- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
Çınarı şişleyen vardiya oHapishanede ölen adam kimdi orayı kaçırdım ben.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çınarı şişleyen vardiya oHapishanede ölen adam kimdi orayı kaçırdım ben.
Ölmedi olur mu gözü açık gitti herifinYa ölmedi bu, yada dede halletmiş. Yine bomba gibi bir son
Bende ölmez diyordum da gözleri bile açık kalmışÖlmedi olur mu gözü açık gitti herifin
Ceylinin bütün aile zaten irite. Nefret geldi hepsinden düşük ıqlular. Evlat olsa sevilmez, Esed görse muhalif olur öyle bir aileBen sevemedim ceylinin babasını çok itici geliyor o adam bana
Ama ilgazin dedesinin aileye yanaşması bu cesetle mümkün olur bence öldü ve ceset Berdan da
Ayyy dimi yaCeylinin bütün aile zaten irite. Nefret geldi hepsinden düşük ıqlular. Evlat olsa sevilmez, Esed görse muhalif olur öyle bir aile
Yok yok bu noktadan sonra katil değişmez bence. İnciyi Çöp konteynırına filan hep Engin attı. Yektaya ve annesine anlatırken onlar ilk defa duyuyor gibiydi.Ya katil gerçekten oysa? Mesela çınar yaralamış babası öldürmüş olabilir mi acaba?
Ben de bu bölümü diken üstünde izledim ölmemiştir ya diye ama adam ölmediyse bile o bagajda tüm İstanbulu gezdirirken iyice öldürdüler valla. Kim bagaja dokunsa içerden bi inilti gelir mi acaba diye bekledim yok yokBence zafer ölmedi ya heme öyle öleceğini düşünmüyorum
Ay ya özellikle Ceylin elini bagaja koydukca içim gitti çok kötü bişey düşünsene babasinin cesedi var içinde ://Ben de bu bölümü diken üstünde izledim ölmemiştir ya diye ama adam ölmediyse bile o bagajda tüm İstanbulu gezdirirken iyice öldürdüler valla. Kim bagaja dokunsa içerden bi inilti gelir mi acaba diye bekledim yok yok
merdan almış olabilir tekrar aile olabilmek için kullanacak onu metinde çınar için mecbur susup kabul edecek benceKizlar şimdi ceylinin babası öldü e nasıl olacak bu iş?
Eninde sonunda çınara patlayacak.
Uf sar baştan.
Ceylin ve Ilgaz bu saatten sonra nasıl birleşecek
Ama o alsa da ölmedi mi ?merdan almış olabilir tekrar aile olabilmek için kullanacak onu metinde çınar için mecbur susup kabul edecek bence
bence orda çınar yapmamış olabilir bir karışıklık oldu ters köşe gelebilir diye düşünüyorum, gelirse de kesin merdan işin içinde olacak tabi bu metinin delilleri yok ettiği gerçeğini de değiştirmiyor bir ihtimal merdan onunda arkasını toplamış olabilir tehditle aileye girmeye çalışabilirAma o alsa da ölmedi mi ?
Önemli olan bu.
Eninde sonunda bu çıkacak.
İnşallah ortaya çıkar çınarın yapmadığıbence orda çınar yapmamış olabilir bir karışıklık oldu ters köşe gelebilir diye düşünüyorum, gelirse de kesin merdan işin içinde olacak tabi bu metinin delilleri yok ettiği gerçeğini de değiştirmiyor bir ihtimal merdan onunda arkasını toplamış olabilir tehditle aileye girmeye çalışabilir
aynen iş nefsi müdafala çözülürdü giderdi ama hepten batırdılarİnşallah ortaya çıkar çınarın yapmadığı
Herşey de çınarı buluyor
Bir de metini de dürüst adam profilinden hemen çıkardılar.