- 25 Ağustos 2019
- 61.087
- 113.965
- 698
- 30
Ama durursunuz muhtemelen hep öyle derizz bi giderizz çıkamayız guyaDüğüne geldim sözde çok durmayacakmışız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama durursunuz muhtemelen hep öyle derizz bi giderizz çıkamayız guyaDüğüne geldim sözde çok durmayacakmışız
Sorma üç gündür kına düğün şiştim iyice artık nerde düğün var gidicekmişim göreceklermis beniAma durursunuz muhtemelen hep öyle derizz bi giderizz çıkamayız guya
Dizim var gelmem dedim az durcaz gel dediAma durursunuz muhtemelen hep öyle derizz bi giderizz çıkamayız guya
Belki kısmett işine girer bellimi olurSorma üç gündür kına düğün şiştim iyice artık nerde düğün var gidicekmişim göreceklermis beni
Kim öyle dedii annenmiDizim var gelmem dedim az durcaz gel dedi
Açtık ekranı haziriziizzzz
Kendimi dizi izlerkrn yaşlı teyzeler gibi yorum yapmadan durduramiyorum ne oldu bana
Hahahahah bende öyleyim kızzKendimi dizi izlerkrn yaşlı teyzeler gibi yorum yapmadan durduramiyorum ne oldu bana
EvetKim öyle dedii annenmi
Belki kısmetinn olurr kızzzz iyi yaptı anan vallahaa
İşimiz düğünlere kaldıysa yandık valla kız maskeden kimse kimseyi görmüyor kiBelki kısmetinn olurr kızzzz iyi yaptı anan vallahaa
Ayyy unutmuşum onu ha ben valla çıkaran çıkarıyorr azcuk arada bi indirr görsünler seniİşimiz düğünlere kaldıysa yandık valla kız maskeden kimse kimseyi görmüyor ki
Muhtemelen o ablaBabası ne alaka yaO mu sevgilisiymiş
Yazarken adamla fotoğrafı çıktıMuhtemelen o abla
Çok karıştıMuhtemelen o abla
Hadi ya başladı mı dokuzu bulur başlaması diyordumYeni bölüm başladı