Merhaba kızlar, bende de aynı problem vardı. Gitmediğim doktor, kullanmadığım krem/fitil kalmadı. En son 2 doktora gittim. Biri bana vazelin içine sustanon ampulu karıştırıp kullanmamı söyledi, diğeri de Prof. Süleyman Engin Akhan İstanbul’da, o da bana Vulvar vestibülit sendromu teşhisi koydu. Laroxly ve Perge isimli 2 hap verdi. Şimdi hem sustanon/vazelin karışımını uyguluyorum hem de hapları içiyorum. Umarım tedaviler bir işe yarar. Haplar uzun vadeli kullanılacak,
Merhaba kızlar, bende de aynı problem vardı. Gitmediğim doktor, kullanmadığım krem/fitil kalmadı. En son 2 doktora gittim. Biri bana vazelin içine sustanon ampulu karıştırıp kullanmamı söyledi, diğeri de Prof. Süleyman Engin Akhan İstanbul’da, o da bana Vulvar vestibülit sendromu teşhisi koydu. Laroxly ve Perge isimli 2 hap verdi. Şimdi hem sustanon/vazelin karışımını uyguluyorum hem de hapları içiyorum. Umarım tedaviler bir işe yarar. Haplar uzun vadeli kullanılacak, yine yazarım
Aynı sorunu yaşıyorum ama ben bekarım hiç ilişkim olmadı mantardan sonra böyle bişey yaşadım perine bölgesinde acaba çözümü nedir