• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yargı

Hani şu zaferin kaçırdığı adam varya polis o şikayetçi olacak ondan sonra zafer i aramaya başlayacaklar oda ayrı bi konu olarak gelecek bence karşımıza

Ben sevemedim ceylinin babasını çok itici geliyor o adam bana 😂
Ama ilgazin dedesinin aileye yanaşması bu cesetle mümkün olur bence öldü ve ceset Berdan da 😊
Ceylinin bütün aile zaten irite. Nefret geldi hepsinden düşük ıqlular. Evlat olsa sevilmez, Esed görse muhalif olur öyle bir aile 😂😂😂

Ya katil gerçekten oysa? Mesela çınar yaralamış babası öldürmüş olabilir mi acaba?
Yok yok bu noktadan sonra katil değişmez bence. İnciyi Çöp konteynırına filan hep Engin attı. Yektaya ve annesine anlatırken onlar ilk defa duyuyor gibiydi.

Ben de bu bölümü diken üstünde izledim ölmemiştir ya diye ama adam ölmediyse bile o bagajda tüm İstanbulu gezdirirken iyice öldürdüler valla. Kim bagaja dokunsa içerden bi inilti gelir mi acaba diye bekledim yok yok 😬
Ay ya özellikle Ceylin elini bagaja koydukca içim gitti çok kötü bişey düşünsene babasinin cesedi var içinde ://

Yektaaaa 😂😂😂😂

IMG_20211108_210314.jpg

En çok izlediğim bölüm

Kizlar şimdi ceylinin babası öldü e nasıl olacak bu iş?
Eninde sonunda çınara patlayacak.
Uf sar baştan.
Ceylin ve Ilgaz bu saatten sonra nasıl birleşecek

Ama o alsa da ölmedi mi ?
Önemli olan bu.
Eninde sonunda bu çıkacak.
bence orda çınar yapmamış olabilir bir karışıklık oldu ters köşe gelebilir diye düşünüyorum, gelirse de kesin merdan işin içinde olacak tabi bu metinin delilleri yok ettiği gerçeğini de değiştirmiyor bir ihtimal merdan onunda arkasını toplamış olabilir tehditle aileye girmeye çalışabilir

bence orda çınar yapmamış olabilir bir karışıklık oldu ters köşe gelebilir diye düşünüyorum, gelirse de kesin merdan işin içinde olacak tabi bu metinin delilleri yok ettiği gerçeğini de değiştirmiyor bir ihtimal merdan onunda arkasını toplamış olabilir tehditle aileye girmeye çalışabilir
İnşallah ortaya çıkar çınarın yapmadığı
Herşey de çınarı buluyor
Bir de metini de dürüst adam profilinden hemen çıkardılar.

Back