- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
- Konu Sahibi Pinar Armi
İyiyse devam edersiniz. Mesela ben devam etmeyin dersem devam etmeyecek misiniz?İyi olduğu için tekrar görüşmek istiyorum o sebepten danışmak istedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyse devam edersiniz. Mesela ben devam etmeyin dersem devam etmeyecek misiniz?İyi olduğu için tekrar görüşmek istiyorum o sebepten danışmak istedim
Sexde Nirvana’yı yaşadın mı hiç ben onunla yaşadım aynı şeyi yaşayamıyorsun fuckbody ile
Sitelerden v.s araştırdım güvenmek öyle basit olmuyor biliyorsunuz farklı bi enerji hissettim onda yakışıklı da dışarda bir şeyler içtik önce sonra ki gün görüştük pişman olmadım sebebi çok iyiydi dorukları yaşadım gerçekten onunla her kadının yatakta istediğinin fazlasını yaşattıBu da hayatinizda bir surec. Fazla sorgulamayin bence. Karar vermissiniz. Su an icin de mutlusunuz. Birakin zaman ne gatirecem ona gore yasayin.
Ancak nasil arastirdiginizi merak ettim. Biraz anlatabilir misiniz? Ben ketumluk nedeniyle estetik cerrah bile arastirip, guvenip, bulamiyorum :)
Kafam karışıktı belki de danışmak istedim sizlereİyiyse devam edersiniz. Mesela ben devam etmeyin dersem devam etmeyecek misiniz?
Çirkin yorumunuz için teşekkür ederimKonu benim seks hayatim degil.
Komodinin uzerine $100 daha atin o zaman.
Saygı duyuyorum dediklerinize haklısınız belki de benim eksik olan yanım duygu değil ondan belki deBen duygusuz iliskilere karsiyim sevgiliniz olur ona karsi birseyler hissedersiniz tamam ama bu fuckbady dedikleri ve bu tarz seyler bana ters geliyor
Onu bilmiyorumParana yazık, tinder açıp numara vermeden bulussan aynı hizmeti alirdin
Valla siz bence destek görmek istiyorsunuz. Siz bilirsiniz ama ille de size danışcam fikirlerinizi dikkate alırım derseniz de görüşmeyin.Kafam karışıktı belki de danışmak istedim sizlere
Çirkin yorumunuz için teşekkür ederim
Reklamini yapmaya calisan jigolonun kendisi degilse adim tatlicincap degil.Ay bana hiç gerçekçi gelmediniz ya, kendinize malzeme bulmaya mı geldiniz?
Üyelik tarihi dün, dünden beri 48 yorumun hepsi cinsel postlarda. Bence de kişisel bi reklam, 100 ekstra dölar deyince bi gözleri parladı zatenKendi reklamini yapmaya calisan jigolonun kendisi degilse adim tatlicincap degil.
Hemen indir, buluş, seviş. Ne para vereceksin elin adamlarına. Git o paranla tırnak falan yaptır,mezoterapi yaptır. Ne bileyim yurtidisina git, biraz da orada tanistigin insanlarla kiriştir. Merak etme , arada çürük bir iki yumurta çıksa da genelde benzer hazzı alırsın. Erkek nihayetinde hepsiOnu bilmiyorum
Siz fakirsiniz galiba siz de haklısınızÜyelik tarihi dün, dünden beri 48 yorumun hepsi cinsel postlarda. Bence de kişisel bi reklam, 100 ekstra dölar deyince bi gözleri parladı zaten
Bence reklamını yapmaya da gelmiş olabilir,yeni üye ve jigolo reklamı.Ay bana hiç gerçekçi gelmediniz ya, kendinize malzeme bulmaya mı geldiniz?
Evit fakirim jigolo abicim ya, olmasaydım 100 değil 200 dölar verirdim vallaSiz fakirsiniz galiba siz de haklısınız
İban at söz burda ki herkes şahit olsun sana para gönderecem ön yargılı insanlardan nefret ederimEvit fakirim jigolo abicim ya, olmasaydım 100 değil 200 dölar verirdim valla
Bana para göndermeniz neyi kanıtlayacakİban at söz burda ki herkes şahit olsun sana para gönderecem ön yargılı insanlardan nefret ederim