Yarım bırakılmak

Ay çok yapmacık geldiniz bana sırf konu açmak için açmak gibi
Sırf konu açmak için 2. bir üyelikle ugrasmazdım aktif hesabimdan açardım bi tane bdv konusu . 2 üyeliği açabilmek icin 1 hafta kadar muneden cevap gelmesini beklemez , yeni e posta acmaz , özellikle en kötü olduğum nick bulma konusunda uzunca süre düşünmez ( yinede saçma sapan bi nick oldu dedi ya kötüyüm ) ve bunun gibi ıvır zivirlara vakit harcamazdım .

Ben yedi kez boşalmıştım eşimle ama o sadece evliliğimizin ilk haftasiydi
Sonra asla yapmadım yapamam da.bacaklarım tutmuyo sonra üç dört gün hiç benlik degil
Zorunluuuuuuu
Su yorumunu okuyunca aklıma gulen gozlerdekı aslanı cakıyla öldüren ziya geldı ajajakakakajajajajajaj

Yılların daha önemli bunu değmeyecek biri için harcama . Ama bir umut varsa sonu kadar yaşa bu zevki
Bizden dönüş olmaz artık diye sanıyorum. Allah bilir tabi de oluru yok girdik artık bu yola. O yalvarsa ben birşeylere inanmadan daha dogrusu benı ınandırmadan asla dönmem kararımdan. Yine de büyük konusmayayım elbette ısın ıcınde cocuklar olunca öyle bacak gibi atamıyorsun malesef

Bır kez oldu, uc kere orgazm oldum falan de bari yedi ne ayol cesme mısınız ahajajajaajaj
Yedi yanı bak?
İyi alev alıp yanmamıssınız :)))))))
Abbow o neydi gıss
Millet gece de 7 benım 3aylık 7 bile değildir

Ben de hayret ediyorum valla ya
Ya ben hala cogu zaman anlayamıyorum oldum mu olmadım mı nasıl anlanıyor net bi tarifi var mi bilen sevabına paylassın benimle bilmek ne kelime millet sayıyor bile ya
Valla kardeş benim orgazm olmayalı m.ö ye dayanıyor ama tekrar yasayabılırsem söz sana yazarım titriyor muyduk ah oh mu yapıyorduk öyle birşeydi yanlış hatırlıyorsam rutini olanlar uyarsın arkadaslar

Valla kardeş benim orgazm olmayalı m.ö ye dayanıyor ama tekrar yasayabılırsem söz sana yazarım titriyor muyduk ah oh mu yapıyorduk öyle birşeydi yanlış hatırlıyorsam rutini olanlar uyarsın arkadaslar
Ahahahah umarım en yakın zamanda bu güzel hissi sevdiğin ve hakkında hayırlı olan insanla yaşarsın bacım Burda da ballandıra ballandıra anlatırsın 678 kere geldim diye

Ahahahah umarım en yakın zamanda bu güzel hissi sevdiğin ve hakkında hayırlı olan insanla yaşarsın bacım Burda da ballandıra ballandıra anlatırsın 678 kere geldim diye
Yok ya daha birinden sıyrılamadım ama amin de demek geliyor içimden

Hakkında hayırlısı olsun , isin içinde çocukta varsa aldığınız kararı daha cok gözden geçirmek gerekir . Bazende hersey daha da kötü olmadan düzelme gibi bi durum yoksa bitirmek en iyisi .

Hakkında hayırlısı olsun , isin içinde çocukta varsa aldığınız kararı daha cok gözden geçirmek gerekir . Bazende hersey daha da kötü olmadan düzelme gibi bi durum yoksa bitirmek en iyisi .
Bizde öyle bir karar aldık umarım evlatlarım ıcın en hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…