Yargı

Hadi gözümüz aydın alalım ilk yorumları..
Şimdiiiiii efenimmmmm ....
Birincisi: 1. fragman beni aşırı heyecanlandırmadı maalesef. 2. Fragmana gözümü dikeceğim.
İkincisi : Ben yine iddiamın peşindeyim Pars ve Yekta sırrından bi uyuşturucu işi çıkacak gibi hissediyorum.
Üçüncüsü : Mervan mıdır Miran mıdır ne zıkımsa o dede cesedi almadıysa, cesedi çınarın arkadaşı Serdar da almış olabilir.
Dördüncüsü : Zafer de gerçekten öldü. Diğer dünyada sorgu-suale başladı bile ümidinizi kesin.
Beşincisi: Hastalığı biten başsavcının soruşturmayı uzatması, araştırması da deve de kulak uğraşsın dursun. Ceylin- Ilgaz nelerin üstesinden geldiler onu da hallederler.
Benden bu kadarrre

Merdan dede almadıysa kim aldı ya

Merdan dede almadıysa kim aldı ya

Çınarın arkadaşı desek
Belki Yekta adam takmıştı çınarın peşine?
Veya o metin komserin arkadaşı olan polis burdan girecek filme.. Zaten bi meyhanede birde hastanede gördük başkada yok..

Çınarın arkadaşı desek
Belki Yekta adam takmıştı çınarın peşine?
Veya o metin komserin arkadaşı olan polis burdan girecek filme.. Zaten bi meyhanede birde hastanede gördük başkada yok..
O adam hastanede değil miydi ne ara iyileşti

Reactions: Jou
Yani ben Serdar derken şöyle anlatayım.
Serdar zaten Yekta’nın adamı.... bunların hepsi uyuşturucu işi yapıyor. Yekta’ mum parmağıyla olmuştur gibime geliyor.
O zıkım dede almadıysa tabi...

Yani ben Serdar derken şöyle anlatayım.
Serdar zaten Yekta’nın adamı.... bunların hepsi uyuşturucu işi yapıyor. Yekta’ mum parmağıyla olmuştur gibime geliyor.
O zıkım dede almadıysa tabi...
Serdar yektanin adamı değil bence arkadaşını sattı sırf tutuksuz yargılanmak içindi avukatlığını yaptı yekta

2.fragmanda belki tahminlerimiz biraz daha net olur..
Bakalım.

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…