- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
Kızın her ikisiyle de ilişkisi olabilir engin ve yekta babasıyla ilişkisini öğrenince kızı öldürmüş olabilir baştan beri aşırı rahat biriYekta çete başı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızın her ikisiyle de ilişkisi olabilir engin ve yekta babasıyla ilişkisini öğrenince kızı öldürmüş olabilir baştan beri aşırı rahat biriYekta çete başı
Aynen küpe ondan çıktı çete başı da o kesin ama enginde boş değileeeee o yaşlı adamın karısi küpe getirdi incinin ohaaaaaaaaa
Offf offf bu ceyline niye bukadar kızdı babası naptı kacırdım onu yaAynen küpe ondan çıktı çete başı da o kesin ama enginde boş değil
Çınarın avukatlığını yaptığını öğrendiOfff offf bu ceyline niye bukadar kızdı babası naptı kacırdım onu ya
Çınarın avukatı olduğu için. O kısım çok acıklıydı.Offf offf bu ceyline niye bukadar kızdı babası naptı kacırdım onu ya
Oyle olcakmış canım aslında çünkü ya 4 bölüm ya 5 bolum cinayet ortaya çıkcak denmiştiÇınarın avukatı olduğu için. O kısım çok acıklıydı.
Bu haftaki bölümün temposu daha düşüktü. Katil gelecek hafta çözülsün ilerleyen haftalarda farklı konular işlensin. Tıkandı çünkü.
AbovvvvÇınarın avukatlığını yaptığını öğrendi
Nolmuş nolmuş ben akşam yarısından sonra uyudum kalanı bugün izlerim. Ama o yekta işlemiştir cinayeti dediydim Jou aYektaaa belliydi sende bir haltlar olduğu
Soluksuz izlediğim bir bölümdü harika ama işler çözülmeye başladı enginden en baştan beri bende şüphelenmiştim haftaya daha heycanlıKızın her ikisiyle de ilişkisi olabilir engin ve yekta babasıyla ilişkisini öğrenince kızı öldürmüş olabilir baştan beri aşırı rahat biri
En nett cinayettt haftaya cıkar ama yektanın karısı incinin küpesini bulmuş evde işe geldi yektaya getirdii masasına yapıştırdı ve ceylinde çınarın avukatlığını yapıyo ama babası hata yapıyo cünküçınarın suçu yok yektadavar bi parmagıNolmuş nolmuş ben akşam yarısından sonra uyudum kalanı bugün izlerim. Ama o yekta işlemiştir cinayeti dediydim Jou a
Yekta ve enginde var, çınar boş yere öldürülecek belki ifadesi bile alınmadan Ceylin dışında kimse inanmamış olacak onaEn nett cinayettt haftaya cıkar ama yektanın karısı incinin küpesini bulmuş evde işe geldi yektaya getirdii masasına yapıştırdı ve ceylinde çınarın avukatlığını yapıyo ama babası hata yapıyo cünküçınarın suçu yok yektadavar bi parmagı
Ayyyy bide o ölürsee anaaaaaYekta ve enginde var, çınar boş yere öldürülecek belki ifadesi bile alınmadan Ceylin dışında kimse inanmamış olacak ona
Ölecek gibi duruyor haplarda ortaya çıktı çünkü yaşatmazlar. Ceylinin dediğini yapıp susacaklardıAyyyy bide o ölürsee anaaaaa
başımızaa iş geleeeÖlecek gibi duruyor haplarda ortaya çıktı çünkü yaşatmazlar. Ceylinin dediğini yapıp susacaklardı
Ölmesin yaaAyyyy bide o ölürsee anaaaaa
uyuşturucu bile çıktı ortaya kızzz bide kim verdiğini söylerse çınar diye öldürürler falannÖlmesin yaa
Üzgünümuyuşturucu bile çıktı ortaya kızzz bide kim verdiğini söylerse çınar diye öldürürler falann