- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Kaynanası vardır halen
Ilgazin Dedesi
Hee adamın adını bilmiyom bende bi an kim bu dedimAkasya durağında ki Osman aga
İlgazin dedesi
Hapishanede ölen adam kimdi orayı kaçırdım ben.Aynen o belliydi zaten saf yedi hemen
O adam çınarı bicaklamistiHapishanede ölen adam kimdi orayı kaçırdım ben.
TeşekkürlerO adam çınarı bicaklamisti
Yada ilgazin dedesi aldı bagajdan adamıBence zafer ölmedi ya heme öyle öleceğini düşünmüyorum
Rica aşkoTeşekkürler
Aynen ama ben yaşamasından yanayım Ceylinle yüzleşsin isterimYada ilgazin dedesi aldı bagajdan adamı
Zaten takip ediyor o sakladı cesedi.
Çünkü güvenmedi ondan kurtulmak istediğini falan düşündü gene gerçi kendini düşünmedi katılın babası damgası yememek icin yaptıBu Engin tam bir psikopat. Babası onu kurtarmak için ne tezgahlar düzenledi, anında babasını sattı.
Istnabuldaydım vallahaa
Kv yi dun bıraktukk buhafta sıkı takipçiyimmKaynanası vardır halen
Hahahah aşkolsun hele kuzzzz bugünde izleyemedimm normalde istanbula gitmeyeceğidim ama kıyafet almam lazımdıOnun şimdi heyecanı başkakimbilir nelerelerde hangi topikte
Oyle baba ya boyle evlatBu Engin tam bir psikopat. Babası onu kurtarmak için ne tezgahlar düzenledi, anında babasını sattı.
Ben sevemedim ceylinin babasını çok itici geliyor o adam banaAynen ama ben yaşamasından yanayım Ceylinle yüzleşsin isterim
Ya katil gerçekten oysa? Mesela çınar yaralamış babası öldürmüş olabilir mi acaba?Bu Engin tam bir psikopat. Babası onu kurtarmak için ne tezgahlar düzenledi, anında babasını sattı.
IQ seviyesi düşük ondan sevmemiş olabirsinBen sevemedim ceylinin babasını çok itici geliyor o adam bana
Ama ilgazin dedesinin aileye yanaşması bu cesetle mümkün olur bence öldü ve ceset Berdan da
Karıştırdın askoYa katil gerçekten oysa? Mesela çınar yaralamış babası öldürmüş olabilir mi acaba?
Evet evet adını unuttum psikopatinKarıştırdın asko
Bak şimdi çınar yanlislikla ceylinin babasını öldürdü babası da herşeyi temizledi gözüküyor tabi ters köşe olmazsaYa katil gerçekten oysa? Mesela çınar yaralamış babası öldürmüş olabilir mi acaba?
İşte Engin yaraladiysa da babası öldürdüyseBak şimdi çınar yanlislikla ceylinin babasını öldürdü babası da herşeyi temizledi gözüküyor tabi ters köşe olmazsa
Engin inciyi öldürdü Yekta herşeyi gizlerken engin suçu babasına atti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?