Canım üzülme sakin ol öncelikle. Ara sıra lekelenmeler olabilir hamileligin ilk zamanalarinda.onemli olan kanın kırmızı olmamasi.kahverengi veya pembe lekelenmeler olabilir.eğer düşecek diye korkuyorsan eczaneden protestan alıp kulanabilirsin.birdaha kanaman olmaz.
Gec dollenmeyse bebek gorunmeyebilir.yolk kesesi göründü mu?? Eğer sağlıksız bi gebelikse vücudun atmaya da çalışıyor olabilir.aynı durumu bende yaşadım. Düşecek mi diye korkma.sağlıklı bi bebek kolay kolay dusmez zaten.bence bekle.Allah korusun bos gebelik veya sağlıksız bir gebelik olursa vücudun kendiliginden atmasi daha iyi.kurtaja gerek kalmaz belkide.suan ihtimaller uzerinden konusuyoruz tabi.belki sapa saglikli bi bebisin var sen evham yapiyorsun :) korkma,benim 3 yilin ardindan gelen bi gebelikti ve sağlıksız mis megersem.kalbi 2 gün atmış durmuş. Uzun sure bebegi gorememistik.gördüğümüzde ise kalbi atmiyordu.Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah hepimize
Canım kanaman devam ederse eczaneden progestan alip icebilirsin.düşük riskini engeller.zaten bebegi rahimde tutan progestan hormonudur.sabah aksam 1 er kez icersen kanaman olmaz.ama yarin sen bi doktora görün istersen.illaki kendi doktorun olacak diye birsey yok.yada randevu tarihinde gitme gibi bi şart ta yok.kanaman oldu git.riskli sonucta.neden geldin diyecek hali yok yaRengi koyuydu kanamanın ama doktor daha önceki geçirdiğim gebeliklerden dolayı rahim Duvarından olabilir dedi ben Almanya dayım canım o ilaçtan da vermedi doktorsadece magnezyum verdi yat dinlen dedi acil doktoruydu bu zAten pek güvenemedim ona eğer yarın kanamam olmazsa haftaya cuma kendi doktorum da randevum var ona gidicem belki Ozamana kendini görüp kalp atışını dinlemekte nasip olur inşallah Allah'ın izni ile
İlk dönemler her türlü kanama olabilir. Aşırı yoğun olmadığı çok sancı falan yapmadığı sürece normaldir. Doktoru dinleyin. Erken haftalarda istirahatten başka birşey verilmez. Bebek görünüp kalp atışı alınana kadar doktor gayet doğruyu söylemiş. Şakın başka bir ilaç falan almayın. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir ama sağlıksız bir gebelikse vücudun atmasına engel olmuş olursunuz. İstirahat ve dua ile bekleyin. Bebeğin görünmemesi de ayrıca gayet normal şu ana kadar anlattıklarınızda anormal hiçbirşey yok. Stres yapmamaya çalışın.Merhaba arkadaşlar saat 15:30 civarı idararımla bir kanamam oldu 5+3 günlük hamileyim çok korkup eşimi aradım hastahaneye gittik uzun süre doktor bekledik aksilikler oldu doğumdaymış doktor sonra hastahane de lavaboya gidince yine idrarımdan sonra biraz kanamam oldu doktor muayene ederken muayene esnasında yine kanamam oldu çok korktum kese göründü ama içinde bebeğim görmedi doktor daha çok küçük olduğu için olabilir dedi magnezyum verdi ve yatmamı söyledi devamlı böyle bir durum yaşayan varmı Allah aşkına cevap yazın ölücüm korkudan meraktan
İlk dönemler her türlü kanama olabilir. Aşırı yoğun olmadığı çok sancı falan yapmadığı sürece normaldir. Doktoru dinleyin. Erken haftalarda istirahatten başka birşey verilmez. Bebek görünüp kalp atışı alınana kadar doktor gayet doğruyu söylemiş. Şakın başka bir ilaç falan almayın. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir ama sağlıksız bir gebelikse vücudun atmasına engel olmuş olursunuz. İstirahat ve dua ile bekleyin. Bebeğin görünmemesi de ayrıca gayet normal şu ana kadar anlattıklarınızda anormal hiçbirşey yok. Stres yapmamaya çalışın.
Bnmde lekelenmem oldu.hmn dr a gittim kese etafnda kanama alanibolusmus..bnde o kdr cok korkuyorumki: (Merhaba arkadaşlar saat 15:30 civarı idararımla bir kanamam oldu 5+3 günlük hamileyim çok korkup eşimi aradım hastahaneye gittik uzun süre doktor bekledik aksilikler oldu doğumdaymış doktor sonra hastahane de lavaboya gidince yine idrarımdan sonra biraz kanamam oldu doktor muayene ederken muayene esnasında yine kanamam oldu çok korktum kese göründü ama içinde bebeğim görmedi doktor daha çok küçük olduğu için olabilir dedi magnezyum verdi ve yatmamı söyledi devamlı böyle bir durum yaşayan varmı Allah aşkına cevap yazın ölücüm korkudan meraktan
geçmiş olsun. merak ettiğim için soruyorum . O zamana kadar herhangi bir doktora gidemiyor musunuz ?Rengi koyuydu kanamanın ama doktor daha önceki geçirdiğim gebeliklerden dolayı rahim Duvarından olabilir dedi ben Almanya dayım canım o ilaçtan da vermedi doktorsadece magnezyum verdi yat dinlen dedi acil doktoruydu bu zAten pek güvenemedim ona eğer yarın kanamam olmazsa haftaya cuma kendi doktorum da randevum var ona gidicem belki Ozamana kendini görüp kalp atışını dinlemekte nasip olur inşallah Allah'ın izni ile
Olur oyle sonra duzelme ihtimali cok yuksek yine de herseye hazir olmak lazimMerhaba arkadaşlar saat 15:30 civarı idararımla bir kanamam oldu 5+3 günlük hamileyim çok korkup eşimi aradım hastahaneye gittik uzun süre doktor bekledik aksilikler oldu doğumdaymış doktor sonra hastahane de lavaboya gidince yine idrarımdan sonra biraz kanamam oldu doktor muayene ederken muayene esnasında yine kanamam oldu çok korktum kese göründü ama içinde bebeğim görmedi doktor daha çok küçük olduğu için olabilir dedi magnezyum verdi ve yatmamı söyledi devamlı böyle bir durum yaşayan varmı Allah aşkına cevap yazın ölücüm korkudan meraktan
geçmiş olsun. merak ettiğim için soruyorum . O zamana kadar herhangi bir doktora gidemiyor musunuz ?
Olur oyle sonra duzelme ihtimali cok yuksek yine de herseye hazir olmak lazim
Bnmde lekelenmem oldu.hmn dr a gittim kese etafnda kanama alanibolusmus..bnde o kdr cok korkuyorumki: (
İnşallah bişey olmadan hamileliğimizi tamamlarız canım
Geçmiş olsun canım nasıl oldun ben de şimdi tuvalete gidince çok az kan geldi ve çok korkuyorum progestan attım hemen inşallah bir şey olmazİnşallah bişey olmadan hamileliğimizi tamamlarız canım
Geçmiş olsun canım nasıl oldun ben de şimdi tuvalete gidince çok az kan geldi ve çok korkuyorum progestan attım hemen inşallah bir şey olmaz
Benim de bu gün gelmedi ama canım doktora gittim akintim da çok benim kahverengi iğne ne progestan verdi dinleneceksin dedi ama hem çalışıyorum hem ev nasıl olacak bilmiyorumSaol canım biraz iyyiydim sabah ilk tuvaletimde kanamam olmadı iyileştim sanıp yemek yaptım ortalığı toplayım dedim biraz baktım idrarımdan sonda yine biraz peçeme geldi pembe şekilde hemen yattım yerime korkudan gerisen nasıl durumdasın
Kizlar bnmde kese etrafnda kanama var 16mm bayagi buyuk dediler.leke bir kere gldi.bugun dr a gittim.kalp atislari.diluyuldu şükür. Am istirahtteyim.dr bol bol ostiraht edip su icmemi soylediBenim de bu gün gelmedi ama canım doktora gittim akintim da çok benim kahverengi iğne ne progestan verdi dinleneceksin dedi ama hem çalışıyorum hem ev nasıl olacak bilmiyorum
Geçmiş olsun canım aynen bana da kanama alanı söyledi ilaç vermedi mi doktorKizlar bnmde kese etrafnda kanama var 16mm bayagi buyuk dediler.leke bir kere gldi.bugun dr a gittim.kalp atislari.diluyuldu şükür. Am istirahtteyim.dr bol bol ostiraht edip su icmemi soyledi
Benim de bu gün gelmedi ama canım doktora gittim akintim da çok benim kahverengi iğne ne progestan verdi dinleneceksin dedi ama hem çalışıyorum hem ev nasıl olacak bilmiyorum
Ev iş derken hareket etmemek de mümkün değil ki canım ne yapayım bilmiyorum si şimdilik rapor da vermek istemedi doktor neyse ki hafta sonu dinlenirim artık temizlik yapamamBende ayakta durup iş yapınca lekelenmem oluyor o yüzden hareket etmemek gerekiyor demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?