yarım kalmaktan bıktım

Bence bir süre yoksun bırak onu ve kadınında ihtiyaçları olduğunu anlasın yani. Bir süre uzak kalmanız gerekir bence

Oturup konuşun böyle devam ederse seks hayatını bitircem düzenlene kadar istemiyorum falan deyin
bugün ciddi cidii konuştum msj attım doktora git böyle mutlu değilim dedim...biraz bunalimdayim diyor ama sekiz senedir hep aynı bahane .. pekmez bitki çayları ile düzelir diyor pekmez zaten hep kullanıyor ama faydasız .

Pekmezle olmaz. Ben kendi hayatımdan örnek verdim. Çok önemli şeyler yazdım. Ama sen hala aynı noktadasın benim daha ne söylenebilir.

Taviz vermeyin bu söylediklerinizi tekrardan ona da söyleyin

Şu söylediklerinize o kadar kızdım ki yerinizde olsam o işini bitirdikten sonra masturbasyon yapardım, hatta onun elini kullanarak masturbasyon yapardım. Yaklaştığı zaman reddederdim, o beni rahatlatmadan oral falan da yapmazdım. Burada çakşır suyu diye bir şeyden bahsettiler bir ara işe yarıyormuş. Ereksiyonun kaybolmasında sizden kaynaklı bir şey olma ihtimali var mı, vajinal enfeksiyon ya da mantar gibi kötü koku falan oluşturacak bir şeyler, bunu da bir değerlendirin. Odunluğuna maalesef çare bulamam ama afrodizyak etkili ürünleri araştırın belki sertlik problemini çözer.

yok kesinlikle öyle bir problemim yok hatta o benim güzel koktugumu söyler ..çakşır suyu ereksiyon kaybına mi iyi geliyormuş araştırayım ozaman ben ..doktora gitmiyor çünkü ...afrodizak ürünler ne gibi işe yarıyor mesela hiç duymadım daha once

Yanında masturbasyon yap, senden hayır yok kendi işimi kendim hallediyorum de. Bunu da anlamazsa daha nasıl anlar bilmiyorum.
denemek lazım ...ama tepkisiz kalır diye korkuyorum hepten nefret gelir bana diye ..sanki öyle önemsemiyorki benim zevk almami ben mast yapsam bile karşısında he iyi ben uğraşmıyorum der içinden gibime geliyor

söyledim hepsini ....gitmiş yine bitki çayı almış akşam içiyor ...boş bu işler dedim ses çıkarmıyor ...şimdi ne yapicam ben ...
Sürekli söylemeye devam edin. Daha öncede işe yaramadığını kendini düzeltene kadar birlikte olamayacağınızı söyleyin

Afrodizyak etkili gıdaların hepsinin farklı etkileri var, araştırmanız lazım.
söyledim hepsini ....gitmiş yine bitki çayı almış akşam içiyor ...boş bu işler dedim ses çıkarmıyor ...şimdi ne yapicam ben ...
O bitki çayı aldıysa siz de başka şeylwr araştırıp bak bunu da deneyelim istwrsen deyin, bence çay bile bir adımdır üzerine gidin bunun.

denemek lazım ...ama tepkisiz kalır diye korkuyorum hepten nefret gelir bana diye ..sanki öyle önemsemiyorki benim zevk almami ben mast yapsam bile karşısında he iyi ben uğraşmıyorum der içinden gibime geliyor
Öyle düşünmeyin mutlaka dokunacaktır onuruna ama önce çay almış olması nı fırsata çevirin, sertleşme sorununa çözüm olan kürleri birkileri araştırın, bir adım bir adımdır

hayır senelerdir böyle seylr kullanıyor zaten bı pekmez alır yer sürekli sağlıklı beslenir sırf böyle olmasın diye ama etki etmiyor demekki doktora gitmesi lazım doktora git dedikçe böyle basit şeylere yöneliyor ama olmuyor işte

Bencil herif bırakın ne hali varsa görsün anlattıklarınız ne kadar yorucu üstelik karşılık alıp mutlu sona da ulaşılmıyor

evet mutlu son çok nadir ...ne yapicam ben şimdi uzaklasayimmi
Evet uzaklaşın tabii ki neden siz hep yarım bırakılıyorsunuz ki aksine sizi doyuma ulaştırınca mutlu olması lazım neyse ki bitki çayı almış içiyor en azından adım atıyor ne halin varsa gör modunda değil galiba ben biraz zor boşalırım her zaman kolay olmaz ama eşim uğraşır çabalar yani