Bnm 2.trimesterda zerre uykum yoktuSen git rahat rahat dogur gerisi önemli değil o zamana belki konunun sahibi de gelir
Neyse artık sağlıklı olunda uyuyun uyumayın biz idare ederiz napalimBnm 2.trimesterda zerre uykum yoktu
Bu hatun uyuyor
Çok güzel yaaGelinlikli bölüm mu geliyor nedir?Jou kız saldın resmen burayı
Jou @twinky @mavikelebek34 Yadee @MevsimBahar Selizay @Mavera4268 Lna16 @Whiterose89 Devitamini @baldan_madam @Dasmeer @Tavuk_suyu_ @Matmazella @Nihal Shibuya @Citemik minnnnnak @Ela lale el ele Cemoos @BizyanmadikYAKILDIK @sweetgirlcandy @rollercoaster @-C-A-N-A-N- @Feslegen @uyudu
Dimee öylee yaaa sen atıyosun diye seviyosun diye atmaydummKız bnm 20 gün var ben burdayım, hatun yok piyasada
Aaaaaa askolsun kızlaarr yaa baktım asell atıyo bende bu ara izlemiyorum yargıyı kocam sağolsunnn aselde hep atıyorr diye onada iyi geliyodur diye atmıyordumm ben ben sizi bırakırmiyımm laaaCanım sen dogurunca biz ne yapicaz bu kız da yok
Gelinlikli bölüm mu geliyor nedir?Jou kız saldın resmen burayı
Jou @twinky @mavikelebek34 Yadee @MevsimBahar Selizay @Mavera4268 Lna16 @Whiterose89 Devitamini @baldan_madam @Dasmeer @Tavuk_suyu_ @Matmazella @Nihal Shibuya @Citemik minnnnnak @Ela lale el ele Cemoos @BizyanmadikYAKILDIK @sweetgirlcandy @rollercoaster @-C-A-N-A-N- @Feslegen @uyudu
Uyku duzenin nasıl?Dimee öylee yaaa sen atıyosun diye seviyosun diye atmaydumm
Aaaaaa askolsun kızlaarr yaa baktım asell atıyo bende bu ara izlemiyorum yargıyı kocam sağolsunnn aselde hep atıyorr diye onada iyi geliyodur diye atmıyordumm ben ben sizi bırakırmiyımm laaa
Ayy vallaha bundan sonra pek uyku düzenim sayılmazz asell cim yaa başladık sanırımm başımda çatlıyo gece pek uyuyamadım da kızımda hareketli maşaallahhUyku duzenin nasıl?
Ben geceleri uyuyorum artık son 2.5haftam bakalım uykudaAyy vallaha bundan sonra pek uyku düzenim sayılmazz asell cim yaa başladık sanırımm başımda çatlıyo gece pek uyuyamadım da kızımda hareketli maşaallahh
Duzene girdinmii yani son aylarda uyulmuyo diyolar daaBen geceleri uyuyorum artık son 2.5haftam bakalım uykuda
Valla tuvalet molası hariç uyuyorum. Bir de cooook sevgili kayinvalidecigim geldiDuzene girdinmii yani son aylarda uyulmuyo diyolar daa
Hadii bakalımmm aşkomm olsun o kalksa sen uyu ne uyanıyon heleValla tuvalet molası hariç uyuyorum. Bir de cooook sevgili kayinvalidecigim geldisabahın köründe kalkıyor mecbur uyanıyorum
Çok erken değil mi ya gelinlik falanGelinlikli bölüm mu geliyor nedir?Jou kız saldın resmen burayı
Şekerden dolayı diyetteyiz ya. Mecburi erken kahvaltı yapıyorum.Hadii bakalımmm aşkomm olsun o kalksa sen uyu ne uyanıyon hele
Aayyy evettt doğru kuzumm bende kilo almadım şükürr açmalardan kızartmalardan uzak durdukça benimde var benimde almamam gerekir ama senin baya yükselmiş hep kontrollüsünŞekerden dolayı diyetteyiz ya. Mecburi erken kahvaltı yapıyorum.
Yok kız sinirdaydi tam. Doktor nolur nolmaz dedi. Kaldı 18 gün zatenAayyy evettt doğru kuzumm bende kilo almadım şükürr açmalardan kızartmalardan uzak durdukça benimde var benimde almamam gerekir ama senin baya yükselmiş hep kontrollüsün
Hee vallahaa şaka gibi doğuran emiiiYok kız sinirdaydi tam. Doktor nolur nolmaz dedi. Kaldı 18 gün zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?