Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb hanımlar nasıl anlatacağımı bilmiom ama genital bölgede vajinanın alt girişinde yarık mı desem ne desem kesik gibi bişeyler var kenardada oluştu nedir nasıl geçer anlamdm
Merhabalar aynı sorun bende de var bir çözüm bulabildiniz mi? Çok uzun zaman olmuş ama çare bulduysanız paylaşır mısınız lütfenmrb hanımlar nasıl anlatacağımı bilmiom ama genital bölgede vajinanın alt girişinde yarık mı desem ne desem kesik gibi bişeyler var kenardada oluştu nedir nasıl geçer anlamdm
Bacım konu sahibi en son 6 yıl önce görülmüş.Merhabalar aynı sorun bende de var bir çözüm bulabildiniz mi? Çok uzun zaman olmuş ama çare bulduysanız paylaşır mısınız lütfen
Evet ama bir umut belki yeni okuyanlardan yada üyelerden de vardır bu durumu yaşayanBacım konu sahibi en son 6 yıl önce görülmüş.
tam olarak sorununuz nedir?iliskide yirtik mi olusuyo?Evet ama bir umut belki yeni okuyanlardan yada üyelerden de vardır bu durumu yaşayan
Evet vajina bitiminde perine deniliyormuş sanırım oraya çok kısa bir yırtık ama her ilişkiden sonra mutlaka oluyor. Doktora gittim merhem verdi iyileşiyor gibi görünüyor ama ilişki olunca yine aynı bir türlü çözüm bulamadıktam olarak sorununuz nedir?iliskide yirtik mi olusuyo?
tam olarak sorununuz nedir?iliskide yirtik mi olusuyo?
Hanfendi nasıl bi yarın ya ben de de bi değişiklik var ama bilmiyorum ki aynı şeyden mi
Hanfendi nasıl bi yarın ya ben de de bi değişiklik var ama bilmiyorum ki aynı şeyden mi bahsediyoruzvajina bitiminde perine deniliyormuş sanırım oraya çok kısa bir yırtık ama her ilişkiden sonra mutlaka oluyor. Doktora gittim merhem verdi iyileşiyor gibi görünüyor ama ilişki olunca yine aynı bir türlü çözüm bulamadık
Perine bölgesi denen yerde vajina girişinden aşağıya doğru küçük bir kesik gibi deri açılmasıHanfendi nasıl bi yarın ya ben de de bi değişiklik var ama bilmiyorum ki aynı şeyden mi bahsediyoruz
aynen malesef bendede ayni problem var ve 7 yillik evliyim boyle bi sorunla hic karsilasmamistim dogum yaptim 9 ay once bu sorunla karsilastim ilk giriste aci veriyormu sizede iliskide boyle bisey igne batar gibi aci hissediyorum ben sonra hafif cok az bi kanama geliyo pembe gibi peceteye geciyor idrar yaparken oraya degince cok aci cekiyorum 2 gune yada 2 gune geciyo eski halini aliyo sizd3 bu durumlar varmitam olarak sorununuz nedir?iliskide yirtik mi olusuyo?
Ayni seyi yasiyorum. internete yarik yazinca baya buyuk seyler cikiyor. benimki o kadar degil. sizin tarif ettiginiz gibi kesik seklinde. bepantol krem falan surunce geciyor. sanki yirtik gibi acidi doktora gittim. yanma da vardi. bi aletle bakti. mantar akintin var dedi. adet oldum. birliktelik sirasinda yanma olunca yine gittim. bu kez enfeksiyonun yogun dedi. tekrar gidince smir testi aldi. temiz cikti. ama birliktelikte hep aci ve yanma oluyo. o kesit gibi sey oluyomrb hanımlar nasıl anlatacağımı bilmiom ama genital bölgede vajinanın alt girişinde yarık mı desem ne desem kesik gibi bişeyler var kenardada oluştu nedir nasıl geçer anlamdm
başka bir arkadaş cevap verdi. herpes yani genital uçuk olabilir dedi . ben de de ayni cizilme oluyor ve aciyor malesefBacım konu sahibi en son 6 yıl önce görülmüş.
tesekkurler cevap icin. sizin de yanmaniz vajina girisinde mi??Kesik gibiyse ve 3-4 güne geçiyor ve daha sonradan sürekli tekrarlıyorsa herpes genital uçuk olabilir. Hsv2 igm igg testi yaptırın. Bende herpes var ve bazen kesik çizgi şeklinde çıkıyor kaşıntı yanma batma yapar