Yarım bırakılmak

Ay çok yapmacık geldiniz bana sırf konu açmak için açmak gibi
Sırf konu açmak için 2. bir üyelikle ugrasmazdım aktif hesabimdan açardım bi tane bdv konusu . 2 üyeliği açabilmek icin 1 hafta kadar muneden cevap gelmesini beklemez , yeni e posta acmaz , özellikle en kötü olduğum nick bulma konusunda uzunca süre düşünmez ( yinede saçma sapan bi nick oldu dedi ya kötüyüm 😆) ve bunun gibi ıvır zivirlara vakit harcamazdım .

Ben yedi kez boşalmıştım eşimle ama o sadece evliliğimizin ilk haftasiydi
Sonra asla yapmadım yapamam da.bacaklarım tutmuyo sonra üç dört gün 🤣🤣hiç benlik degil
Zorunluuuuuuu
Su yorumunu okuyunca aklıma gulen gozlerdekı aslanı cakıyla öldüren ziya geldı ajajakakakajajajajajaj

Yılların daha önemli bunu değmeyecek biri için harcama . Ama bir umut varsa sonu kadar yaşa bu zevki :KK22:
Bizden dönüş olmaz artık diye sanıyorum. Allah bilir tabi de oluru yok girdik artık bu yola. O yalvarsa ben birşeylere inanmadan daha dogrusu benı ınandırmadan asla dönmem kararımdan. Yine de büyük konusmayayım elbette ısın ıcınde cocuklar olunca öyle bacak gibi atamıyorsun malesef:KK14::işsiz:

Bır kez oldu, uc kere orgazm oldum falan de bari yedi ne ayol cesme mısınız ahajajajaajaj
Yedi yanı bak?
İyi alev alıp yanmamıssınız :)))))))
Abbow o neydi gıss 😆😆😂
Millet gece de 7 benım 3aylık 7 bile değildir

Ben de hayret ediyorum valla ya 🙄🥺🥺
Ya ben hala cogu zaman anlayamıyorum oldum mu olmadım mı nasıl anlanıyor net bi tarifi var mi bilen sevabına paylassın benimle🤣 bilmek ne kelime millet sayıyor bile ya🤣
Valla kardeş benim orgazm olmayalı m.ö ye dayanıyor ama tekrar yasayabılırsem söz sana yazarım :KK53: titriyor muyduk ah oh mu yapıyorduk öyle birşeydi yanlış hatırlıyorsam rutini olanlar uyarsın arkadaslar :KK53::KK70::KK8:

Valla kardeş benim orgazm olmayalı m.ö ye dayanıyor ama tekrar yasayabılırsem söz sana yazarım :KK53: titriyor muyduk ah oh mu yapıyorduk öyle birşeydi yanlış hatırlıyorsam rutini olanlar uyarsın arkadaslar :KK53::KK70::KK8:
Ahahahah umarım en yakın zamanda bu güzel hissi sevdiğin ve hakkında hayırlı olan insanla yaşarsın bacım🙏🏼♥️ Burda da ballandıra ballandıra anlatırsın 678 kere geldim diye🤣🤣

Ahahahah umarım en yakın zamanda bu güzel hissi sevdiğin ve hakkında hayırlı olan insanla yaşarsın bacım🙏🏼♥️ Burda da ballandıra ballandıra anlatırsın 678 kere geldim diye🤣🤣
Yok ya daha birinden sıyrılamadım ama amin de demek geliyor içimden :KK70:

Bizden dönüş olmaz artık diye sanıyorum. Allah bilir tabi de oluru yok girdik artık bu yola. O yalvarsa ben birşeylere inanmadan daha dogrusu benı ınandırmadan asla dönmem kararımdan. Yine de büyük konusmayayım elbette ısın ıcınde cocuklar olunca öyle bacak gibi atamıyorsun malesef:KK14::işsiz:
Hakkında hayırlısı olsun , isin içinde çocukta varsa aldığınız kararı daha cok gözden geçirmek gerekir . Bazende hersey daha da kötü olmadan düzelme gibi bi durum yoksa bitirmek en iyisi .

Hakkında hayırlısı olsun , isin içinde çocukta varsa aldığınız kararı daha cok gözden geçirmek gerekir . Bazende hersey daha da kötü olmadan düzelme gibi bi durum yoksa bitirmek en iyisi .
Bizde öyle bir karar aldık umarım evlatlarım ıcın en hayırlısı olur

X