Haha çınarın babasını öldürdüğünü babasının da örtbas ettiğini öğrensin bakalım o zaman gör kavuşmayı senKesin ikisinden biri geri çekilecekyok öyle hemen kavuşma
adamın kendi evi ayrıca nikahlı karısı değil miHaha ya evde kız var havluyla gezmek nedir yaa
Uyyy anammm ask baslasinKızlar koşun 2. fragman geldi
@Limonlu Su @Mavili Mavili Mor Cicek @busraylnYadee @Cemoos Selizay @Dasmeer @belirsizlikzor Jou BizyanmadikYAKILDIK @Dediyy @Nihal Shibuya
Daha şimdi gördüm fragmanıııWuuu fragmana gell
Maviiişşşşş beni de etiketle küserim bak sanaKızlar koşun 2. fragman geldi
@Limonlu Su @Mavili Mavili Mor Cicek @busraylnYadee @Cemoos Selizay @Dasmeer @belirsizlikzor Jou BizyanmadikYAKILDIK @Dediyy @Nihal Shibuya
Kız çok görmedi sizi belki ondandır yoksa eklemezmiMaviiişşşşş beni de etiketle küserim bak sanafragmanı izlemekte 1 gün geciktim
❤
Cottoncuğum da ara buluyor karnında bebesiyleKız çok görmedi sizi belki ondandır yoksa eklemezmi
Ben dün gördüm aslında amaa atamadımm bian midemle uğraşıyordum hala öyleCottoncuğum da ara buluyor karnında bebesiyleoyyyy kıyamam sana
Neyse mavişi müdür yardımcısı yapalım biz o zamanBen dün gördüm aslında amaa atamadımm bian midemle uğraşıyordum hala öylededim bugün bi atıyim derken mavişs yetiştii bende seni yerimm amaa
Yohhhh ben gene bırakmammm siziiiNeyse mavişi müdür yardımcısı yapalım biz o zaman
Sen bebişinle kendine iyi bak. Ben birilerinden fragman dilenirim aşko
Emekliliği gelip okulu terk etmeyen öğretmenleri canlandırdın kız gözümde bi anYohhhh ben gene bırakmammm siziii
Hahaha iyiydi bu ama gerçekten aklım kalır vallahaaEmekliliği gelip okulu terk etmeyen öğretmenleri canlandırdın kız gözümde bi an
Teşekkürler balımmmm bomba bölüm gene bizi bekler pazar günü
canım en son sayfalara baktım sadece işte olunca hızlı hızlı yaptım tabiki etiketlerim seni deMaviiişşşşş beni de etiketle küserim bak sanafragmanı izlemekte 1 gün geciktim
❤
bırakma zaten bize destek lazım bakYohhhh ben gene bırakmammm siziii
benzetme çok iyi ne giderim ne kalırım hesabıEmekliliği gelip okulu terk etmeyen öğretmenleri canlandırdın kız gözümde bi an
Oyyy sizleriii öperumm ben güzelliklerimm yok heç merak etmeyinn kıyamam ben sizebırakma zaten bize destek lazım bak_Elferay_ yi atlamışım
benzetme çok iyi ne giderim ne kalırım hesabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?