• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yargı

Ilgaz ölürse dizi nereye gider ki 🤷🏻‍♀️
Umarım yeni sezonda heyecanı yitirmeyiz. Çoğu dizi sezon sonundan geri dönünce saçmalıyor çünkü. 😒

Öldürdün mü diyor. Nasıl kıydın dedi sadece sanki. O ara benim ufaklık uyandı tam anlamadım.
Açıkçası ilgazin başına birsey geldi hastanede yatığı için ceylin ilgazin da yüzüğü taşıyor diye tahmin ettim... 🙄🤔
Rüya da olabilir veya korumak zorunda olduğu birinin suçunu aldı kendi üstüne

Belki de mecazen öyle dedi eren. Yani ceylin bir cinayet işleyerek ilgazla kıydı!!

Dizi iyice saçmalamaya başladı shsköd

Kırmızı oda ve masumlar apartmanını ilk sezon izleyip bırakmıştım, sanırım yargı da böyle olacak, Türk dizileri bir yerden sonra bozuyor maalesef.... Gidip stranger things izleyeyim ben sjskd

Şaşırtmayı pek severler yadecimm😂😂

Umarim öyle olur, okadar final yapmasın dedik de böyle başlarsa yeni sezon bilemicem artık.. Keşke final olsaymış en azından tadında kalırdı.

Ceylinin annesini dövme imkanım olsaydı keşke
Kadın dizinin başından beri aynı saçla :D öf bu kadar saçma bir dizi olamaz. 🤣 bir yekta vardı kafası çalışan, o salak da bütün yasa dışı evrakları ofisinde saklamış :D

Kadın dizinin başından beri aynı saçla :KK70: öf bu kadar saçma bir dizi olamaz. 🤣 bir yekta vardı kafası çalışan, o salak da bütün yasa dışı evrakları ofisinde saklamış :KK70:
Cidden o evrakları bulduklarında Yekta bu kadar salak mıydı diye düşündüm durdum, Engin'in şeytanlıklarını izlemek isterdim ben valla o da saçma sapan bir şekilde öldü üf😂😂537383 bölüm Ceylin'in saçma tripleri ve Ceylin'in annesinin ortada mezar var muhabbetini izledik shsjdkdldpdldöf

Back