• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarım gün temizlik fiyatı nedir?

Juvaderm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
2.589
2.346
83
32
Kızlar herkese iyi akşamlar.
Benim 13 aylık bir bebeğim var ve 5 aylıkta hamileyim bebeğimin uyku problemi var gündüzleri deliksiz 2 saat uyuduğunu hiç görmedim hatta bazen gündüzleri hiç uyumuyor,geceleride 1.5 saatte bir uyanır,velhasılkelam bu şartlarda benimde evi afedersiniz b.k götürüyor dolapların içi tıkış tıkış ütü dağ kadar evim görünürde temiz ama çok döklüm var ve yardımcı bayan arıyorum diye ilan verdim haftada 2 yarım gün 60 tl yazdım ama kimse bu parayı beğenmiyor her arayan pazarlık yapıyor hatta bazıları iş üzerinden bile pazarlık yaptı(şunu yaparım bunu yapmam gibi...).Gerçekten canım çok sıkılıyor ilanı vereli 1.5 hafta oldu ama hala evimi temizleyecek bir bayan bulamadım yarım gün temizlik fiyatları nedir 60 tl düşük mü birde yarım gün kaç saat?

8-12 arası bence yarım gün. Eviniz küçükse 2+1 gibi normal bence. Haftada toplam 120lira değil mi?

Benim 13 aylık bir bebeğim var ve 5 aylıkta hamileyim bebeğimin uyku problemi var gündüzleri deliksiz 2 saat uyuduğunu hiç görmedim hatta bazen gündüzleri hiç uyumuyor,geceleride 1.5 saatte bir uyanır,velhasılkelam bu şartlarda benimde evi afedersiniz b.k götürüyor dolapların içi tıkış tıkış ütü dağ kadar evim görünürde temiz ama çok döklüm var ve yardımcı bayan arıyorum diye ilan verdim haftada 2 yarım gün 60 tl yazdım ama kimse bu parayı beğenmiyor her arayan pazarlık yapıyor hatta bazıları iş üzerinden bile pazarlık yaptı(şunu yaparım bunu yapmam gibi...).Gerçekten canım çok sıkılıyor ilanı vereli 1.5 hafta oldu ama hala evimi temizleyecek bir bayan bulamadım yarım gün temizlik fiyatları nedir 60 tl düşük mü birde yarım gün kaç saat?
60-70 lira yarım gün için ideal bence. Saat ise yarım gün mesai saati gibi 4-5 saat.

Canım yapacakları işi sormaları normal Hatta baştan net konuşulmalı bu
Bizim burda da 60 tl falan Normal yani

Canım yapacakları işi sormaları normal Hatta baştan net konuşulmalı bu
Bizim burda da 60 tl falan Normal yani
Haftada 2 yarım gün ya birisinde wc ti temizlerim birisinde wc ti temizlemem gibi pazarlık yapıyorlar daha evi görmeden

İstanbul için 60 çok az. Zaten 100lira bile versen yarım gün gelmiyorlar tam gün istiyor kadınlar niyeyse

Ben tam gün için 120+10 (10 tl yol parası) veriyorum.

İki haftada bir geliyor. Ben de aslında haftada bir yarım gün istemiştim ama tercih etmiyorlar. Çünkü yarım gün gelecek yine bir sürü iş yapacak, sonra öğleden sonra başka birisine gidecek ve yine bir sürü iş yapacak. Bir de ordan oraya bir sürü yol gidecek. O yüzden pek tercih edilmiyor.

benim evime gelen abla tam gün 8-17.00 arası gelir 100 tl,ütü-yemek vs yaparsa ek para alır normalde ama benden almıyor. yarım gün de 8-12 arası 60 liraya gidiyor ütü vs için yine ek para alıyormuş. siz hem temizlik hem ütü istiyorsanız fiyatı az bulmuş olabilirler.

İstanbul için 60 çok az. Zaten 100lira bile versen yarım gün gelmiyorlar tam gün istiyor kadınlar niyeyse
Tam gün diye gelip yarım günde çıkıp gidiyorlar çünkü
En uzun kalanı 3 de gitti
Sabah kahvaltı öğlen yemek arada çay molası var birde üstelik

Ben yarım gün kabul eden hiç duymadım. Öyle olsa herkes yarım gün alırdı. Temizlikçi ablalarin bize dediği; "evden çıkıp aynı yolu yaptıktan sonra tüm gün çalışıp tüm para almayı tercih ederiz". Yasadigin apt kapicisi olur, evi cok yakin olur, küçük çocuğu olur, okuldan kresten çıkışına yetişir, ne bileyim günün geri kalanında başka işte çalışır. Anca öyle gelir. Yoksa kimse 60 TL ye evinden çıkıp gelip yetistirebildigi işi yetiştirip sonra öğlen olunca çıkıp evine gitmez. Insanlarin paraya ihtiyaci var. İşin zor gibi

Ankara’da 2 yıl önce yıllardır gelen yardımcım 60 liraya geliyordu. Şimdi çoğu yarım gün vakit kaybetmek istemiyor. Tam gün 160 lira. Yarım gün 90-100 liradan aşağı gelmezler.

benim evime gelen abla tam gün 8-17.00 arası gelir 100 tl,ütü-yemek vs yaparsa ek para alır normalde ama benden almıyor. yarım gün de 8-12 arası 60 liraya gidiyor ütü vs için yine ek para alıyormuş. siz hem temizlik hem ütü istiyorsanız fiyatı az bulmuş olabilirler.
ben ütüde istiyorum ama sonuçta çalışma saatlerinde istiyorum yüzeysel temizlik yapılsın daha sonrada ütü yapılsın istiyorum

Yarım gün ama iş tanımı ney?
Anneme sadece cam silmeye gelen kadın o parayı alıyor.
Eğer iş tanımı gündelik temizlik- bulaşık yerleştirme- ortalık süpürme gibi seylerse 4 saate 60 lira bence de uygun.
Ama hem bulaşık hem supurme, hem silme, hem toz alma, hem yıkama, hem asma, hem tuvalet temizliği, hem lavabo ovalama derseniz ve bütün bu işleri yarım günmüş gibi gösterirseniz kimsenin gelmemesi normaldir.
* Beylikdüzü bölgesinde 80-90 metrekarelik evi 120ye temizliyorlar. Piyasa bu yani...
Ama dilerseniz (daimi olacaksa) bir ajansla anlaşin-onlar size part time eleman tedarik ederler)

O paraya sadece süpürge, paspas ve tv toz alma olur.
Sen önce haftalık yarım gün anlaş
Dolap içlerinden başlasın, öğle yemeği senden olsun
Düzen yok, düzen getirsin önce
Sonraki haftaya yarım gün yine, genel temizlik oda oda

Back
X