Yarım bırakılmak

2 kez olmuşlugum var ama çok çok nadir. Hatırlamıyorum bile en son ne zamandı keşke bir sırrı olsaydı ben de öğrenmeyi çok istedim. Tamamen beyinle alakalı olduğunu düşünüyorum. Zaten orgazm da direkt beyinle alakalı. Kafanız o moda girmemisse isterseniz sabaha kadar pozisyon pozisyon uğraşın olmuyor. Mevsim kış ondan olabilir belki şu aralar modunuzun düşmesi. Benim öyle şahsen. Kazağı pijamanın içine sokup çorapları da pijamanın üstüne çıkarıp öyle dolaşasim var, aniden gelen soğuklar içimdeki alevi de söndürdü sağolsun

2 kez yeter yahu 3 5 diyenlere inanma sen 7 diyenlere hele hiç inanma ne yiyip içiyorlar öyle 3 5 7 9....
Ben yedi kez boşalmıştım eşimle ama o sadece evliliğimizin ilk haftasiydi
Sonra asla yapmadım yapamam da.bacaklarım tutmuyo sonra üç dört gün hiç benlik degil

Ben yedi kez boşalmıştım eşimle ama o sadece evliliğimizin ilk haftasiydi
Sonra asla yapmadım yapamam da.bacaklarım tutmuyo sonra üç dört gün hiç benlik degil
Darısı başımıza bacım nerde öyle babayiğit erkek

2. Bi hesap açmak ban sebebi ifşa olmamak için almışsınız

Adam bunu istiyor aslinda ben tabi 1 kez zirveye ulaşınca bi daha istemiyorum o da bu sebepten beni yari yolda bırakıyor bi daha yapabilmek için ayni gün
Eşinizin yaptığı hiç hoş değil. Aslında yeniden tahrik edebilir, bunun kotası yok, isterseniz afrodizyak etkili gıdaları araştırıp onlardan tüketin bu sizi biraz daha istekli yapabilir. Kayganlaştırıcı ile takviye yapabilirsiniz. Yazınızı okuduğumda tek ilişkide birden fazla orgazmdan bahsettiğinizi sanmıştım. Günde bir defa zirveye ulaşmak size yetiyor ama eşiniz fazlasını istiyor. Kafanızdaki önyargıyı kırın birçok defa olabilir bu

Bu ayrıntıları mune ya da kazen le konuşmanız lazım.
konuşacagım çünkü ban tartışmadan ban yemiştim ve misafir olarak siteye girdigimde arkadaşlarım yeliz nerde diye yazılar yazıp beni merak ediyorlardı onlara haber vermek için 2, bi hesap açtım 2 gün olan banım 6 gün uzatılmıştı iletişime geçtigimde bana 2. bi hesabın kesinlikle açılamayacagı söylenmişti ben o banı neden yedim diye sormak da hakkım

Sordunuz mu?

Hemen buradan yazayım, banlıyken başka bir üyelikle siteye giremezsiniz, sizin gibi banlı olup banının bitmesini bekleyen üyelere haksızlık olur çünkü, ayrıca arkadaşlara haber vermek için, başka konularda yorum yazmak için, bordo koltuklarıma krem rengi perde uyar mı, saçlarıma balyaj mı attırsam gibi konular için 2. üyelik alınamaz.

2. üyelik ana üyeliğinizle açamayacağınız kadar özel konuları açıp danışmak için, ki bakınız konu sahibesi özel ve mahrem bir konu için üyelik aldı, sadece özel içerikli konular açıp o konularda yorum yazmak, başka üyelerin açtığı konulara yorum yazmamak ve üyeliklerinden biri banlandığında, banlı olan üyeliği yeniden aktif olana kadar diğer üyeliğiyle siteye girmemek kaydıyla alınır.

Bu kurallara uyulmadığı takdirde duruma göre gereken neyse o yapılır, üyelik iptal edilir veya üyelikleri birleştirilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…