Yargılayanlar yazmasın lutfen

Ne guzel gunluk belli bir rutınde ıcmıyorsanız bırakmanız ve bebege zarar konusunda cok daha sanslısınız maalesef ben gunluk ıcıyorum 4 veya 5 tane
Bende ilk hamile olduğumu öğrendiğimde bu sigarayı bırakmam dedım. Daha sonra net bir şekilde içmeme kararı aldım. Kafanızda bitirmeye çalışın. O zaman daha kolay brakırsınız. Biliyorum çok zor sigara içenler anlar. Bazi bebekler sağlıklı doğabilirken bazıları etkilenebiliyor. Benim bir komşum vardı hamileliği boyunca çatır çatır içti. Bebek çok sağlıklı maşallah. İnşallah sizin bebeğinizede bişey olmaz.

Çok fazla onerıliyor en kısa zamanda temin edeceğim ınsallah tesekkur ederim esınız de bir daha hıc baslamaz umarım

çok şanslısınız, hemen şimdi başlayabilirsiniz bırakma sürecine.
hatta linkini de vereyim https://www.youtube.com/watch?v=V5P5n0wc6_8

Ya iste boyle seylerı i okudukca kendimden nefret ediyorum bende Allahım evlatlarımızla imtihan etmesin hıc birimizi ınsallah duaların ıcın de Allah razı olsun sende saglıkla buyut ınslalah yavrunu

Ya ne guzel kalpli insanlar varmıs burada hıc tanımadığı halde guzel dileklerde bulunan cesaret veren Allah razı olsun canim Rabbım saglıkla evladını kucağına almayı nasip etsin ınsallah
Allah razı olsun canım senden de güzel dileklerin için de çok teşekkür ederim sen de güzel kalplisin ki öyle görüyorsun Sag salim kavus sen de inşallah

Nasıl zor nasıl iğrenç bir durum anlayabılıyorsundur ne guzel basarmıssın tebrik ederim senı.amın Insallah saglıkla kavusur um bende sende yavrunu bir ömür saglıkla buyutursun ınsallah

Ya iste boyle seylerı i okudukca kendimden nefret ediyorum bende Allahım evlatlarımızla imtihan etmesin hıc birimizi ınsallah duaların ıcın de Allah razı olsun sende saglıkla buyut ınslalah yavrunu
Seni üzmek için söylemedim canım üzme kendini suçlama emin ol bilinç altın belirli bi zaman sonra seni yönlendirecek ve içmiceksin amin canım inşallah hiç kimseyi evladıyla imtihan etmesin rabbim

Nasıl zor nasıl iğrenç bir durum anlayabılıyorsundur ne guzel basarmıssın tebrik ederim senı.amın Insallah saglıkla kavusur um bende sende yavrunu bir ömür saglıkla buyutursun ınsallah
İnşallah sizde başarırsınız. Sağlıcakla gelsin bebişlerimiz inşallah

Rabbim evladına ve sana sağlık sıhhat versin. Uzun ömür ile beraber bereket afiyet versin ❤ ederim tabiki.
Annelerin göz yaşlarına kıyamam ben Anneler ağlamasın
Nasıl mutlu oldum Allah bin kere razı olsun guzel dileklerinın karsılıgını kat kat versın ınsallah sanada

Sürekli dua istiyorsunuz, Allah evlatlarımızla sınamasın, Allah şifa versin diyorsunuz ama bu artık onunla ilgili bir konu değil bence. Böyle çareyi kendinizden uzakta aradıkça bulamazsınız. İçen de sizsiniz, içmeyecek olan da. Bana pasif bir şekilde bir mucize olup sigaradan soğumayı ve bu alışkanlıktan kendiliğinden kurtulmayı bekliyorsunuz gibi geldi. Biraz cesur olun, harekete geçin, sigarayı bırakın veya en azından bırakmak için her şeyi yaptım diyecek kadar uğraşın.

Dua istememın neresinde careyı uzakta aramak var acaba.en cok dua ederek Rabbım den diliyorum Kü bence bu en buyuk güç elimden gelenin en fazlasını yapmaya calısarak Neyle ugrastıgımı nasıl mucadele verdıgımı bilmeden bu sekılde yorum yapmanız cok uzucu kimse sınanmadıgı imtihanın zorluğunu bilemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…