- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Belli donemlerde bağırsakta kurt oluyormuş birde bulaşıcıymis kaç sene önce yeğenim öyle olmuştu dışkısında rastlamisti o da bence silerken bulaştırdi vajinaya falanAnnem çiğ yufka yeme kurt olur derdi. Çiğ yufka yediyse demek ki
Ne kurtmuş laaaaa oooKızın birisi şeyinden kurt çıkarmış napcam diyor konu o, hepimiz şoktayız
Bosver askoo sen hamissin
Ben halen izlemedim kendimde değilimYargı’yı da b*kladık bu konuyla
Ben de öyle düşünüyorum, ay Allah vermesin kimseyeBelli donemlerde bağırsakta kurt oluyormuş birde bulaşıcıymis kaç sene önce yeğenim öyle olmuştu dışkısında rastlamisti o da bence silerken bulaştırdi vajinaya falan
Ben bi an gafletle izledim. Ama kurtçuklar geziyordu enginin yüzünde tam anlayamadımBen halen izlemedim kendimde değilim
Hele köfte harcı çiğ ymeekte yeme derler kurt olur falan diye hakkatt kurtmu çıkmiş tövbe estağfirullahhhhhAnnem çiğ yufka yeme kurt olur derdi. Çiğ yufka yediyse demek ki
1aydir mantarmis doktora gitmemis eczaneden ilaç almış hijyenden de olabilkrBen de öyle düşünüyorum, ay Allah vermesin kimseye
Aminnn amin. Ama benim hayretler ettiğim vajinadan olması. Demek ki bu zıkımlar nerde pencere kapı görseler oraya zorlatıyorlarBen de öyle düşünüyorum, ay Allah vermesin kimseye
Vajinde görmüşHele köfte harcı çiğ ymeekte yeme derler kurt olur falan diye hakkatt kurtmu çıkmiş tövbe estağfirullahhhhh
Resmen betimledi bize.Hele köfte harcı çiğ ymeekte yeme derler kurt olur falan diye hakkatt kurtmu çıkmiş tövbe estağfirullahhhhh
Sıcak bölgeleri seviyormuş o yüzden vajinaya yol alıyormus tüplere bile yerlesiyormusAminnn amin. Ama benim hayretler ettiğim vajinadan olması. Demek ki bu zıkımlar nerde pencere kapı görseler oraya zorlatıyorlar
Yok ya o bağırsaktan gelmiş belli ki1aydir mantarmis doktora gitmemis eczaneden ilaç almış hijyenden de olabilkr
Aaayyyy gerçekmi acabaVajinde görmüş
1 yaşıma daha girdimmResmen betimledi bize.
Şeffafımsı elime aldım falan dedi
AyyyySıcak bölgeleri seviyormuş o yüzden vajinaya yol alıyormus tüplere bile yerlesiyormus
Hala sağlık ocağı diyorr bide,1aydir mantarmis doktora gitmemis eczaneden ilaç almış hijyenden de olabilkr
Orası kesin yani orası kurtlananda ne biliyimYok ya o bağırsaktan gelmiş belli ki
Yani bence öyle
Bıngıl Bıngıl oynuyordu dedi djfjf1 yaşıma daha girdimm
Bende öyleyim yaa ne kafama takılsa ne düşünsem rüyamdaAyyyy
Bu gece ki rüyalarımız belli oldu kızlar.
Ben anında görürüm. Sabah rüyama etiketleyeceğim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?