- 25 Ağustos 2019
- 61.092
- 113.982
- 698
- 30
Yarınnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni topic de etikletmiştim ve özelden de msj atmıştım balım ama görmedin sanırım teşekkür etmek için geldim topiğe Rabbim senide hamilelik haberi ile müjdelesin inşallah Tefriciyeyi tamamladık kuzum Allah razı olsun senden kocaman öpüldün canısıYarınnnnn
Aaaa görmedim kuzusuu çok bildirim gelince galiba epey arkalara kalmış nolur kusuruma bakma ya allahımmm sanadaaa biran önce sağlıklı nasip etsinn bebiş bizde teyzoşko olalım inşaallahh canımm beniimmmsendeee çok çookk öpüldünnno ince düşünen kalbini öperiimm allahh sendende razı olsunnnArkadaşım benim Jou um
Seni topic de etikletmiştim ve özelden de msj atmıştım balım ama görmedin sanırım teşekkür etmek için geldim topiğe Rabbim senide hamilelik haberi ile müjdelesin inşallah Tefriciyeyi tamamladık kuzum Allah razı olsun senden kocaman öpüldün canısı
Ah balım benim umarım dualar kabul olur birtanem senden de Allah razı olsun canısıAaaa görmedim kuzusuu çok bildirim gelince galiba epey arkalara kalmış nolur kusuruma bakma ya allahımmm sanadaaa biran önce sağlıklı nasip etsinn bebiş bizde teyzoşko olalım inşaallahh canımm beniimmmsendeee çok çookk öpüldünnno ince düşünen kalbini öperiimm allahh sendende razı olsunnn
Inşaallahhh inşaallahhhhhAh balım benim umarım dualar kabul olur birtanem senden de Allah razı olsun canısı
EvettttttttKızlar yargı akşamı
Izliyonmu beybiiii bugün evdesin anlaşılann buralara fena yıkılcakKızlar yargı akşamı
Evdeyim canım misafir var ama hemde teşkilatçı ama uydu kaynaklı TRT çalışmıyor mecbur yargı izleyeceğizIzliyonmu beybiiii bugün evdesin anlaşılann buralara fena yıkılcak
Huhuvvvvvv işte bu ya vallaha şansınaaaEvdeyim canım misafir var ama hemde teşkilatçı ama uydu kaynaklı TRT çalışmıyor mecbur yargı izleyeceğiz
Bende geldimm
Buçukta başlıcak beybiiii bence şimdi diyor çünkü aynı geçen haftaki gibi başlıcakÖzet bitince haber verir misinizzz
Sen yine de yaz bana yeni bölüm başlayınca, başka dizideyim şuan netflixte zırt pırt kapatıp bakamıyorumBuçukta başlıcak beybiiii bence şimdi diyor çünkü aynı geçen haftaki gibi başlıcak
Hahahaha tamam canımmmm hemmennn soylerimSen yine de yaz bana yeni bölüm başlayınca, başka dizideyim şuan netflixte zırt pırt kapatıp bakamıyorum
BaşladdddıııııııııııııSen yine de yaz bana yeni bölüm başlayınca, başka dizideyim şuan netflixte zırt pırt kapatıp bakamıyorum
Cansın yaBaşladdddııııııııııııı
Cansın ya