• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yargı

Yavru ya bu etiketleri kolayca yapmanın yolu yok mu 😂
Her defasında yazıyor musun sen de tek tek 😂😂
Hee kuzzz aynenn ya hep tektek yazıyorumm kopyalayıp yapıştırdım bikere kimseye bildirim gitmemiş etiketler oldu gösteriyor aynı ama kimse gitmedii bende daha etmedim öyle 😁😁

Hee kuzzz aynenn ya hep tektek yazıyorumm kopyalayıp yapıştırdım bikere kimseye bildirim gitmemiş etiketler oldu gösteriyor aynı ama kimse gitmedii bende daha etmedim öyle 😁😁
Canım isim isim yazıp boşluk bırakarak not defterine kayıt edersin sapma olmuyor.
Birde buraya yapistirirken kontrol etmen lazım.
Bazen @ ve boşluk isim oluyor o zaman kimseye etiket gitmiyor.
Bende ilk zamanlar uğraşıyordum ama alışınca kolay oldu 😂

• Komik
Reactions: Jou
Nasıl Yaptığımı çözmüş hanfendiii😁😁😁😁 ama olmuyo gene bildirim gitmiyo ben tektek okuyup yazıyorum
Yapistirinca da kontrol etmek lazım ilk zamanlar zor oluyo ama oluyo yabben hallediyorum 😁

• Komik
Canım isim isim yazıp boşluk bırakarak not defterine kayıt edersin sapma olmuyor.
Birde buraya yapistirirken kontrol etmen lazım.
Bazen @ ve boşluk isim oluyor o zaman kimseye etiket gitmiyor.
Bende ilk zamanlar uğraşıyordum ama alışınca kolay oldu 😂
Amaann ben yinede bildiğim gibi yapıyimm karışırım gitmwz falann uğraş due sonra :D

Ya da başka yolu elinde etiket listesi olan sana mesaj atsın sen kopyala buraya yapıştır o daha garanti 😂

• Komik
Nihayet ya çok bekletiler 🙄
Valla onu bunu bilmem de ceylin kesin su şişesi ve kulaklık la aklanır gibi duruyor. 🙄
Ayrıca umarım ceylin bir an önce toparlanır ve olayı çözmeye çalışır. Böyle pasiv görmeye alışık değiliz.

Son düzenleme:
Back