Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinliklee vallaha öylee 2ci sezonda ben cok izlenceğini bile zannetmiyorumIlgaz ölürse dizi nereye gider ki
Umarım yeni sezonda heyecanı yitirmeyiz. Çoğu dizi sezon sonundan geri dönünce saçmalıyor çünkü.
Kesinliklee vallaha öylee 2ci sezonda ben cok izlenceğini bile zannetmiyorum
Sanmıyorum bizi o kadar salak yerine koymazlar benceBelki de mecazen öyle dedi eren. Yani ceylin bir cinayet işleyerek ilgazla kıydı!!
Şaşırtmayı pek severler yadecimmŞaşırtmazlarsa öyle olur.
Şaşırtmayı pek severler yadecimm
Aynennn inşaallahh 2 ci sezon 20 yıl sonra falanla başlamazlarUmarim öyle olur, okadar final yapmasın dedik de böyle başlarsa yeni sezon bilemicem artık.. Keşke final olsaymış en azından tadında kalırdı.
Ahahaha Ceylin karadul gibi sonunda ılgazı da öldürdün pis kezban. Hak etti ama ılgaz da, ceylin de ceylin ceylin de ceylin, al sana ceylin
AynenUmarim öyle olur, okadar final yapmasın dedik de böyle başlarsa yeni sezon bilemicem artık.. Keşke final olsaymış en azından tadında kalırdı.
Kadın dizinin başından beri aynı saçla öf bu kadar saçma bir dizi olamaz. bir yekta vardı kafası çalışan, o salak da bütün yasa dışı evrakları ofisinde saklamışCeylinin annesini dövme imkanım olsaydı keşke
Cidden o evrakları bulduklarında Yekta bu kadar salak mıydı diye düşündüm durdum, Engin'in şeytanlıklarını izlemek isterdim ben valla o da saçma sapan bir şekilde öldü üf537383 bölüm Ceylin'in saçma tripleri ve Ceylin'in annesinin ortada mezar var muhabbetini izledik shsjdkdldpdldöfKadın dizinin başından beri aynı saçla öf bu kadar saçma bir dizi olamaz. bir yekta vardı kafası çalışan, o salak da bütün yasa dışı evrakları ofisinde saklamış