yarım kalmaktan bıktım

Pekmezle olmaz. Ben kendi hayatımdan örnek verdim. Çok önemli şeyler yazdım. Ama sen hala aynı noktadasın benim daha ne söylenebilir.
Merhabalar
Ben de uzun yıllar eşimin ereksiyon sorunu ve erken boşalma sorunuyla yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum. Kabullenmesi bile 10 yılı geçince anca oldu. Gidilmedik doktor bırakmadık. Mıral bozmak istemem ama öyle kolay kolay çözülmüyor bu sorunlar. Ya cesur olup bitireceksin, ki ben yapamadım, ya da için için bu dertle yaşayacaksın.

Merhabalar
Ben de uzun yıllar eşimin ereksiyon sorunu ve erken boşalma sorunuyla yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum. Kabullenmesi bile 10 yılı geçince anca oldu. Gidilmedik doktor bırakmadık. Mıral bozmak istemem ama öyle kolay kolay çözülmüyor bu sorunlar. Ya cesur olup bitireceksin, ki ben yapamadım, ya da için için bu dertle yaşayacaksın.
Karıştırdın konu sahibi ben değilim ben çözüm sunan kişiyim.

Sen yapabilecegin herseyi yapmissin.Tek taraflı oral sekse varana.Top eşinde ama tedaviyede yanaşmıyormus.O ereksiyon problemini mutlaka halletmeli.Bu ise sabretmekte son noktaya geldigini kesin bir sekilde anlatmalı.Anlar mi bilemedim

Ne reklamı, aktardan al dedim. Özel mesaj gönderilemediği için özelden yazamadım. Doktor tabii ilaç verir. Mavi haplardan verir. (adını vermiyeyim reklamcı oluyorum) yaklaşık 10 yıldır değişik çözümler aramış bir çift olarak 5 yıldır o reklam dediğin şeyi kullanıyoruz. Bu tür ürünlerde dozaj önemli dozajı üstüne çıktığın ana geçici yan etkiler yapar doktorun vereceği mavi haplar da da aynı. Doktorun verdiği haplar aktar çözümüne göre kat kat daha pahalı olacaktır. Siz macunla probleminiz çözebildikten sonra daha ne olsun. Dediğim gibi eşinizin karakterini o macunlar düzeltmez. En ağır dönemlerde bile senin yaşadığın davranış şeklini ben yaşamadım. Çünkü dilin sertliği kaybolmaz dilini kullansın en azından.
Tarım ve Orman Bakanlığı bahsettiğiniz macun ları ifşa etti, içinde ilaç etkin maddeleri var diye, demek ki sağlığını düşünüp ilaç alarak yan etkisini bilerek kullanmak gerek.

Sen yapabilecegin herseyi yapmissin.Tek taraflı oral sekse varana.Top eşinde ama tedaviyede yanaşmıyormus.O ereksiyon problemini mutlaka halletmeli.Bu ise sabretmekte son noktaya geldigini kesin bir sekilde anlatmalı.Anlar mi bilemedim
kesinlikle ....dün gece yine yeltendi iki dk icerdeydi çıktı prezarvatif takmak için çıkar çıkmaz gitti ereksiyon ..bukadar da olmamalı ya

Tarım ve Orman Bakanlığı bahsettiğiniz macun ları ifşa etti, içinde ilaç etkin maddeleri var diye, demek ki sağlığını düşünüp ilaç alarak yan etkisini bilerek kullanmak gerek.
oylemiymis ilaç varmış demek içinde .vay be ..ama ben artık ilaç kullanmasını istiyorum tabiki doktor gözetiminde

Merhabalar
hadi yaa urologa gitse ilc tedavisine başlasa mutlaka bi faydası olur ya sanki ilaçlada faydası olmayacaksa artık diyeceğim birşey yok bu mutsuzlulla olup gidecem

Bnde 1 yıllık evliyim ilk başlarda hem eşim mutlu oluyodu bnde sorunun bnde oldupunu zannediyodum çünkü hiç bi tecrübem ve bilgim yoktu eşim bndeb 10 yaş büyük tecrübe değilde bilgisi bndeb fazlaydı bnde aldım karşıma konuştum bnmde haz almaya ihtiyacım var mutlu değilim dedm o da şaşırdı bni hep mutlu zannediyomuş 🙈 sonra işler düzene girdi tamam her seferinde bn orgazm olamıyorum 3 ilişknn 1 inde belki ama herşey kafada bitiyo Eşimde bu konuda ısrarcı iki tarafında mutlu olması için
senin esine bencil ozaman .. hep kendini düşünenler den...gerçi iki tarafında mutlu olması için ısrarcı yazmışsınız ...iyi bari ...ben de bu sorunu asıyorum sayılır beni mutlu etmeye çalışıyor ama o esna da da ereksiyon falan kalmıyor okdar kötü okadar itici birseyki

senin esine bencil ozaman .. hep kendini düşünenler den...gerçi iki tarafında mutlu olması için ısrarcı yazmışsınız ...iyi bari ...ben de bu sorunu asıyorum sayılır beni mutlu etmeye çalışıyor ama o esna da da ereksiyon falan kalmıyor okdar kötü okadar itici birseyki
Doktor şart maalesef size, kim bilecek onun neden gittiğini,idrar yolu enfeksiyonum var der soran olursa, doktor günde onun gibi kaç tanesini görüyor onu mu küçümseyecek

Doktor şart maalesef size, kim bilecek onun neden gittiğini,idrar yolu enfeksiyonum var der soran olursa, doktor günde onun gibi kaç tanesini görüyor onu mu küçümseyecek

dün gece yine geldi kendi iki dk bile sürmeden prezervatif için çıktı ama pek de sert değildi cikincada bildiğin anında söndü okadar sinirlendimki artık...ve doktora gitmedigi için konuşmuyorum kendisuyle madem psikolojik diyorsun dedim ozaman ben yokum seks hayatinda sakin bana dokunma bidaha dedim...doktora gidip ilaca başlayana kadarasla isim olmazonunla .. inat etti gitmiyor öyleyse bendr muhabbet bile etmem ne saygım kaldı ne sevgim

dün gece yine geldi kendi iki dk bile sürmeden prezervatif için çıktı ama pek de sert değildi cikincada bildiğin anında söndü okadar sinirlendimki artık...ve doktora gitmedigi için konuşmuyorum kendisuyle madem psikolojik diyorsun dedim ozaman ben yokum seks hayatinda sakin bana dokunma bidaha dedim...doktora gidip ilaca başlayana kadarasla isim olmazonunla .. inat etti gitmiyor öyleyse bendr muhabbet bile etmem ne saygım kaldı ne sevgim
Allah kolaylık versin, inşallah işe yarar bu tutumunuz

Kesinlikle ereksiyon problemi var. Kac yasinda ki bu adam oral olmadan ereksiyon olmuyor? Yasi cok ileri degilse mutlaka bir sorun var. Önce ürologa gitmeli o gerekirse zaten psikologa yönlendirir.

Kesinlikle ereksiyon problemi var. Kac yasinda ki bu adam oral olmadan ereksiyon olmuyor? Yasi cok ileri degilse mutlaka bir sorun var. Önce ürologa gitmeli o gerekirse zaten psikologa yönlendirir.
oral da bile geçende hafiften yumusama oldu ...bu tıbbi bişey mi hala anlamıyorum psikolojik deyip duruyor tamam dedim bende madem psikolojik uzak dur benden unut beni dedim uzun süre düşünmuyorum onunla yatmayı .kendimi çok değersiz hissediyorum böyle olunca

oral da bile geçende hafiften yumusama oldu ...bu tıbbi bişey mi hala anlamıyorum psikolojik deyip duruyor tamam dedim bende madem psikolojik uzak dur benden unut beni dedim uzun süre düşünmuyorum onunla yatmayı .kendimi çok değersiz hissediyorum böyle olunca
Hislerinizi cok iyi anliyorum. Cinsel problemler eslerin birlikte cabasiyla cözülür. Tabi basta esiniz ugrasmali siz destek olmalisiniz. Erkekler icin bu tip konular onur kirici olabiliyor. Tibbi bir sorun olabilir önce ürolog görmeli. Degilse zaten o psikolog görsün der. Tibbi bir sorun varsa ve psikologa giderseniz sadece zaman kaybi olur.

Hislerinizi cok iyi anliyorum. Cinsel problemler eslerin birlikte cabasiyla cözülür. Tabi basta esiniz ugrasmali siz destek olmalisiniz. Erkekler icin bu tip konular onur kirici olabiliyor. Tibbi bir sorun olabilir önce ürolog görmeli. Degilse zaten o psikolog görsün der. Tibbi bir sorun varsa ve psikologa giderseniz sadece zaman kaybi olur.
senelerdir ben alttan alıyorum ama psikolojisi etkilenmesin o an sözlerim aklına gelmesin diye orgazmı yaşamadan çok kalktım ..zaten sekiz senedir hala vajinal orgazm olamadım...çünkü beni bekleyince hep sönüyor ..sönmesin diye kendimi unuttuğum da çok oldu...son zamanlarda iyice sinir olmaya başladım.ama artık çekemiyorum ...bende tatmin olmam lazım doyuma ulaşmam lazım ...başka nasıl birlikte aşabilirizki bunu gerçekten bilmiyorum...psikoliga gitmek istemiyorum onunla ...sertlik sağlayan bazı tedaviler var çok mu zor kullanmak

senelerdir ben alttan alıyorum ama psikolojisi etkilenmesin o an sözlerim aklına gelmesin diye orgazmı yaşamadan çok kalktım ..zaten sekiz senedir hala vajinal orgazm olamadım...çünkü beni bekleyince hep sönüyor ..sönmesin diye kendimi unuttuğum da çok oldu...son zamanlarda iyice sinir olmaya başladım.ama artık çekemiyorum ...bende tatmin olmam lazım doyuma ulaşmam lazım ...başka nasıl birlikte aşabilirizki bunu gerçekten bilmiyorum...psikoliga gitmek istemiyorum onunla ...sertlik sağlayan bazı tedaviler var çok mu zor kullanmak
Evet 2 ilac var ereksiyon saglayan ve uzun süre koruyan. Recetesiz veriliyor mu bilmiyorum ama bize de ürolog vermisti. Öncesinde tetkikler yapip sorun olmayinca yazdi. 2-3 sefer kullandik sonra sorun cözüldü. Biz de 8 senedir evliyiz benim de esimin de cinsel problemleri oldu dönem dönem ama birlikte astik bunlari. 8 senedir alttan aliyorsunuz peki ne zamandir cözmeye calisiyorsunuz? Sizin alttan aldiginiz süre boyunca esiniz her sey yolunda sorun yok zannetmis olabilir, siz günden güne sabrinizi tüketirken.

Burada bazı arkadaşlar problemlerini yazıyor, bazı arkadaşlar da çözüm önerilerini yazıyor. Gerçekten tecrübe edilmiş çözüm önerileri, hiç görmedim ki problemi olan arkadaş dönüş yapıp şu çözümü denedim fayda etmedi diyeni, bir süre sonra aynı şikayet... Demek ki problemler daha komplike yoksa çözümü kendileri bulacak zaten. Demem o ki problemleri geyiğe alanlar mı haklı acaba?

Burada bazı arkadaşlar problemlerini yazıyor, bazı arkadaşlar da çözüm önerilerini yazıyor. Gerçekten tecrübe edilmiş çözüm önerileri, hiç görmedim ki problemi olan arkadaş dönüş yapıp şu çözümü denedim fayda etmedi diyeni, bir süre sonra aynı şikayet... Demek ki problemler daha komplike yoksa çözümü kendileri bulacak zaten. Demem o ki problemleri geyiğe alanlar mı haklı acaba?
Eski konuları da tarıyorum zaman zaman ve farkettim ki erkeklerde ereksiyon, erken boşalma veya isteksizlik sorunu varsa çoğu boşanmayla bitmiş ama bunun sebebi sorunun çözümsüzlüğü değil erkeklerin çözmeye yanaşmıyor olması. Kadınlar ne yaparsa yapsın erkek çözümün parçası olmayı kabul etmiyorsa sorun çözülmüyor.

Aslında bu kadında da aynı kendi akrabalarımın birinden biliyorum, erkek kadını tahrik etmek için her şeyi yapıyor ama kadında tık yok. Hayatında hiç kendine dokunmamış, bedenini gözüyle bile sevmemiş, cinselliği sadece yatıp görevini yapmak olarak bilen bir kadın, ne yaptıysam bu konuya olumlu bakmasını sağlayamadım kendine dokunmaya bile ikana edemedim, sorunları hala devam ediyor.

bu konuyu açmak kimseyle paylaşmak istemezdim eşimle özelimi ama şuan çok çok kötüyüm artık yeter demek istiyorum ...eşimle zaman zaman güzel giden cinselligimiz var ama zaman zaman ....sekiz senelik evliyiz ama hiç benim zevk almami düşünmüyor varsa yoksa kendi finali ...birde afedersiniz ama oral olmazsa ereksiyon pek olamıyor gibi..bende bunu herzaman istemiyorum..neden istemiyorum çünkü bu konuda da kendini düşünüyor ..bana yapmıyor ..çok nadir o da iki saniye surmemistir ..ama kendi hep o şekilde olsa gerçek birliktelik olmasada olur yabi ....hadi diyelim bı şekilde birleşme yaşadık mutlaka ve mutlaka sertliği kayboluyor hop geri uğraştırıyor beni düzelmesi için ...çoğu zaman istemesem de yarım kalmasın diye yaptım .ama son günlerde doğru dürüst bişey yaşayamaz olduk...yine ben daha hiç bişe yaşayamadım oral ile noktalamak istedi ..bende orgazm olmak istiyorum diyorum zorla yalandan bir kaç gel git yapıyor ..beni beklerse de mutlaka ereksiyon kayboluyor beklemede aslaa abartı dehol beş dk ya var ya yok ....böyle bir kısır döngü içindeyiz ...bana bundan sonra nasıl bir yol izlemem konusunda lütfen fikir verin...evlilikte cinsellik çok önemli ..bunun yıkılmaması için elimden geleni yaptım ama artık yataktan çekip gitme noktasındayim bu gece ki ve geçen geceki gibi :KK43: evliyim ama orgazm olamıyorum kocamla , zerre umrunda değil benim zevk alıp almamam..
sekiz senedir vajinal orgazm nedir hiç bilmiyorum ...:KK43: diğer türlusu zaten mastürbasyon bana gore
eşinizlede konuştunuz mu bu durumu belki değişiklik yapmak gerekiyodur değişik fanteziler kıyafetler gibi rutin bi birleşme oluyosa o sıkıcı geliyodur belki ikinizede