• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yargılayanlar yazmasın lutfen

Dua istememın neresinde careyı uzakta aramak var acaba.en cok dua ederek Rabbım den diliyorum Kü bence bu en buyuk güç elimden gelenin en fazlasını yapmaya calısarak Neyle ugrastıgımı nasıl mucadele verdıgımı bilmeden bu sekılde yorum yapmanız cok uzucu kimse sınanmadıgı imtihanın zorluğunu bilemez.
Ben sizi yargılamadım, neden içiyorsunuz, vicdan vs demedim. Art niyetli olsam öyle şeyler söylerim. Bir sürü öneri olmuş hepsine deneyeceğim demişsiniz, denedim ama şundan işe yaramadı dememişsiniz. Zorlanmasanız buraya yazmazsınız zaten. Ben sadece yazdıklarınızdan çıkardığımı söyledim. Buradan bakınca böyle görünüyor. İster bunu bir saldırı gibi anlarsınız isterseniz de belki de haklılık payı var, daha faal olmalıyım dersiniz.

Ben sizi yargılamadım, neden içiyorsunuz, vicdan vs demedim. Art niyetli olsam öyle şeyler söylerim. Bir sürü öneri olmuş hepsine deneyeceğim demişsiniz, denedim ama şundan işe yaramadı dememişsiniz. Zorlanmasanız buraya yazmazsınız zaten. Ben sadece yazdıklarınızdan çıkardığımı söyledim. Buradan bakınca böyle görünüyor. İster bunu bir saldırı gibi anlarsınız isterseniz de belki de haklılık payı var, daha faal olmalıyım dersiniz.
Denedıgım ve işe yaramayan o kadar sey oldu ki.. Neyse yinede tesekkur ederim. Umarım hıc bir zaman boyle bir sıkıntı yasamazsınız

Back