- 25 Ağustos 2019
- 61.087
- 113.965
- 698
- 30
Hahaha Fazla birşey yok aslındaa o ama enbastan beri izle aksiyon coğuAyy mest oldum şuan kendimi su ilişki bitiminde mutluluk olur ya öyle hissettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha Fazla birşey yok aslındaa o ama enbastan beri izle aksiyon coğuAyy mest oldum şuan kendimi su ilişki bitiminde mutluluk olur ya öyle hissettim
Ayoll sen bana link verdin ya onun şerefine dedim yoksa dizi için değilHahaha Fazla birşey yok aslındaa o ama enbastan beri izle aksiyon coğu
hahahaha anladımmm kızz onu zatenn ben diyiverdiimmAyoll sen bana link verdin ya onun şerefine dedim yoksa dizi için değil
Ay ben bunu izledim çok güzel dizi idi yaaaa
Canumm lnamm
Dimiii bende 2 günde bitirdim vallaha 2ci sezonu gelcek diye duydum bi yorumda okumuştum biran önce gelseAy ben bunu izledim çok güzel dizi idi yaaaa
Ay hadi İnşallah kuzum bak bunu de izle locke key 2 güne bitirdik vallaDimiii bende 2 günde bitirdim vallaha 2ci sezonu gelcek diye duydum bi yorumda okumuştum biran önce gelse
Tamam 2. bölümü izledim arkadaşıymıș mesaj atanSanırim orayı ben kaçırdım ya
Ay yok 2 bitmedi daha bide dışarıdayım sonra izleyeceğim benAkşama izliyormuyuuzzzzz son 2saat
@MevsimBahar
L Limonlu Su
sweetgirlcandy
@Dermabebak
Lna16
mavikelebek34
@Edelstein
@Whiterose89
D Dediyy
@Brokilo
@Dasmeer
@Tavuk_suyu_
2.bolumde çıktı kuzum arkadaşı mervedeymis telefonu o yazıyormuş cevaplarıAynen bende oraya takıldım, muhtemelen öldüren kişi telefonu alıp yaşıyormuş gibi yazdı.
Aaaa olur not ettim bigün bakarımm ama bu ara bi diziye daldıkk eşimle yabancı çokgüzel RIVERDALE 5 sezon var ilk izlemmize rağmen çok beğendikAy hadi İnşallah kuzum bak bunu de izle locke key 2 güne bitirdik valla
Tamam aşko nasıl istersen unutan olur hatırlatma edem dedimAy yok 2 bitmedi daha bide dışarıdayım sonra izleyeceğim ben
Netflix de güzel diziler var kuzumn gerçektenAaaa olur not ettim bigün bakarımm ama bu ara bi diziye daldıkk eşimle yabancı çokgüzel RIVERDALE 5 sezon var ilk izlemmize rağmen çok beğendik
Ya bak işte 2. bölümü izlemediğim için kaçırmışım orayı şu özet başlasa da izlesem.2.bolumde çıktı kuzum arkadaşı mervedeymis telefonu o yazıyormuş cevapları
Aynenn vallaa ama çoğunu izleyemiyorum neftlixle pek aram yok paralı olduğu içinNetflix de güzel diziler var kuzumn gerçekten
Valla kuzum mecbur alıyoruz biz paket her ay yurtdışında malesef televizyonlar yabancı konuşuyor YouTube den yansıtıyorsun dizileri Netflix bein connect bunlardan izliyorsun diziler vs. Başka çare yok malesefAynenn vallaa ama çoğunu izleyemiyorum neftlixle pek aram yok paralı olduğu için
Aynenn lnamValla kuzum mecbur alıyoruz biz paket her ay yurtdışında malesef televizyonlar yabancı konuşuyor YouTube den yansıtıyorsun dizileri Netflix bein connect bunlardan izliyorsun diziler vs. Başka çare yok malesef
Düğüne geldim sözde çok durmayacakmışızAkşama izliyormuyuuzzzzz son 2saat
@MevsimBahar
L Limonlu Su
sweetgirlcandy
@Dermabebak
Lna16
mavikelebek34
@Edelstein
@Whiterose89
D Dediyy
@Brokilo
@Dasmeer