• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yargı

Hayır ya Ilgaz ölmüş olamaz
1. Ceylin kimseyi öldüremez
2. Mezardan babası çıkıp öldürse onu bile üstlenmez sonuçta seviyor Ilgaz’ı
3. Ilgaz ölse Eren daha bitik olmalıydı
Ben rüya olduğu kanaatindeyim.
Hem annesi niye yapsınki? Savcı bey oğlum deyip seviyordu, bir kabahati de yok adamın, kızına düğün istiyordu onu da yaptı.
Lütfen rüya olsun lütfen lütfen:dua:

Bir de Ceylin Engin’in mezarına gidip seni nasıl affedicem, affedebilir miyim bilmiyorum vs cümleler kurdu. Adam kardeşini öldürdü, babasını öldürttü neden onu affetsinki? Ne alaka orayı anlayamadım.

Bir de Ceylin Engin’in mezarına gidip seni nasıl affedicem, affedebilir miyim bilmiyorum vs cümleler kurdu. Adam kardeşini öldürdü, babasını öldürttü neden onu affetsinki? Ne alaka orayı anlayamadım.
Saçmalıklar silsilesi😁

Sacma sapan bitti. İlgazi başkası öldürdü kesin bu salak da üstüne aldı. 2.sezon muhtemelen 50 55 bölüm oynar. 6 ayı öncesini görürüz. En sonunda da Ilgaz şöyle öldü diye 6 ay sonraya bağlarlar. Dizi biter....

Bitir 34 bölümde işte. Sonunu baglamissin evlenmişler. Herkes suçsuz, çıkmış. Ama illa drama queene baglayacaklar...

Kesin ilgaz ölmedi ya. Ölemez yani ölse napcaz. Bir kumpas kuruyor olabilirler mi birine🤔

Eevvveeetttt yakındaaa hazırmıyızzzz :rolleyes:

Screenshot_20220902-012630_Instagram.jpg

Lna16 Lna16
mavikelebek34 mavikelebek34
Whiterose89 Whiterose89 Devitamini Devitamini @Laavinia Matmazella Matmazella
@Vatkenaydusamtayms Yadee Yadee Citemik Citemik Selizay Selizay minnnnnak minnnnnak Melasel Melasel Cemoos Cemoos twinky twinky sweetgirlcandy sweetgirlcandy Zekta1 Zekta1 belleza belleza Delirtiyor Delirtiyor Berikko Berikko Black Light Black Light Tavuk_suyu_ Tavuk_suyu_
M -Murphy
_Elferay_ _Elferay_

Ay boku çıktı dizinin. Pınar denizi de artık sevmiyorum her yerde gördüğüm için sanırım ..

Back