yarım günde izmirde nereler gezilebilir?

greengirll

yok başlık falan
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
9.044
9.555
398
Arkadaşlar derdim bu evet :) Şimdi İzmirde öğleden akşama kadar kısa bir vaktim olacak, nasıl değerlendirebilirim? Bornova tarafında olacağız sanırım. Eşimle nasıl geçirebiliriz ?

Bir de otel önerisi olan?

Bornova öğrenci yeridir, öyle gezip görmelik çok yeri Yok ama, küçük park taraflarında turlayabilirsiniz.
Yada avm severiz derseniz, forum Bornova’ya gidebilirsiniz, keyifli vakit geçirilebilir bir yer.

Konak'a gelip saat kulesi ve kemeraltı carşısinı gezebilirsiniz ordan da Alsancak'a gecip kıbrıs şehitleri caddesinde yürüyüp sahile gecer birşeyler içip dönersiniz.Otel olarak da ne önerilir bilemedim ibis otel var Alsancak tarafında otel zincirleri oldugu icin aklıma geldi sadece kalmişligim yok yani.

Forum Bornova'da vakit geçirebilirsiniz.Yok gezmek istiyorum derseniz bornovadan Karşıyaka ya ve ya Konağa Kemeraltına geçebilirsiniz

Kemeraltı, Kordonboyu. Benim çok gittiğim yerler. Kemeraltında çok güzel lokantalar var, midye dolmasından tut iskenderine kadar bir sürü lezzet... Pazarını gezmek de çok keyifli.

Konak'a gelip saat kulesi ve kemeraltı carşısinı gezebilirsiniz ordan da Alsancak'a gecip kıbrıs şehitleri caddesinde yürüyüp sahile gecer birşeyler içip dönersiniz.Otel olarak da ne önerilir bilemedim ibis otel var Alsancak tarafında otel zincirleri oldugu icin aklıma geldi sadece kalmişligim yok yani.
ben İbis'de kalmıştım, odaları biraz minik ama temiz bir otel. kalınabilir bence...

Bornova tarafında halledilmesi gereken bir işiniz var sanırım.Hava alanı Gaziemir tarafında çünkü.Oraya en yakın Bornova Forum ve İkea mağazaları.Bornovada oturup kalkacak çok yer var ama pek gezecek bir yer yok.Metro ile Konağa geçebilirsiniz.Alsancak tarafında sira ile oteller var ama dün birinin yanisini TV.den gördüm.Otel tavsiyem olamiycak

Bornova tarafında halledilmesi gereken bir işiniz var sanırım.Hava alanı Gaziemir tarafında çünkü.Oraya en yakın Bornova Forum ve İkea mağazaları.Bornovada oturup kalkacak çok yer var ama pek gezecek bir yer yok.Metro ile Konağa geçebilirsiniz.Alsancak tarafında sira ile oteller var ama dün birinin yanisini TV.den gördüm.Otel tavsiyem olamiycak

Ah sormayın, düğüne gidiyoruz ama düğün sahibine ulaşıp mekanı bile net öğrenemedik...Bir Bornova dediler bir Alsancak.Ben bir kere kaldım İzmirde o da sanırım Konak civarıydı bir çok yere yürüyerek gitmiştik sanki. Sahile falan inmiştik.

Alaçatı falan olmaz değil mi yarım günde :(

Ah sormayın, düğüne gidiyoruz ama düğün sahibine ulaşıp mekanı bile net öğrenemedik...Bir Bornova dediler bir Alsancak.Ben bir kere kaldım İzmirde o da sanırım Konak civarıydı bir çok yere yürüyerek gitmiştik sanki. Sahile falan inmiştik.

Alaçatı falan olmaz değil mi yarım günde :KK43:

araba kiralarsanız olur.

Bornova pek gezilcek bi yer değil. Ben size karşıyaka konak veya alsancak tavsiye ederim. Pasaportta kilim otel var. Çok güzel temiz şık oteldir tavsiye ederim.. İyi eğlenceler..

Yarım günde deniz havası alalım derseniz Bornova ya da Gaziemir den ya Konak ya da Alsancak’a inin. İzmir’de olduğunuza ilişkin güzel hatıraları burada toplayabilirsiniz. Konak’ta saat kulesi ve kemeraltı var. Alsancak’ta Gündoğdu meydanı kordon ve Kıbrıs şehirleri caddesinde çeşitli mekanlar var. En mantıklısı bu. Diğer yerler trafik vs durumları açısından stresli olur. Kendi aracınız varsa Urla ya gidebilirsiniz.
Alaçatı Çeşme gibi yerler araç da olsa o kadar sürede anlamsız olur. Urla ya da Foça daha mantıklı. Araç varsa buraları hakkında bilgi verebilirimX

Alaçatı falan olmaz değil mi yarım günde :KK43:
Canım o zaman sizin düğüne de hazirlanmaniz gerekecek.Oyle uzun uzadıya gezemezsiniz.Bir de ne zaman dugun?Hala bu belirsizlikler cozumlenememis?

Evet ben de duymustum odalarının küçük olduğunu demek doğruymuş.Bu oteli ben güvenlik açısından yazmak istedim zincir oldugu icin.
İbis sadece gecelemeye yönelik olduğu için otel imkanları olarak fazla şey beklemeyin. Sadece konaklayacaksınız iyi bir tercih olur.

Bir yere gezmeye gidip de AVM’leri gezmek kadar saçma bir şey yok bence. Avm her yerde var. Ben Balçova diyorum gerçi Bornovayla arası yarım saat ama çok güzel bir deneyim olur teleferik çok güzel. Manzarası falan.

Bir yere gezmeye gidip de AVM’leri gezmek kadar saçma bir şey yok bence. Avm her yerde var. Ben Balçova diyorum gerçi Bornovayla arası yarım saat ama çok güzel bir deneyim olur teleferik çok güzel. Manzarası falan.

Aynen avm istemiyorum normalde de gitmiyorum avm ye zaten. Nasıl gidebiliriz Balçova ya güzel bir öneri olmuş teşekkür ederim.

Yarım günde deniz havası alalım derseniz Bornova ya da Gaziemir den ya Konak ya da Alsancak’a inin. İzmir’de olduğunuza ilişkin güzel hatıraları burada toplayabilirsiniz. Konak’ta saat kulesi ve kemeraltı var. Alsancak’ta Gündoğdu meydanı kordon ve Kıbrıs şehirleri caddesinde çeşitli mekanlar var. En mantıklısı bu. Diğer yerler trafik vs durumları açısından stresli olur. Kendi aracınız varsa Urla ya gidebilirsiniz.
Alaçatı Çeşme gibi yerler araç da olsa o kadar sürede anlamsız olur. Urla ya da Foça daha mantıklı. Araç varsa buraları hakkında bilgi verebilirimX

Araç bulabiliriz, bilgi verirseniz sevinirim.

Canım o zaman sizin düğüne de hazirlanmaniz gerekecek.Oyle uzun uzadıya gezemezsiniz.Bir de ne zaman dugun?Hala bu belirsizlikler cozumlenememis?

Akşam yemek şeklinde olacakmış restoranda, hazırlanmak için çok zaman harcamayacağım. 11-12 arası İzmirde olacağız gündüz.

Ah sormayın zaten sinir oldum doğru düzgün bilgi yok sadece çağrıldık eşimin ailesi diye laf da söyleyemiyorum, gitmişken bari gezelim biraz dedim kendimce :D

Back