-
- Konu Sahibi alonedark18
Ilaclarin ismi neydiEvet 2 ilac var ereksiyon saglayan ve uzun süre koruyan. Recetesiz veriliyor mu bilmiyorum ama bize de ürolog vermisti. Öncesinde tetkikler yapip sorun olmayinca yazdi. 2-3 sefer kullandik sonra sorun cözüldü. Biz de 8 senedir evliyiz benim de esimin de cinsel problemleri oldu dönem dönem ama birlikte astik bunlari. 8 senedir alttan aliyorsunuz peki ne zamandir cözmeye calisiyorsunuz? Sizin alttan aldiginiz süre boyunca esiniz her sey yolunda sorun yok zannetmis olabilir, siz günden güne sabrinizi tüketirken.
İlac ismi vermek yasak değildir umarım. Yasaksa moderatörler silebilir. Zaten recetesiz verilen ilaclar ama doktor ya da eczaciya danismadan almayin yine de. Prospektüsünde yazan yan etkiler beni korkuttugu icin okuyunca esime kullandirmamistim.Ilaclarin ismi neydi
Benim eşim de erken boşalma problemi vardı. Çok doktor gezdik. En son ürolog prof.dr Ege Can Şerefoğlu'nda tedavi gördük ve tedavi etki gösterdi şiddetle öneririm.hadi yaa urologa gitse ilc tedavisine başlasa mutlaka bi faydası olur ya sanki ilaçlada faydası olmayacaksa artık diyeceğim birşey yok bu mutsuzlulla olup gidecem
Eşiniz farkındamı sizin bu mutsuzluğunuzun tek taraflı tatmin kötü bişey gerçekten belli edin bencebu konuyu açmak kimseyle paylaşmak istemezdim eşimle özelimi ama şuan çok çok kötüyüm artık yeter demek istiyorum ...eşimle zaman zaman güzel giden cinselligimiz var ama zaman zaman ....sekiz senelik evliyiz ama hiç benim zevk almami düşünmüyor varsa yoksa kendi finali ...birde afedersiniz ama oral olmazsa ereksiyon pek olamıyor gibi..bende bunu herzaman istemiyorum..neden istemiyorum çünkü bu konuda da kendini düşünüyor ..bana yapmıyor ..çok nadir o da iki saniye surmemistir ..ama kendi hep o şekilde olsa gerçek birliktelik olmasada olur yabi ....hadi diyelim bı şekilde birleşme yaşadık mutlaka ve mutlaka sertliği kayboluyor hop geri uğraştırıyor beni düzelmesi için ...çoğu zaman istemesem de yarım kalmasın diye yaptım .ama son günlerde doğru dürüst bişey yaşayamaz olduk...yine ben daha hiç bişe yaşayamadım oral ile noktalamak istedi ..bende orgazm olmak istiyorum diyorum zorla yalandan bir kaç gel git yapıyor ..beni beklerse de mutlaka ereksiyon kayboluyor beklemede aslaa abartı dehol beş dk ya var ya yok ....böyle bir kısır döngü içindeyiz ...bana bundan sonra nasıl bir yol izlemem konusunda lütfen fikir verin...evlilikte cinsellik çok önemli ..bunun yıkılmaması için elimden geleni yaptım ama artık yataktan çekip gitme noktasındayim bu gece ki ve geçen geceki gibievliyim ama orgazm olamıyorum kocamla , zerre umrunda değil benim zevk alıp almamam..
sekiz senedir vajinal orgazm nedir hiç bilmiyorum ...diğer türlusu zaten mastürbasyon bana gore
bunun için boşanmak gerekirmi ya hiç bilmiyorum ..tedavi olmayan umursamayan erkek hakeder boşanmayı benim eşim şimdilik keciboynuzu fındık gibi şeylerle kendini avutuyor ..ama faydası olsa olurdu bir aydır aralıksız kullandı kürleri.....urologa gitse çare arasa ilaç kullansa hiç sorun olmucak benim icinEski konuları da tarıyorum zaman zaman ve farkettim ki erkeklerde ereksiyon, erken boşalma veya isteksizlik sorunu varsa çoğu boşanmayla bitmiş ama bunun sebebi sorunun çözümsüzlüğü değil erkeklerin çözmeye yanaşmıyor olması. Kadınlar ne yaparsa yapsın erkek çözümün parçası olmayı kabul etmiyorsa sorun çözülmüyor.
Aslında bu kadında da aynı kendi akrabalarımın birinden biliyorum, erkek kadını tahrik etmek için her şeyi yapıyor ama kadında tık yok. Hayatında hiç kendine dokunmamış, bedenini gözüyle bile sevmemiş, cinselliği sadece yatıp görevini yapmak olarak bilen bir kadın, ne yaptıysam bu konuya olumlu bakmasını sağlayamadım kendine dokunmaya bile ikana edemedim, sorunları hala devam ediyor.
Boşanan var ama mutlaka başka soeunları da vardır.bunun için boşanmak gerekirmi ya hiç bilmiyorum ..tedavi olmayan umursamayan erkek hakeder boşanmayı benim eşim şimdilik keciboynuzu fındık gibi şeylerle kendini avutuyor ..ama faydası olsa olurdu bir aydır aralıksız kullandı kürleri.....urologa gitse çare arasa ilaç kullansa hiç sorun olmucak benim icin
Hemen hemen aynı durum bende de oldu. Benim eşimde biraz bencildir hemen kendi işini bitirmek ister. Birkaç defa böyle üst üste hemen iş bitince baktım güzel konuşmadan falan anlamıyor. Ehh yeterse yeter dedim üroloğa mı gidiyosun psikologa mı ben anlamam git tedavini ol gel ben de insanım ne bu böyle dedim ve gercekten ger yanaştıgında tersledim biraz ağır oldu ama aşağılarığımda oldu. Sonra o ara söz verdi tamam birdaha olursa söz gideceğim dedi ve gercekten cok büyük yeminler ettirdim.bu konuyu açmak kimseyle paylaşmak istemezdim eşimle özelimi ama şuan çok çok kötüyüm artık yeter demek istiyorum ...eşimle zaman zaman güzel giden cinselligimiz var ama zaman zaman ....sekiz senelik evliyiz ama hiç benim zevk almami düşünmüyor varsa yoksa kendi finali ...birde afedersiniz ama oral olmazsa ereksiyon pek olamıyor gibi..bende bunu herzaman istemiyorum..neden istemiyorum çünkü bu konuda da kendini düşünüyor ..bana yapmıyor ..çok nadir o da iki saniye surmemistir ..ama kendi hep o şekilde olsa gerçek birliktelik olmasada olur yabi ....hadi diyelim bı şekilde birleşme yaşadık mutlaka ve mutlaka sertliği kayboluyor hop geri uğraştırıyor beni düzelmesi için ...çoğu zaman istemesem de yarım kalmasın diye yaptım .ama son günlerde doğru dürüst bişey yaşayamaz olduk...yine ben daha hiç bişe yaşayamadım oral ile noktalamak istedi ..bende orgazm olmak istiyorum diyorum zorla yalandan bir kaç gel git yapıyor ..beni beklerse de mutlaka ereksiyon kayboluyor beklemede aslaa abartı dehol beş dk ya var ya yok ....böyle bir kısır döngü içindeyiz ...bana bundan sonra nasıl bir yol izlemem konusunda lütfen fikir verin...evlilikte cinsellik çok önemli ..bunun yıkılmaması için elimden geleni yaptım ama artık yataktan çekip gitme noktasındayim bu gece ki ve geçen geceki gibievliyim ama orgazm olamıyorum kocamla , zerre umrunda değil benim zevk alıp almamam..
sekiz senedir vajinal orgazm nedir hiç bilmiyorum ...diğer türlusu zaten mastürbasyon bana gore