• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yargı

Gözümü kırpmadan izlediğim bir bölüm daha 😍

• Muhteşem
Reactions: Jou
Offf offf bu ceyline niye bukadar kızdı babası naptı kacırdım onu ya
Çınarın avukatı olduğu için. O kısım çok acıklıydı.
Bu haftaki bölümün temposu daha düşüktü. Katil gelecek hafta çözülsün ilerleyen haftalarda farklı konular işlensin. Tıkandı çünkü.

Çınarın avukatı olduğu için. O kısım çok acıklıydı.
Bu haftaki bölümün temposu daha düşüktü. Katil gelecek hafta çözülsün ilerleyen haftalarda farklı konular işlensin. Tıkandı çünkü.
Oyle olcakmış canım aslında çünkü ya 4 bölüm ya 5 bolum cinayet ortaya çıkcak denmişti
Çınarın avukatlığını yaptığını öğrendi
Abovvvv

Kızın her ikisiyle de ilişkisi olabilir engin ve yekta babasıyla ilişkisini öğrenince kızı öldürmüş olabilir baştan beri aşırı rahat biri 🙄
Soluksuz izlediğim bir bölümdü harika🥲 ama işler çözülmeye başladı enginden en baştan beri bende şüphelenmiştim haftaya daha heycanlı 😉 ✨

Nolmuş nolmuş 😳 ben akşam yarısından sonra uyudum 😁 kalanı bugün izlerim. Ama o yekta işlemiştir cinayeti dediydim Jou Jou a😁
En nett cinayettt haftaya cıkar ama yektanın karısı incinin küpesini bulmuş evde işe geldi yektaya getirdii masasına yapıştırdı ve ceylinde çınarın avukatlığını yapıyo ama babası hata yapıyo cünküçınarın suçu yok yektadavar bi parmagı

En nett cinayettt haftaya cıkar ama yektanın karısı incinin küpesini bulmuş evde işe geldi yektaya getirdii masasına yapıştırdı ve ceylinde çınarın avukatlığını yapıyo ama babası hata yapıyo cünküçınarın suçu yok yektadavar bi parmagı
Yekta ve enginde var, çınar boş yere öldürülecek belki ifadesi bile alınmadan Ceylin dışında kimse inanmamış olacak ona

Sadece bu forumda değil, dizi genel olarak çok konuşuluyor. Instagram'da komik postlar gördüm.

Eklentiler

• Screenshot_20211011-214802_Instagram.jpg
    Screenshot_20211011-214802_Instagram.jpg
    107,2 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_20211011-214747_Instagram.jpg
    Screenshot_20211011-214747_Instagram.jpg
    80,8 KB · Görüntüleme: 30
Back