- 28 Haziran 2021
- 3.524
- 5.502
- 78
Yavru ya bu etiketleri kolayca yapmanın yolu yok muYetiştiii benimm aselimm ooyyyy
Sonunda geldii haydiii yorumlarr celsuuunn
Her defasında yazıyor musun sen de tek tek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yavru ya bu etiketleri kolayca yapmanın yolu yok muYetiştiii benimm aselimm ooyyyy
Sonunda geldii haydiii yorumlarr celsuuunn
Sigara izmariti kimin? Dizide kimse sigara içmiyor ki?Yanlız arada engin olmedi dedi işbirlikçi avukat
Ay dimi soyadindan patladı zaten ben onu kaçırmışımKaya denince soyada.
O uyuşturucu satanlardan içen vardır.Sigara izmariti kimin? Dizide kimse sigara içmiyor ki?
Telefonun not defterine kaydediyoruz lazım olunca oradan kopyaliyoruzYavru ya bu etiketleri kolayca yapmanın yolu yok mu
Ana cidden hiç aklıma gelmediTelefonun not defterine kaydediyoruz lazım olunca oradan kopyaliyoruz
Eeee ceyline aşıkAyyy bayıldım fragmana ama kesin aglicaz bu bölüm.
İlgazim çok da umrumda dedi ya mesleği için
Hee kuzzz aynenn ya hep tektek yazıyorumm kopyalayıp yapıştırdım bikere kimseye bildirim gitmemiş etiketler oldu gösteriyor aynı ama kimse gitmedii bende daha etmedim öyleYavru ya bu etiketleri kolayca yapmanın yolu yok mu
Nasıl Yaptığımı çözmüş hanfendiii ama olmuyo gene bildirim gitmiyo ben tektek okuyup yazıyorumTelefonun not defterine kaydediyoruz lazım olunca oradan kopyaliyoruz
Canım isim yazıp boşluk bırakarak not defterine kayıt edersin sapma olmuyor.Hee kuzzz aynenn ya hep tektek yazıyorumm kopyalayıp yapıştırdım bikere kimseye bildirim gitmemiş etiketler oldu gösteriyor aynı ama kimse gitmedii bende daha etmedim öyle
Yapistirinca da kontrol etmek lazım ilk zamanlar zor oluyo ama oluyo yabben hallediyorumNasıl Yaptığımı çözmüş hanfendiii ama olmuyo gene bildirim gitmiyo ben tektek okuyup yazıyorum
Oldu muYapistirinca da kontrol etmek lazım ilk zamanlar zor oluyo ama oluyo yabben hallediyorum
Oldu mu
Amaann ben yinede bildiğim gibi yapıyimm karışırım gitmwz falann uğraş due sonraCanım isim yazıp boşluk bırakarak not defterine kayıt edersin sapma olmuyor.
Birde buraya yapistirirken kontrol etmen lazım.
Bazen @ ve boşluk isim oluyor o zaman kimseye etiket gitmiyor.
Bende ilk zamanlar uğraşıyordum ama alışınca kolay oldu
Hahahah canoomm yaa şimdi yaparsam gitmicek ugraş dur sonraYapistirinca da kontrol etmek lazım ilk zamanlar zor oluyo ama oluyo yabben hallediyorum