte neyin nesi.Nettende çok araştırdım yarım rahimli olupta bilmeden hamile kalıp doğum sırasında anlaşılan kadınlarda varmış.rabbim kimselere yaşatmasın ama ne olur benim durumumda olupta ne yapmam gerektiğini bilen birileri varsa ne olur bişeyler yazın.delirmek üzereyim