Aynen yaAhhaha şu pars olay yaa,bırakın tükürük içinde bıraktınız kitabı diyor shsh
Yoksa yazar mı zehirledi enginiOlabilir ama şu kitabın yazarı da sordu onun olma ihtimali var mı acaba
Yorumlara kontrol ettt bukadar gülmemiştim ben yavvv burdada binlaf sokmalara bayıliyorumm yavvvOfff izleyemedim bugün başını izledim biraz sonra eşim geldi fırsat olmadı
Ah sen ve şu ütopik fikirlerinYoksa yazar mı zehirledi engini
Büyük ihtimalle yekta kaçması için plan yani :fddYoksa yazar mı zehirledi engini
Valla ya semacimdan geçti sağolsun hep ters köşe olunca biseyler yapıyor Yekta çok mu basit olur diye düşündümAh sen ve şu ütopik fikirlerin
Canım kadının biseyden haberi yok kesinBüyük ihtimalle yekta kaçması için plan yani :fdd
Niye burdayım diyor bide kitabı tükürüp tükürüp okuyarak zehirlendiğini bilse nasıl aklıma gelmedi der
Canım kadının biseyden haberi yok kesin
Oraya nasıl zehir sürdüler acabaNiye burdayım diyor bide kitabı tükürüp tükürüp okuyarak zehirlendiğini bilse nasıl aklıma gelmedi der
YalayarakYani şöyle bi düşününce herkes yalayarak okumuyor kitabı sonuçta(değişik bir tabir oldu)bu yüzden yekta olabilir çünkü nasıl kitap okuduğunu bilen birisi olmalı
Sıkmış olabilir ama her sayfaya da bunu yapmak bilemedimOraya nasıl zehir sürdüler acabad
Anaaaaa vallaa bak buda olabilirrrrSıkmış olabilir ama her sayfaya da bunu yapmak bilemedim
Yada kitap aslında zehirli ama kimse okumadı bı bu psikopat okudu diğerleri aldı kenara koydu
Ya o kadar gizem psikolojik filmler izliyorum bulmam lazım tutsa bari yazdıklarımdan biriSiziiii yeriiiiimmmmm
Psikolojik Gerilim çok izlerim ordan bir sürü şeyler çıkınca aklıma geldi napiyimAnaaaaa vallaa bak buda olabilirrrr
Seninn maşallah canım kafa zehiiirrr
HahahaPsikolojik Gerilim çok izlerim ordan bir sürü şeyler çıkınca aklıma geldi napiyim
Canım tutmadı baksana kitabı çalmışlar ya merdan yada Yekta yaniHahaha
Ama doğru diyorsun kimse okumadı bı bu okudu oda zehirlendiama yazar kadın masum bişi ya
Oooo tutacakk kafan zehir zehirr fenaaaYa o kadar gizem psikolojik filmler izliyorum bulmam lazım tutsa bari yazdıklarımdan biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?