Yarım bırakılmak

Merhabalar, İnce İşler isimli youtube kanalına bakmanızı öneririm. Orada cinsellikle ilgili faydalı bilgiler var. Çoklu orgazm ile ilgili de bir videosu vardı sanırım.
Öncelikle teşekkür ederim yapıcı ve yardımcı bir yorumda bulunduğunuz için, mutlaka bakacağım.

Eşinizin yaptığı hiç hoş değil. Aslında yeniden tahrik edebilir, bunun kotası yok, isterseniz afrodizyak etkili gıdaları araştırıp onlardan tüketin bu sizi biraz daha istekli yapabilir. Kayganlaştırıcı ile takviye yapabilirsiniz. Yazınızı okuduğumda tek ilişkide birden fazla orgazmdan bahsettiğinizi sanmıştım. Günde bir defa zirveye ulaşmak size yetiyor ama eşiniz fazlasını istiyor. Kafanızdaki önyargıyı kırın birçok defa olabilir bu
Evet esimin yaptığı kırdı beni , o kadar istekle birakilmak . Bana yetiyor dediğiniz gibi ama ona yetmiyor kafamda bir çok önyargı vardi kırdım hepsini bunu da aşmak için elimden geleni yapacağım, tesekkür ederim 😊

Gecede 1 size neden yetmiyor onu anlamadım? Bir de eşiniz niye yarım bırakıyor orasını da anlamadım?
Bana yetiyor ama eşime yetmiyor ben 1 kez olunca ayni gün bi daha istemiyorum o da beni rahatlatmayıp ayni gün bir daha yapmayı planlayıp beni yarım birakiyor o en istekli anımda ..:kızgın:

Eşiniz bir kez boşalana kadar siz bir kaç kere orgazm olabilirsiniz, erkek bir kez boşaldığında ikincisi için bir süre geçmesi gerekir ama kadınlar arka arkaya orgazm olabilir,

Bana yetiyor ama eşime yetmiyor ben 1 kez olunca ayni gün bi daha istemiyorum o da beni rahatlatmayıp ayni gün bir daha yapmayı planlayıp beni yarım birakiyor o en istekli anımda ..:kızgın:
O en istekli anınızda orgazm olmanız kaç dk sürüyor ki, bazen 3-5 dk bile orgazm olmaya yetiyor

O en istekli anınızda orgazm olmanız kaç dk sürüyor ki, bazen 3-5 dk bile orgazm olmaya yetiyor
10 dk filan sürüyor erken bosalma gjbi bi sorunu yok ama kendisi sadece 1 kez olsun istemiyor istese benide rahatlatır ama bir kez daha yapabilmek için beni rahatlatmıyor çünkü aynı gün bi daha istemiyorum , çözüm olarakta benim coklu orgazm olmam bu sorunu çözer diye düsündüm .

10 dk filan sürüyor erken bosalma gjbi bi sorunu yok ama kendisi sadece 1 kez olsun istemiyor istese benide rahatlatır ama bir kez daha yapabilmek için beni rahatlatmıyor çünkü aynı gün bi daha istemiyorum , çözüm olarakta benim coklu orgazm olmam bu sorunu çözer diye düsündüm .
ilişkinizde daha oturmayan noktalar var demek ki.
biraz düşünceli olmalı eşin.
bunu net olarak söyle.

X