- Emoji Skoru
- 123.327
- Puanlar
- 698
Bende hep unutuyorum fragmanını atmayayı yaUlen kaç gün geçmiş neye dedim kim bilir2 haftadır izleyemedim zaten meraktayım
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hep unutuyorum fragmanını atmayayı yaUlen kaç gün geçmiş neye dedim kim bilir2 haftadır izleyemedim zaten meraktayım
![]()
Unutma atBende hep unutuyorum fragmanını atmayayı ya
Suan kacıncı bölüm.beybimmUnutma at![]()
Bilmiyorum ki dur bakıyımSuan kacıncı bölüm.beybimm
@Lna16
@Whiterose89 @Brokilo @Biblolitanin annesi @Matmazella @Yadee @Citemik @Selizay @Mavili Mavili Mor Cicek @Melasel @Cemoos @twinky @sweetgirlcandy @zzekta1 @belleza @durmuyor @Berikko @Black Light @Tavuk_suyu_
@-Murphy
@_Elferay_ @Cieloberyl @Nego
@mavi guldunya
@SEN_KOLIK
@Lna16
@Whiterose89 @Brokilo @Biblolitanin annesi @Matmazella @Yadee @Citemik @Selizay @Mavili Mavili Mor Cicek @Melasel @Cemoos @twinky @sweetgirlcandy @zzekta1 @belleza @durmuyor @Berikko @Black Light @Tavuk_suyu_
@-Murphy
@mavi guldunya
@SEN_KOLIK
Sezon finalinden önce de böyle olmuştu, güzel toparladılar ama tekrar aynı döngü.İyice saçmaladılar artık dizinin tadı kalmadı
Burak çok çabuk öldü olay kapandı öylece . Serdara öyle hep beraber toplanıp hesap sormaları saçmalardan seçmeler oldu.
@Lna16
@-Murphy
@mavi guldunya
@SEN_KOLIK
Ne yani etiket etmeyeyimmi seni heeehhhSıkıldım artık bu diziden jouu tırt oldu ya![]()
Ne yani etiket etmeyeyimmi seni heeehhh![]()
Heeee şöyleeYok et sen et sadece fragmanları izliyorum çünkü :)
@Lna16
@-Murphy
@mavi guldunya
@SEN_KOLIK
Sacmaladı zatenn beni bile sarmıyor artıkMeslekten soğuturlar tabi
Sen de bu kardeş oldukça. Demiyorki benim babam polisti abim savcı, kanunları bilirim polisi arayalım. Yok “Parla anneanneni ara gelsin Serdar’a napıcamıza o karar versin”. Saçmalığa bak. Sonrasında doğru düzgün izleyemedim zaten.
Cok güzel orasıBen de şimdi Kapadokya'da olmak isterdim...![]()