Babasını çürümüştür ayAnaaaaa hiç beklemeydumm haaaa ceylin bukadar ağladıi babası sandıkk laaa
Aynen canım. Ama senarist bizden daha detaycı. Babası olsa ceset çürümüş olurdu çoktan. Valla bende ihtimal vermiyordum Engin’i bu kadar çabuk öldürecekleriniAnaaaaa hiç beklemeydumm haaaa ceylin bukadar ağladıi babası sandıkk laaa
Babasını çürümüştür ay
Ama busefer gerçekten şaşırdıkAynen canım. Ama senarist bizden daha detaycı. Babası olsa ceset çürümüş olurdu çoktan. Valla bende ihtimal vermiyordum Engin’i bu kadar çabuk öldüreceklerini
Harbiden mezardan çıkmış gibi yatırdılarLayn kimsenin aklına gelmiyor mu şu kızı temizlemek? Öyle yatırdılar yatağa? Başını da temizlemediler, nasıl hastane be burası?
Bana bu sefer dede yapmış gibi geliyor. Ben işimi yarım bırakmam dedi çünkü.Üf engini yekta öldürdü. Çok da şeyapmayın
Diyorum ya, salak salak iş yapmışlar.Kızın kafasına bant bile yapıştırmamışlar fjf
Ya vallahi ben de çözemedim o saatin sırrını. Fragmandan beri soyluyorum. Metal kordonlu saat kimde var?O saat kimin neva yada Cüneyt çıkmaz umarım
Ceylinin cinayet günü kolunda vardı ama ondan mı düştü onu göremedim birde neva takıyor metal saatYa vallahi ben de çözemedim o saatin sırrını. Fragmandan beri soyluyorum. Metal kordonlu saat kimde var?
Bana bu sefer dede yapmış gibi geliyor. Ben işimi yarım bırakmam dedi çünkü.
Aynen bence dede değilKız iyi de o kadar suç atacak kişi varken dede niye ceylini seçti? Ilgaza yazık değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?