- 28 Ağustos 2020
- 8.374
- 37.071
- 498
Yaaaa o muymuş ölen. Ulan bakamadım ben kaçırdım
Ya bu Ceylinin gudubetliği, bencilliği ne olacak böyle? Pars senin acın varken neler yaptı, peşinde pervane oldu destek olcam diye sen git sarma ye pis nankör. Adamın kardeşi öldü be.
Yarın izleyim bari kız uyurkenBende yatıyorum yaw yarın geri kalanını geri sarıp izlerim artık :) ay birde aç susuz bırakmışlar en son boğarak öldürmüşler sweeettt
Cidden ya ne nankör
Ceylin'den nefret ediyorum yaaa, cidden bıktım ben ondanYa bu Ceylinin gudubetliği, bencilliği ne olacak böyle? Pars senin acın varken neler yaptı, peşinde pervane oldu destek olcam diye sen git sarma ye pis nankör. Adamın kardeşi öldü be.
Yaaaaa nebiliyimm izleyen yok sanıyorum artıkk
Geldiyse kış geldi demektirGümbür gümbür geldi yeni sezondatam kafa yormalık
Nevaaaaaaa
Yaaaaa nebiliyimm izleyen yok sanıyorum artıkk
Kız yeni sezon gümbür gümbür, nasıl izlemeyelimm ben hiç kaçırmam ahsshYaaaaa nebiliyimm izleyen yok sanıyorum artıkk
Pars savcımAy abisi yaktı yıktı beni ya o nasıl rol yapmak öyle
O kesin ben nefret ettimmBu yazdan sonra kışı sevmeye karar verdim
Atıyodum pek kimse gelmiyoduu gelmeyenleri rahatsız etmeyecem bidahaKız sen izlemiyorsun diye kimse izlemiyor mu sanıyorsun :))) lütfen bizi bilgilendir jouuu başganım :)
Adamsın beeeeKız yeni sezon gümbür gümbür, nasıl izlemeyelimm ben hiç kaçırmam ahssh
Atıyodum pek kimse gelmiyoduu gelmeyenleri rahatsız etmeyecem bidahaemredersunuzz
Peki pekiiLütfen rica ediyorum sevgili jou :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?