Sırf konu açmak için 2. bir üyelikle ugrasmazdım aktif hesabimdan açardım bi tane bdv konusu . 2 üyeliği açabilmek icin 1 hafta kadar muneden cevap gelmesini beklemez , yeni e posta acmaz , özellikle en kötü olduğum nick bulma konusunda uzunca süre düşünmez ( yinede saçma sapan bi nick oldu dedi ya kötüyümAy çok yapmacık geldiniz bana sırf konu açmak için açmak gibi
Dön kız geriBütün geceyi sevişerek geçirmek mi
Abboww boşanacak kadını davasından döndürme bacımzaten adamsızlık başıma vurmuş sus allasen
Bunu diyenler, erkeklerde çıkarmadan 3 diyenlerle dayı oglu amca kızı imişNormali bu yani dimi 1 nadir 2 , daha fazla olduğunu söyleyenler var bundan sordum aslinda yoksa 7 senenin acisinin çıkması uzun yıllar alır
erkekler çok sever abartmayıBunu diyenler erkeklerde çıkarmadan 3 diyenlerle dayı oglu amca kızı imiş
Sayması çok ilginçmiş gerçekten7 kez mi
ZorunluuuuuuuBen yedi kez boşalmıştım eşimle ama o sadece evliliğimizin ilk haftasiydi
Sonra asla yapmadım yapamam da.bacaklarım tutmuyo sonra üç dört günhiç benlik degil
Pis yaZorunluuuuuuu
Su yorumunu okuyunca aklıma gulen gozlerdekı aslanı cakıyla öldüren ziya geldı ajajakakakajajajajajaj
Bır kez oldu, uc kere orgazm oldum falan de bari yedi ne ayol cesme mısınız ahajajajaajajPis ya
Bı kez oldu diyorumabartsam böyle mi derim
Aslanı cakıyla öldüren ziya yi her gordugum de aklıma sen geleceksin artık zorunluPis ya
Bı kez oldu diyorumabartsam böyle mi derim
Aman yok ben almayayım canım vallahi aynı süreçleri birdaha yaşayamam bu adam düzelmez. Ben bu adamın seks yapabılme ıhtımalını sevdım sanırsamDön kız geridön de bi adamı yokla
Bizden dönüş olmaz artık diye sanıyorum. Allah bilir tabi de oluru yok girdik artık bu yola. O yalvarsa ben birşeylere inanmadan daha dogrusu benı ınandırmadan asla dönmem kararımdan. Yine de büyük konusmayayım elbette ısın ıcınde cocuklar olunca öyle bacak gibi atamıyorsun malesefYılların daha önemli bunu değmeyecek biri için harcama . Ama bir umut varsa sonu kadar yaşa bu zevki
Abbow o neydi gıssBır kez oldu, uc kere orgazm oldum falan de bari yedi ne ayol cesme mısınız ahajajajaajaj
Yedi yanı bak?
İyi alev alıp yanmamıssınız :)))))))
Ben de hayret ediyorum valla yaAbbow o neydi gıss
Millet gece de 7 benım 3aylık 7 bile değildir
Hahahahahahaha yedıyı bende sadece rakam olarak biliyorum ajsjskskskajaAbbow o neydi gıss
Millet gece de 7 benım 3aylık 7 bile değildir
Valla kardeş benim orgazm olmayalı m.ö ye dayanıyor ama tekrar yasayabılırsem söz sana yazarımBen de hayret ediyorum valla ya
Ya ben hala cogu zaman anlayamıyorum oldum mu olmadım mı nasıl anlanıyor net bi tarifi var mi bilen sevabına paylassın benimlebilmek ne kelime millet sayıyor bile ya
Ahahahah umarım en yakın zamanda bu güzel hissi sevdiğin ve hakkında hayırlı olan insanla yaşarsın bacımValla kardeş benim orgazm olmayalı m.ö ye dayanıyor ama tekrar yasayabılırsem söz sana yazarımtitriyor muyduk ah oh mu yapıyorduk öyle birşeydi yanlış hatırlıyorsam rutini olanlar uyarsın arkadaslar
Yok ya daha birinden sıyrılamadım ama amin de demek geliyor içimdenAhahahah umarım en yakın zamanda bu güzel hissi sevdiğin ve hakkında hayırlı olan insanla yaşarsın bacımBurda da ballandıra ballandıra anlatırsın 678 kere geldim diye
Hakkında hayırlısı olsun , isin içinde çocukta varsa aldığınız kararı daha cok gözden geçirmek gerekir . Bazende hersey daha da kötü olmadan düzelme gibi bi durum yoksa bitirmek en iyisi .Bizden dönüş olmaz artık diye sanıyorum. Allah bilir tabi de oluru yok girdik artık bu yola. O yalvarsa ben birşeylere inanmadan daha dogrusu benı ınandırmadan asla dönmem kararımdan. Yine de büyük konusmayayım elbette ısın ıcınde cocuklar olunca öyle bacak gibi atamıyorsun malesef
Bizde öyle bir karar aldık umarım evlatlarım ıcın en hayırlısı olurHakkında hayırlısı olsun , isin içinde çocukta varsa aldığınız kararı daha cok gözden geçirmek gerekir . Bazende hersey daha da kötü olmadan düzelme gibi bi durum yoksa bitirmek en iyisi .