- 25 Ağustos 2019
- 61.398
- 115.204
- 698
- 31
Ama durursunuz muhtemelen hep öyle derizz bi giderizz çıkamayız guyaDüğüne geldimsözde çok durmayacakmışız
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama durursunuz muhtemelen hep öyle derizz bi giderizz çıkamayız guyaDüğüne geldimsözde çok durmayacakmışız
![]()
Sorma üç gündür kına düğün şiştim iyiceAma durursunuz muhtemelen hep öyle derizz bi giderizz çıkamayız guya![]()
![]()
Dizim var gelmem dedim az durcaz gel dediAma durursunuz muhtemelen hep öyle derizz bi giderizz çıkamayız guya![]()
![]()
Belki kısmett işine girer bellimi olurSorma üç gündür kına düğün şiştim iyiceartık nerde düğün var gidicekmişim göreceklermis beni
![]()
Kim öyle dedii annenmiDizim var gelmem dedim az durcaz gel dedi![]()
Kendimi dizi izlerkrn yaşlı teyzeler gibi yorum yapmadan durduramiyorum ne oldu bana
Hahahahah bende öyleyim kızzKendimi dizi izlerkrn yaşlı teyzeler gibi yorum yapmadan durduramiyorum ne oldu bana![]()
Belki kısmetinn olurr kızzzz iyi yaptı anan vallahaa
İşimiz düğünlere kaldıysa yandık valla kız maskeden kimse kimseyi görmüyor kiBelki kısmetinn olurr kızzzz iyi yaptı anan vallahaa![]()
Ayyy unutmuşum onu ha benİşimiz düğünlere kaldıysa yandık valla kız maskeden kimse kimseyi görmüyor ki![]()
Muhtemelen o ablaBabası ne alaka yaO mu sevgilisiymiş
![]()
Yazarken adamla fotoğrafı çıktıMuhtemelen o abla
Çok karıştıMuhtemelen o abla
Hadi ya başladı mı dokuzu bulur başlaması diyordumYeni bölüm başladı![]()