Yarım bırakılmak

2 kez olmuşlugum var ama çok çok nadir. Hatırlamıyorum bile en son ne zamandı :olamaz: keşke bir sırrı olsaydı ben de öğrenmeyi çok istedim. Tamamen beyinle alakalı olduğunu düşünüyorum. Zaten orgazm da direkt beyinle alakalı. Kafanız o moda girmemisse isterseniz sabaha kadar pozisyon pozisyon uğraşın olmuyor. Mevsim kış ondan olabilir belki şu aralar modunuzun düşmesi. Benim öyle şahsen. Kazağı pijamanın içine sokup çorapları da pijamanın üstüne çıkarıp öyle dolaşasim var, aniden gelen soğuklar içimdeki alevi de söndürdü sağolsun :KK53:

2 kez yeter yahu 😂 3 5 diyenlere inanma sen 7 diyenlere hele hiç inanma ne yiyip içiyorlar öyle 3 5 7 9....
Ben yedi kez boşalmıştım eşimle ama o sadece evliliğimizin ilk haftasiydi
Sonra asla yapmadım yapamam da.bacaklarım tutmuyo sonra üç dört gün 🤣🤣hiç benlik degil

Ben yedi kez boşalmıştım eşimle ama o sadece evliliğimizin ilk haftasiydi
Sonra asla yapmadım yapamam da.bacaklarım tutmuyo sonra üç dört gün 🤣🤣hiç benlik degil
Darısı başımıza bacım nerde öyle babayiğit erkek :KK49::dondurma:

Merhaba , aktif bir hesabım var ama ifşa olmamak için yeni hesap açtım . Konuyu uzun uzadıya da anlatmak istiyorum kısaltmakta istiyorum bilmiyorum gerginim yazarken bakicaz bakalım ne kadarı yazıya dökülecek.

9 yıllık evliyim 7 yılı benim cinsel isteksizligimle geçti(éşime göre). Benim aslında yaşadığımı cinsellik sanmamla geçti diyelim. Yetistirilmemden de kaynaklı olabilir cinsel bölgem bende emanet gibiydi hiç öyle benimmiş gibi dokunmamış kesfetmemistim bundan 2 sene önce karşılaştığım bir anket beni merak ettirene kadar kadınlarda mastrbasyon yaş aralığı gibi biseydi kadın ve mastrbasyon mu kadınlar mastrbasyon mu yapıyormuş ki biraz araştırdım bi kaç video izledim merak edip denedim vee aa bu çalışıyormuş ben hiç kullanmamışım 😅 böyle böyle açıldım 2 3 ay sonra geceleri artk kocamın üstüne atlar buldum kendimi 7 senenin acısını çıkartırcasına saatlerce acıyıp alev alana kadar . Hayatim bununla birlikte sekil aldı yaptığımda musmutlu yapmayınca gergin sinirli aksi bir ben oldum .

Ve gelelim konuya bunca zaman sonra kullanmayı çözdük ama level atlayamıyorum gecede bazen 2 kez orgazm oluyorum ama nadir genelde hep 1 . Kisa yapacağımız zaman esim hep su teklifi sunar oldu seni bosaltmamayim yine yapalım hayr olmaz rahatlamam lazım diyorum sürekli sürekli söyleyince ben boşalınca bitiriyoruz . Ama yinede bir kaç kez beni yarim bıraktı ve bugün bunu yine yaptı üstelik ben daha yeterince zevk almamisken erken bosalma filan değil kendisi bilerek bunu yaptı dışarı çıkacaktı 30 dk kadar yapabileceğimiz bir süre vardi ama aksam yine yaparız diyip beni yarim bıraktı. 1 buçuk aydır oyle yansin geceler olmuyor çok yoğun olduğumuzdan oyle yarim saat 40dk kadar yapıyoruz o da alıştı geceyi tamamiyla sexle geçirmeye ama ne olursa olsun beni yarım bırakmamalıydı bende kendim tamamlayıcam dedim ve tabi ki kavga ettik . Hata hangimizde ? Bu konuda nasıl çözümler ürete biliriz ? Ben asil nasıl level atlarimda gecede bi kac kez orgazm olurum :KK53: ayy çok mu uzattım kusura bakmayın . Yardımcı olursanız çok sevinirim .
2. Bi hesap açmak ban sebebi ifşa olmamak için almışsınız

Adam bunu istiyor aslinda ben tabi 1 kez zirveye ulaşınca bi daha istemiyorum o da bu sebepten beni yari yolda bırakıyor bi daha yapabilmek için ayni gün
Eşinizin yaptığı hiç hoş değil. Aslında yeniden tahrik edebilir, bunun kotası yok, isterseniz afrodizyak etkili gıdaları araştırıp onlardan tüketin bu sizi biraz daha istekli yapabilir. Kayganlaştırıcı ile takviye yapabilirsiniz. Yazınızı okuduğumda tek ilişkide birden fazla orgazmdan bahsettiğinizi sanmıştım. Günde bir defa zirveye ulaşmak size yetiyor ama eşiniz fazlasını istiyor. Kafanızdaki önyargıyı kırın birçok defa olabilir bu

Bu ayrıntıları mune ya da kazen le konuşmanız lazım.
konuşacagım çünkü ban tartışmadan ban yemiştim ve misafir olarak siteye girdigimde arkadaşlarım yeliz nerde diye yazılar yazıp beni merak ediyorlardı onlara haber vermek için 2, bi hesap açtım 2 gün olan banım 6 gün uzatılmıştı iletişime geçtigimde bana 2. bi hesabın kesinlikle açılamayacagı söylenmişti ben o banı neden yedim diye sormak da hakkım

konuşacagım çünkü ban tartışmadan ban yemiştim ve misafir olarak siteye girdigimde arkadaşlarım yeliz nerde diye yazılar yazıp beni merak ediyorlardı onlara haber vermek için 2, bi hesap açtım 2 gün olan banım 6 gün uzatılmıştı iletişime geçtigimde bana 2. bi hesabın kesinlikle açılamayacagı söylenmişti ben o banı neden yedim diye sormak da hakkım
Sordunuz mu?

Hemen buradan yazayım, banlıyken başka bir üyelikle siteye giremezsiniz, sizin gibi banlı olup banının bitmesini bekleyen üyelere haksızlık olur çünkü, ayrıca arkadaşlara haber vermek için, başka konularda yorum yazmak için, bordo koltuklarıma krem rengi perde uyar mı, saçlarıma balyaj mı attırsam gibi konular için 2. üyelik alınamaz.

2. üyelik ana üyeliğinizle açamayacağınız kadar özel konuları açıp danışmak için, ki bakınız konu sahibesi özel ve mahrem bir konu için üyelik aldı, sadece özel içerikli konular açıp o konularda yorum yazmak, başka üyelerin açtığı konulara yorum yazmamak ve üyeliklerinden biri banlandığında, banlı olan üyeliği yeniden aktif olana kadar diğer üyeliğiyle siteye girmemek kaydıyla alınır.

Bu kurallara uyulmadığı takdirde duruma göre gereken neyse o yapılır, üyelik iptal edilir veya üyelikleri birleştirilir.

X