Yargılama olmasın lütfen fikirlerinizi merak ediyorum…

Bu da hayatinizda bir surec. Fazla sorgulamayin bence. Karar vermissiniz. Su an icin de mutlusunuz. Birakin zaman ne gatirecem ona gore yasayin.

Ancak nasil arastirdiginizi merak ettim. Biraz anlatabilir misiniz? Ben ketumluk nedeniyle estetik cerrah bile arastirip, guvenip, bulamiyorum :)
Sitelerden v.s araştırdım güvenmek öyle basit olmuyor biliyorsunuz farklı bi enerji hissettim onda yakışıklı da dışarda bir şeyler içtik önce sonra ki gün görüştük pişman olmadım sebebi çok iyiydi dorukları yaşadım gerçekten onunla her kadının yatakta istediğinin fazlasını yaşattı

Ben duygusuz iliskilere karsiyim sevgiliniz olur ona karsi birseyler hissedersiniz tamam ama bu fuckbady dedikleri ve bu tarz seyler bana ters geliyor

Ben duygusuz iliskilere karsiyim sevgiliniz olur ona karsi birseyler hissedersiniz tamam ama bu fuckbady dedikleri ve bu tarz seyler bana ters geliyor
Saygı duyuyorum dediklerinize haklısınız belki de benim eksik olan yanım duygu değil ondan belki de

Hemen indir, buluş, seviş. Ne para vereceksin elin adamlarına. Git o paranla tırnak falan yaptır,mezoterapi yaptır. Ne bileyim yurtidisina git, biraz da orada tanistigin insanlarla kiriştir. Merak etme , arada çürük bir iki yumurta çıksa da genelde benzer hazzı alırsın. Erkek nihayetinde hepsi 😂😂

X